Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 4 10 0.5
Studio 11 January, 2021 19230
Μετρια εμπειρια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφάνιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Μετά από αυτά που είδαν τα ματάκια μας στην έξοδο με κάποιους συναθλητές έπρεπε να γίνει μια στάση για ξεμπούκωμα. Έτσι αποφάσισα να σταματήσω στον εν λόγω ίδρυμα που ήταν στον δρόμο μου.

Ο χώρος περιποιημένος και η υπηρεσία πολύ εξυπηρετική (πρόσφερε απο νερό μέχρι ουίσκακι) και όταν έφθασα περίμενε ένας ακόμη συναγωνιστής. Οι δυο διαθέσιμες κοπέλες ηταν η Τζέσικα και η Βίκυ που έκαναν το σαλονάρισμα με τσαχπινιά και χάρη και ομολογουμένως η Βίκυ ήταν πιο εμφανίσιμη και πιο κοντά στα γούστα μου αλλα ο συναθλητής (που ήταν πρώτος στην επιλογή) μου στέρησε την επιλογή της και επειδή βαριόμουν να κατηφορίσω προς το 318 επέλεξα την Τζέσικα.

Το δωμάτιο καλό με ντουζάκι και παροχή πετσέτας (που είχε ξεχάσει να βγάλει η υπηρεσία) αλλά ευτυχώς μου την πρόσφερε η κοπέλα όταν μπήκε και με βρήκε στο ντους και μάλιστα με σκούπισε η ίδια. Η Τζέσικα είναι μια κοπέλα γύρω στα 23 - 25 απο την Βουλγαρία με καλούτσικο σώμα χωρίς περιττά κιλά αλλά με μικρό στήθος που όμως ανταποκρίνεται άμεσα στα χάδια. Η πίπα της απλά διεκπεραιωτική και αδιάφορη θα έλεγα χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Στα του αγώνα η κοπέλα ήταν αρκετά υπερβολική με έντονα βογγητά και λόγια κάτι που εμένα τουλάχιστον με ξενερώνει και αυτό με έκανε να θέλω απλά να τελειώσω και να την κάνω.Το τέλος δεν άργησε να έρθει μετά απο εναλλαγή δυο στάσεων και με μια μικρή κουβεντούλα με την κοπέλα στο τέλος.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζεσικα
Κοπέλες διαθέσιμες
Τζεσικα / Βικυ
Ημερομηνία
February 10, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα