Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 14 10 0.5
Call Girls 06 January, 2021 3492
A beautiful Freefuck
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Ξεκινώντας λοιπόν για το freefuck και ελέγχοντας τις φωτογραφίες περίμενα να δω κάποιο νταρντανοσκυλί αλλά λέω δεν πειράζει θα είναι το άγριο γαμήσι του μήνα. Η συννενόηση με το γραφείο άψογη και θα το προτιμήσουμε και στο μέλλον όπως βέβαια έχει γίνει και στο παρελθόν.
Παμε στα περι της συνάντησης τώρα, ανεβαίνω στο δωμάτιο , χτυπαω πόρτα... και μόλις ανοίγει λεω μπαα κατι λάθος θα είδα! Αντικρίζω λοιπόν μια πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα που πιο πολύ θα έμοιαζε με Ιταλίδα τουρίστρια που βλέπεις στις παραλίες παρά με ρουμάνα όπως τελικά ισχύει. Λίγο πιο ψηλή απο εμένα πράγμα που δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα κατα τη συνεύρεση, λεία μαυρισμένη όσο πρέπει επιδερμίδα και μεγάλο βυζάκι λίγο χαλαρό αλλά πολύ καλό κατα τις διάφορες χρήσεις. Θα της πρότεινα μελλοντικά ίσως κάποια ανόρθωση σκέτη και όχι πλαστική όπως θέλει να κάνει!

Αν και ψηλή είναι μανιτζέβελη και μπορείς να την κουμαντάρεις ή να αλλάζεις στάσεις όταν και όπως θέλεις συνεπώς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα αν και δεν την κούρασα πολύ γιατί δεν ήμουν και πολύ στα φόρτε μου!

Πρώτος γύρος όλα κομπλέ με ίδρωσε η αλήθεια είναι αλλά τα κατάφερα!

Κουβεντούλα , βλακείες μπανάκι και δεύτερος γύρος που την έβαλα να ασχοληθεί με το στοματικό για να κρίνω πόσο καλή είναι καθώς έχω ένα πρόβλημα να βρω τη μέγιστη διδάκτωρ του συγκεκριμένου σπορ. Οφείλω να πω οτι ήταν ακούραστη και πολύ καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό , βέβαια σε αυτό βοηθάει και το piercing στη γλώσσα.

Τελειώνοντας να πω οτι η εμπειρία ήταν πολύ καλή και θα ξανασυναντήσω τη μικρή ρουμανίτσα στο μέλλον.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 17, 2011
Πόλη
Γλυφαδα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
FreeFuck
Service Style