Sofia2 AGN

Updated 25 May, 2023
9e02f79f72eca3ca589ae757d97a7173_XL

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Escort Agency
Πόλη / Πόλεις

>Βαθμολογίες αξιολογητών

2 reviews
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0(2)
Εμφάνιση σώμα
 
6.5(2)
Συμμετοχή
 
8.5(2)
Συμπεριφορά/Social time
 
8.8(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.8(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0(2)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Αλλάξτε φωτο χτες
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0
Εμφάνιση σώμα
 
6.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0
Κάθομαι και κοιτάω τις φωτογραφίες και αναρωτιέμαι. Είναι δυνατόν; Τόσο παλιές; Το μόνο κοινό με τη κοπέλα είναι το λευκό χρώμα στο δέρμα, το piercing στον αφαλό. Η Σοφία έχει πάρει, όπως μου είπε η ίδια, 13 κιλά. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι κι αυτό που βλέπεις και επιλέγεις. Έχει το μπόι και δεν φαίνονται τα κιλά. Το στήθος είναι 2άρι στητό με ρόγα κάγκελο. Ο κώλος μια χαρά στη θέση του και πεταχτός. Η κοιλιά είναι χαλαρή και χρειάζεται γυμναστική.
Ηλικιακά είναι άνω των 35 ίσως και να πλησιάζει τα 2α αντα. Το πρόσωπο δεν είναι ούτε αυτό το δυνατό της σημείο. Από καθαριότητα δεν υπάρχει παράπονο, μια χαρά ήταν.
Το ραντεβού με το γραφείο κλείστηκε από νωρίς το απόγευμα για το βράδυ. Πήγα λίγο νωρίτερα, να ετοιμαστώ και ειδοποιώ για το δωμάτιο.
Έφτασε 10’ πιο νωρίς αλλά καλύτερα. Με τη χαιρετούρα, κατ’ ευθείαν φιλί με γλώσσα και πάθος. Είπαμε 2/3 κουβέντες και μπήκε στο μπάνιο για λίγο.
Γύρισε με τη πετσέτα και έρχεται δίπλα μου, χαμουρευόμαστε στο όρθιο με γλωσσόφιλα και χουφτώματα.
Στο στοματικό το παίρνει βαθειά χωρίς πρόβλημα, αλλά γενικά δεν είναι κάτι που θα θυμάμαι. Στη δική μου περιποίηση έδειξε να καυλώνει και κάτω γέμισε υγρά. Λογικά, τέλειωσε γιατί για λίγο δεν ήθελε να την ακουμπάω χαμηλά.
Λίγο τσιμπουκάκι ακόμα και πέρασμα σκουφιού για είσοδο στο μουσκεμένο μουνάκι της. Από πάνω στην αρχή, μπήκε δύσκολα. Γυρίζουμε στο κλασσικό, ώσπου έδινα πόνο και αυτή με αναστεναγμούς και διάφορες κινήσεις, έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν περνάει πολύ ώρα και τελειώνω στο σκουφί, με αρκετή ένταση.
Πλυθήκαμε (χωριστά) ντυθήκαμε, πήρε τα χρήματα και χαιρετηθήκαμε.
Συνοπτικά, αν οι φωτο ήταν σωστές, δεν θα την έπαιρνα. Η Σοφία είναι μια χαρά κοπέλα στη συμπεριφορά, τη διάθεση και τη θέληση να σε ικανοποιήσει στο έπακρο. Της αρέσει αυτό που κάνει και βγάζει γούστα. Σε μένα δεν έκατσε λόγω εμφάνισης.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 24, 2023
Πόλη
Athens
Χώρα
GR
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Παλιές
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (1) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Μια τίμια επιλογή
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0
Πρόσφατη συνάντηση με την κοπέλα. Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά λόγω των εορτών αρκετές κοπέλες ήταν σε ρεπό και καθότι μεγάλος λάτρης του πολύ αδύνατου είπα να την δοκιμάσω. Η εξυπηρέτηση από το γραφείο όπως πάντα πολύ ευγενική και διακριτική.

Την Σοφία λοιπών ηλικιακά εγώ την κάνω γύρω στα 30+ με ένα μάλλον αδιάφορο πρόσωπο αλλά δεν την λες και άσχημη, απλώς εγώ προσωπικά δεν θα στραβολαίμιαζα αν την συναρτούσα στο δρόμο. Επίσης τα δόντια στην άνω οδοντοστοιχία είναι αρκετά στραβά και πετάνε λίγο προς τα έξω (εδώ μου θύμισε λίγο την Ιόλη από το ίδιο γραφείο) - εμένα αυτό δεν με χαλάει αλλά το αναφέρω γιατί για κάποιους μπορεί να είναι θέμα. Το σώμα είναι αρκετά καλό σε γενικές γραμμές υπό την προϋπόθεση ότι 1ον σού αρέσουν οι αρκετά αδύνατες κοπέλες και 2ον δεν έχεις πρόβλημα με το μικρό στήθος . Στητό βυζάκι με ρόγα πού ανταποκρίνεται, πάρα πολύ ωραία και λευκή επιδερμίδα, καλλίγραμμα πόδια και καλοσχηματισμένα οπίσθια το οποία όμως χρειάζονται επειγόντως γυμναστήριο.

Στα προκαταρκτικά γλωσοφίλια κάργα και πολύ καλό στοματικό με DT, Gag, Μouth fuck, φτυσίματα κλπ και με καλή περιποίηση της γύρω περιοχής .Η γλώσσα της περνάει στην κυριολεξία από παντού και θα σε κάνει πασά. Στο κυρίως πιάτο πολύ καλά στησίματα ειδικά στα τέσσερα και πολύ καλές κινήσεις στο cow και reverse cow. Αληθοφανείς κραυγούλες χωρίς υπερβολές, γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι το ζει ότι δηλαδή είναι στο δωμάτιο και πνευματικώς όχι μόνο σωματικώς, πώς να το πω δεν βάζει αυτόματο πιλότο και ο νους της αγναντεύει.

Τέλος στα μεσοδιαστήματα είναι πολύ επικοινωνιακή - κοινωνική και από ότι φαίνεται αρκετά καλός χαρακτήρας. Προσωπικά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι παρότι δεν την είχα ξανασυναντήσει καθ όλη την διάρκεια του ραντεβού με αποκαλούσε με το μικρό μου όνομα και όχι "μωρό μου" ή " αγάπη μου" κλπ όπως συνηθίζετε από τις κοπέλες του χώρου.

Ανακεφαλαιώνοντας η Σοφία δεν είναι ούτε κανένα θεόμουνο ούτε κανένα πιπίνι, είναι μία γήινη γυναίκα πού τα δίνει όλα στο κρεβάτι και θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει. Όποιος λοιπόν γουστάρει αυτό πού βλέπει στις φωτογραφίες οι οποίες είναι πολύ ακριβείς δεν θα περάσει άσχημα, όσοι θέλουν να πάνε με πιπίνι ή κανένα top model ή γουστάρουν βυζάρες και κωλάρες ας προσπεράσουν.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 03, 2019
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
180
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Mouth Fucking
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *