Αναζήτηση Προφίλ

Siera

17 November, 2010
Siera

>Βαθμολογίες αξιολογητών

1 review
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
5.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
7.0(1)
Συμμετοχή
 
7.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
7.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5(1)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Αξιοπρεπές GFE!
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
5.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.0
Συμμετοχή
 
7.5
Συμπεριφορά/Social time
 
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5
Εμφάνιση πάνω κάτω ότι βλέπετε! Πρόσωπο άγριο με μεγάλο στόμα που την βοηθά στον αγώνα! Αλλά για όσους αρεσκονται σε σκυλίσια αγριόφατσα έχει εμφάνιση ότι πρέπει! Πολύ μακριά μαλλιά με καστανοκόκκινο χρώμα!
Κορμί σφιχτό και λεπτό !Το σώμα της είναι μινιόν και χωρίς λίπος! Αλλά ο ζουμερός λοκος που φαίνεται στις φωτός απλά δεν υπάρχει! Μέτρια δουλειά στα σιλικονουχα βυζιά της, καθώς σε μερικές γωνιές φαίνονται οι ουλές στην βάση του στήθους! Το κορμί της είναι διάστικτο με τατοο παντού! Ενώ τα νύχια της είναι πολύ περιποιημένα και ξέρει να τα χρησιμοποιεί όταν σε χαϊδεύει για να σε φτιάχνει!
Φιλάκια δεν δίνει !Και δεν τα ήθελα και εγώ γιατί μου ψιλό μύρισε λίγο τσιγάρο από τα πράσινα Μore που κάπνιζε! Παιχνίδι στην αρχή με τα νυχάκια της και με μια καλούτσικη πίπα που περιλάμβανε και περιποίηση στα @@! Καλή προσπάθεια με συμμετοχή βογκητά και μικρές πρωτοβουλίες από μέρους της! Καλά στησίματα και ειδικά στον δεύτερο γύρο που την ζόρισα πιο πολύ και την πήρα μπροστά στον καθρέπτη την ευχαριστήθηκα και εγώ πιο πολύ!
Μέτρια αγγλικά και συνεννόηση! Αρέσκεται στις συζητήσεις περί κινηματογράφου και μουσικήςκαι σιχαίνεται την τηλεόραση !Γκομενιασμενη με την άλλη την Ξανθιά που κάνουν καλό ντούο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!
Δυστυχώς ο τύπος από κάτω της χάλασε λίγο την διάθεση και είχαμε κάποια προβλήματα μέχρι να ξεκινήσουμε αλλά μετά τα πράγματα βελτιωθήκαν αισθητά!
Από εκεί και πέρα ή κοπέλα προσφέρει ένα αξιοπρεπές GEE χωρίς να πιάνει πολύ μεγάλες αποδόσεις! Εκτός από το ντούο με την άλλη αλλά και πάλι αυτό δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους περισσοτέρους!
Όσοι ψάχνουν για αληθινό PSE, δεν θα το πάρουν! Ακομα και αν τους παρασέρνει το γεγονός ότι η Sierra έχει παίξει σε μερικές πορνο ταινιες θα πρέπει να ψαξουν άλλου!

Να περνατε καλά παίχτες!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 17, 2010
Πόλη
Θεσσ΄λονικη
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
200
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..