- Greek Adult Map
- Escorts
- Sienna Glamour Escorts
Sienna Glamour Escorts
Πληροφορίες
>Βαθμολογίες αξιολογητών
με θυμήθηκε και έδειξε πως χάρηκε. φιληθήκαμε και πέρασε μέσα.
Πήρε το κρασάκι της και κάναμε ένα τσιγάρο λέγοντας μου τα νέα της, με το που τελείωσα το iqos όρμισα. άφησε το δικό της iqos και πέταξε την γλώσσα της στο στόμα μου. Γδυθήκαμε αλλά ζήτησε ντουζ, δεν άργησε να επιστρέψει φορώντας μαύρα εσώρουχα, της λέω βγάλτα δεν τα χρειαζόμαστε, τσουπ και τα πέταξε γελώντας. Με άρπαξε και με άρχισε στα φιλιά, δάγκωνε λαιμό και έγλυψε τις ρόγες μου.
Ζήτησε να περάσουμε επί του κανα-πέος για πιπούλα . Πίπα καλή με μπόλικη δόση ντιπ ,πέρασε από μπαλάκια , τα γράσαρε δλδ, τα ρούφηξε , ξανά μανά πίπα. Αλλάξαμε για να μην με τελειώσει , πέρασα με την γλώσσα μου από τον λαιμό της ,κατηφόρισα στα μικρά φυσικά βυζάκια της για να γλύψω τις ολοζώντανες ρόγες της , κοιλίτσα και μακροβούτι στο εύγευστο μουνάκι της.
προφυλακτικούλι και πάμε για αρχή ιεραποστολικά , στα πλάγια και τέλος από πάνω που με τελείωσε. Αντέχει , ακολουθεί τον ρυθμό σου και όταν σταματήσεις για ανάσες ξεκινά εκείνη.
Φρεσκάρισμα τσιγάρο, κρασί και βρουμ επανάληψη με λίγο πιπούλα και κατευθείαν στήσιμο στα 4 . Μα τί κολάρα είναι τούτη ρε παιδιά, τί στήσιμο η γυναίκα , έφαγε και τις μπάτσες της, λίγο μαλλί τραβήξαμε, και δώστου σπρώξιμο με τελείωμα στα όμορφα βυζάκια της.
Φρεσκαρίστηκε η Sienna μας και εις το επανιδείν.
Πληροφορίες
- Ξεσκούφωτη
- Deep Throat
Φιλάκι στα χειλάκια και ανεβήκαμε στο διαμέρισμα μου.
Της πρόσφερα κρασί κάνα με ένα σιγαρέτο iqos και πέρασε να φρεσκαριστεί.
Την ζήτησα στην επιστροφή να είναι ολόγυμνη, την προηγούμενη φορά φόραγε πολύ σέξι εσώρουχα αλλά την ήθελα γυμνή όπως και το έκανε.
κορμί λαμπάδα, φυσικότατο. στηθάκια ποίημα , κωλαράκι φανταστικό.
Αρχίσαμε τα αισθησιακά φιλιά και κατηφόρισε , πέρασε από ρόγες , κοιλίτσα με τελικό προορισμό το πουλάκι. Πίπα πολύ καλή, αργή ,με μπασίματα ντιπ και περιποίηση μπαλακίων.
Την περιποιήθηκα και γω δακτυλάκια γιοκ και μπρος και πίσω, ζουμάκια είχε αρκετά.
Βάλαμε αερόστατο και ερωτευτήκαμε.
Ότι κάναμε το κάναμε πολύ αργά, δεν ανέβασα ρυθμό αλλά ούτε και κείνη, έπαιρνε κάτι εκφράσεις καύλας το προσωπάκι της άλλο πράγμα.
Τελείωσα πάνω στην κοιλίτσα της.
περάσαμε για ντουζάκι και επιστρέψαμε επί του καναπέος για κρασί.
Με δική της προτροπή περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. με Πίπα στην αρχή , περιποίηση δική μου μετά και στήσιμο στα 4 επί του καναπέους.
Μα τί κωράλα απίστευτη έχει , τί στήσιμο και αυτό. Εκεί ανέβασα ρυθμό και το κατά ευχαριστήθηκα. Πέσανε και κανά δυο μπάτσες χαλαρές.
τελειώσαμε , μπανάκι-μανάκι , είπαμε πάλι δυο κουβέντες, πήρε το δωράκι της και Καλά Χριστούγεννα.
Πληροφορίες
Η νεαρά στην ώρα της, απλό ντύσιμο καθημερινό, δεν με πειράζει, το προτιμώ λόγω του ότι έρχεται στον χώρο μου,
Ελαφριά βαμμένη , πρόσωπο πολύ κοντά στις φωτό, περιποιημένη χαμογελαστή.
Χαιρετούρες και πάμε για κρασί. Είδε ότι κάνω iqos και ζήτησε την συσκευή γιατί είχε ξεχάσει το δικό της. Άντε πάμε για ένα τσιγάρο.
Ζήτησε να περάσει για φρεσκάρισμα αφού είπαμε και δυο κουβέντες στην αγγλική.
Επέστρεψε με σέξι μαύρα εσώρουχα,
κορμί φυσικότατο , μικρά βυζάκια αλλά ενεργή ρόγα, κωλαράκος τέλειος , ποδαράκια κοιλίτσα μια χαρά.
Αρχίσαμε τα φιλιά , γλώσσα είδα με το καλημέρα.
Με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, ανέβηκε στα 4 στο κρεβάτι , έδωσε εντολή να γδυθώ και τον πήρε στο στόμα. μα τί πίπα , πολύ καλή , περιποιείται και τα μπαλάκια, ξεχάστηκα εκεί βρε παιδιά, πολύ ωραία πίπα.
Πέρασα από την πίσω τρυπούλα της την γλώσσα και κατευθύνθηκα στο αιδοίο της, δάκτυλα γιοκ, γλώσσα μόνο στο υγρό πια αιδοίο της.
προφυλακτικούλι και ιεραποστολικά για αρχή, σε φιλά , σε χαιδεύει , πιπιλάει - γλύφει αυτάκια και λαιμό. πολύ καλή αίσθηση είχε η στενή τρυπούλα της.
Σήκωσα ποδαράκια να τα βάλω στους ώμους μου αλλά ζορίστηκε και αλλάξαμε στα 4 ,
πολύ καλό στήσιμο , ανέβασα και ρυθμό , δέχτηκε και μπατσάκια , αλλάξαμε στα πλάγια και τέλος πάλι ιεραποστολικά είχα καλύτερη αίσθηση .
τελειώσαμε και περάσαμε για μπανάκι. Επέστρεψε με άλλο σετ εσώρουχα η νεαρά.
στο παραδέκα είχε φτάσει η συνάντηση οπότε είπαμε δυο λογάκια , χρήματα έδωσα και καληνύχτα σας,