Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 4 10 0.5μικρο ομορφο κ πονηρο!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
3.0
Συμπεριφορά/Social time
3.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
πολυ νεο κοριτσοπουλο με πολυ ομορφα χαρακτηριστικα!προσωπο πολυ γλυκο κ σωμα αριστο!!στηθος φυσικο τριαρη.αγγλικα δεν μιλαει καθολου.ελαχιστα θα ελεγα οποτε δεν υπηρχε επικοινωνια.φιλαει καλα με γλωσα!αλλα μεχρι εκει.στοματικο σχεδον ανυπαρκτο!!κ γενικα καμια πρωτοβουλια.την ωρα του σεξ πρεπει να ηταν εντελως αλου!!κ αφου εχει περασει κανα τεταρτο ξαφνικα βγαζει μια κραυγη κ μου δινει να καταλαβω οτι ποναει.παει στη τουαλετα πειπου 5 λεπτα.κ μετα βγενει με πολυ λυπημενο προσωπο,περνει τηλεφωνο το γραφειο,με αμολαει στη ψυχρα κ φευγει!τα χρηματα τα εχει παρει απο την αρχη!ειμαι σιγουρος οτι με κοροιδεψε μια χαρα!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 30, 2016
Πόλη
αθηνα
Χώρα
ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Οχι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
T
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 May, 2016
Απαράδεκτη! το γραφείο θα έπρεπε να επανορθώσει!
S
sporakis
31 May, 2016
Καλά με το γραφείο δεν επικοινώνησες?
C
coolfly
01 June, 2016
Όταν αντιμετωπίζετε τέτοιες κακές συμπεριφορές να επικοινωνείτε άμεσα με το γραφείο, ώστε να ενημερώνεται για την συμπεριφορά των κοριτσιών και να πράξει ανάλογα. Όπως καλό είναι να ενημερώνουμε και σε αντίθετη περίπτωση όταν δηλαδή το κορίτσι ήταν πολύ καλό.
L
liaris
01 June, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
ειμαι λιγο μαλακας σε αυτα!δεν μου αρεσουν οι εντασεις!πληροφορηθικα ομως απο γνωστο,οτι το εχει κανει κ σε αλον.εκει ομως βρηκε το μαστορατης!ο τυπος τη προλαβε οταν ανοιγε τη πορτα να την κανει.την αρπαξε απο το χερι κ την εβαλε παλι μεσα.της εκλεισε τη πορτα.μιλησε με το γραφειο.το γραφειο του απαντησε οτι τη πηδαγε πολυ ωρα κ φυσικο ειναι η κοπελα να μην αντεξει.ο τυπος τους απαντησε εαν η κοπελα δεν μπορει σε αυτη τη δουλεια να μην τη κανει.η να γραψεται στο σερβις αντεχει μονο 5 λεπτα!τους ζητυσε τα χρηματα πισω κ τους απειλησε για ατυνομια!τελικα του πεταξε η σοφια τα χρηματα στο πατωμα κ τον εβρισε στα ρωσικα.νομιζω το κοριτσι πρεπει να το εχει συστημα κ οπου πιασει!!!
T
triados
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα: