Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10 0.5
ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Κουρασμένος απο την δουλειά και θέλοντας να χαλαρώσω πήγα στην Ηρακλείου 5 στο Χαλάνδρι. Κλειστά όλα αλλά απο την καφετέρια απέναντι μου είπαν ότι μεταφέρθηκαν Παπάγου 6 μετά τον Χόντο. Πήγα εκεί στον 1ο όροφο κτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει μια κοπελίτσα με τεράστια βυζιά Νο 4 και βάλε . Με το μάτι περιεργάστηκα τα κορίτσια και έπεσε σε μια ψηλή 35αρα ξανθιά με κοντό καρέ μαλάκι αλλά τσαχπίνα. Την ρώτησα πως την λένε μού έιπε Ιλιάνα και περάσαμε στο δωμάτιο στο βάθος. Καινούργιος χώρος με ντουσιέρες μέσα και καθαριότητα. Με άφησε να κάνω ντους και μπαίνοντας μέσα με έβαλε γυμνό μπρουμητα και με χαλάρωσε τελείως. Επαγγελματικό μασάζ μέχρι πού έμεινα χωρίς κόκκαλα. Μετά με γύρισε ανάσκελα καιμ συγχρόνως έβγαλε την μπλούζα της και το σουτιέν. Δύο μικρά στητά βυζάκια αλλά με ρόγα τούμπανο ήρθαν μέσα στα μάτια μου. Η κοπέλα αφού έκανε λίγο μασάζ στο στήθος και κάτω μου φόρεσε το σκουφί και με ίππευσε κανονικά. Απο τις γκριμάτσες της κατάλαβα ότι της άρεσε και εκέινης. Σε λίγο ήρθε το αναμενόμενο καιο η κοριτσάρα πήρε το δωράκι της ντύθηκε και έφυγε. Οταν βγήκα απο το δωμάτιο πρόσεξε να μην είναι άλλος ανδρας στο χωλλ. Αυτό μου εκανε πολύ καλή εντύπωση για την διακριτικότητα του μαγαζιού. Φέυγοντας την ευχαρίστησα και υποσχέθηκα ότι θα ξαναπάω. Γιατί όχι αφού πέρασα πολύ ωραία με 80 Ευρώ μόνο .

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΙΛΙΑΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
5-6 ΑΚΟΜΗ
Ημερομηνία
March 20, 2012
Κόστος €
80
Εξτρά €
0
Βάρδια