Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10 0.5
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφανιση σώμα

9.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

5.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
σαββατοβραδο ειπα να ξεμουδιασω και με το μετρο παω Πλ. Βικτωριας και σε 2 λεπτα κτυπαω το κουδουνι. Μια φωνη μου λεει 5ο αριστερα. Μου ανοιγουν την πορτα και παρελαυνουν οι κοπελες. Συστημενοσ για καλο μασαζ ζηταω την Ηλιανα μια ψηλη αδυνατη πολυ γλυκια στο προσωπο Βουλγαρα αλλα που μιλαει Ελληνικα καλυτερα απο πολλους δικους μας. Μπαινω στο δωματιο , με οδηγει στο ντους και μπαινει σε λιγο κι αυτη μεσα. Με βαζει μπρουμητα στο παγκο και αρχιζει να μου τριβει την πλατη κλπ. Η κοπελα ξερει μασαζ οχι λαλακιες. Συγχρονως πιασαμε την κουβεντα και εμεθα πολλα πραγματα για την γειτονα χωρα κλπ. κλπ. Οταν με γυρσε ανασκελα ειχε ηδη γθυθει μενοντας μονο με ενα σλιπακι. Το μικρο στηθος με υπεροχη ρογιτσα κατεληξε στο στομα μου με την απολαυση να ειναι ζωγραφισμενη στο προσωπο της. Εβγαλε και το σλιπακι και ανεβηκε επανω μου κυλωντας το κορμι της πανω στο δικο μου. Μια εγκεφαλικη κινηση που με τρελλανε. Την αγκαλιασα και αρχισαμε τα γλωσσοφιλα με παθος . η Ηλιανα ξερει να φτιαχνει τον ανδρα και συγχρονως σαν αψογη επαγγελματιας το απολαμβανει και εκεινη. Η συνεχεια ηταν ενα σεξ με πολυ κινηση (οσο επιτρεπει ο παγκος) μεχρι που τελειωσα με την κοπελα σε θεση cowgirl. Με φιλησε αλλη μια φορα , καναμε μαζι ενα ντουσακι γιατι ειχαμε γινει μουσκεμα , της εδωσα τα χρηματα και εφυγα με μουδιασμενα ποδια αλλα με χαλαρο το υπολοιπο σωμα. Ηταν υπεροχα και τυφλα ναχουν κατι στουντιο ή γραφεια με αμφιβολες ρωσσιδες κλπ. Θα επιστρεψω συντομα , αλλα η απουσια σερυφη αισθητη. Οι πετσετες δεν μυριζαν ωραια και απο παντοφλες τιποτε. Εκτος αν πρεπει να φορεσουμε πασουμια !!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΗΛΙΑΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
5-6 ΑΚΟΜΗ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 23, 2013
Κόστος €
80
Εξτρά €