Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 3 10 0.5Σόνια εσύ πορνοστάρ...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Ενδεικτική ημερομηνία για την κριτική στην Σόνια.
Η Σόνια είναι μια σπαθάτη μελαχρινοκάστανη μιλφ (τα παίζει τα μαλλιά της) που δεν χρειάζεται υπερτονισμό
διαφήμιση και μπουρδολογίες. Θα έλεγα ότι γράφω την κριτική για να την διαχωρίσω και γραπτώς
από κάτι άλλα μπαζοβλήματα που στα δωμάτιο το παίζουν Κλεοπάτρες.
Κάτι Κασσανδριώτικες πατάτες ας πούμε που ισχυρίζονται ότι είναι καλές αλλά στην ουσία είναι ψευτοντίβες
(να ετοιμάζονται για ολοκληρωτικό θάψιμο).
Μιλφ λοιπόν η Σόνια με ικανοποιητική και ποθητή στιλπνή κορμάρα αξιοπρόσεκτων κυβικών για την ηλικία της.
Κωλαροβυζάρα θελκτική και πρόσωπο ξεσκίστρας σε έναν υπέροχο διακριτικό συνδυασμό
εσωρούχων και απαλού χαριτωμένου μέηκ-απ. Ο χρόνος έχει περάσει χαμογελώντας με ευγένεια από πάνω της.
Στο δωμάτιο είναι η ιδανική (τουλαχιστον για'μένα) μιας που η συμμετοχή είναι τόσο αληθινή
που δυσκολεύομαι να πάρω πρέφα τα απειροελάχιστα ψεμματάκια της.
Στοματικό ελεύθερο με συνοδεία περιποίησης όλης της λεκάνης. Μπούτια, αρχίδια, γλουτούς
και τελικά φτάνει μέχρι την κωλοτρυπίδα. Γλώσσα ανεμοστρόβιλος, παράκεντρο μοτέρ, σεισμός.
Τρώει δάκτυλα αδιαμαρτύρητα αρκεί να έχετε λεία νύχια ή να μην τα έχετε σαν παρατημένα γιαταγάνια.
Η Σόνια μπουσουλά θελκτικά πάνω στο κρεβάτι σαν γατάκι κι εκεί που λες καλή, εκεί που λες παθιάρικο τεμάχιο
εκεί που αναρωτιέσαι για την στόφα της ύπουλης αγριάδας που πλανιέται στην ατμόσφαιρα
εκεί ξαφνικά μεταμορφώνεται σε λέαινα. Την τσιμπουκώνω συνήθως όρθιος όπου μου τον παίρνει απότομα
κι αχόρταγα σαν μια επιταγή με καλο νούμερο. Το καλό είναι ότι το επιδιώκει κι η ίδια στο στυλ της.
Ανήκει στην κατηγορία επαγγελματιών που σέβονται τον πελάτη και τον αφήνουν να κάνει ταρζανιές.
Άλλωστε με τέτοιο οπλοστάσιο γνώσεων στο θέμα, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε.
Δυνατό τσιμπούκι σε βάθος και άπειρη ζεστασιά. Τα τσαούλια της θυμίζουν γκριλ, η μουνάρα της δε ηφαίστειο.
Ρε μπας και βάζουν μπαρούτι μέσα τους ορισμένες και γίνεται καραμπάμ;
Στο γαμήσι καταφέρνει σε όλες τις στάσεις να πιάνει απόδοση κι αν της έβαζα κάπου χαμηλότερο βαθμό
θα ήταν στην ανάποδη καβάλα όπου οφείλω να πω πως χάνει λίγο σε ρυθμό. Πατσίζει όμως με την νορμάλ καβάλα
όπου φοβάσαι έτσι ρυθμικά και τεχνικά που τον μασουλά η μουνάρα της, μην τυχόν χύσεις κι από τ'αυτιά.
Τα τουρλώματά της στα τέσσερα είναι για σεμινάριο. Στο ιεραποστολικό σφίγγει τον πούτσο με μαστοριά και τέχνη
ενώ φιλάει χωρίς σάλια και μαλακίες ασχετοσύνης. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο προσόν της
μετά την απόδοση-συμμετοχή της (αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους), είναι η κατανομή χρόνου που κάνει.
Κάποιες φορές νομίζω ότι βρίσκομαι πολύ παραπάνω στο δωμάτιο απ'όσο δικαιούμαι.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω φάει ξεπέτα (ένα τικ προσοχής στο ότι την έχω επισκεφτεί κάποιες φορές)
ενώ δεν μπορώ να μην αναφέρω και την γαμάτη απλή κι άνετη επικοινωνία που έχει
κάνοντάς σε να αισθάνεσαι λες και βρίσκεσαι στην δική σου κρεβατοκάμαρα.
Συγκεντρωτικά καταλήγω, στο ότι η Σόνια (προσωπική γνώμη) είναι η κορυφαία όλων των στούντιο.
Τιμή και δόξα στην ιερόδουλη που ενώ την προτιμούν πολλοί πελάτες και το καρνέ των ραντεβού της της σφύζει
απ'αυτούς, δεν μαλακίζεται παριστάνοντας την ντίβα.
Ταπεινή εργάτρια λοιπόν όπου τελικά καταχωρείται στις μνήμες μας ως βασίλισσα.
Αλλά έτσι δεν γίνεται με όποια προσέχει την δουλειά της;
υ.γ τώρα που είναι;
Η Σόνια είναι μια σπαθάτη μελαχρινοκάστανη μιλφ (τα παίζει τα μαλλιά της) που δεν χρειάζεται υπερτονισμό
διαφήμιση και μπουρδολογίες. Θα έλεγα ότι γράφω την κριτική για να την διαχωρίσω και γραπτώς
από κάτι άλλα μπαζοβλήματα που στα δωμάτιο το παίζουν Κλεοπάτρες.
Κάτι Κασσανδριώτικες πατάτες ας πούμε που ισχυρίζονται ότι είναι καλές αλλά στην ουσία είναι ψευτοντίβες
(να ετοιμάζονται για ολοκληρωτικό θάψιμο).
Μιλφ λοιπόν η Σόνια με ικανοποιητική και ποθητή στιλπνή κορμάρα αξιοπρόσεκτων κυβικών για την ηλικία της.
Κωλαροβυζάρα θελκτική και πρόσωπο ξεσκίστρας σε έναν υπέροχο διακριτικό συνδυασμό
εσωρούχων και απαλού χαριτωμένου μέηκ-απ. Ο χρόνος έχει περάσει χαμογελώντας με ευγένεια από πάνω της.
Στο δωμάτιο είναι η ιδανική (τουλαχιστον για'μένα) μιας που η συμμετοχή είναι τόσο αληθινή
που δυσκολεύομαι να πάρω πρέφα τα απειροελάχιστα ψεμματάκια της.
Στοματικό ελεύθερο με συνοδεία περιποίησης όλης της λεκάνης. Μπούτια, αρχίδια, γλουτούς
και τελικά φτάνει μέχρι την κωλοτρυπίδα. Γλώσσα ανεμοστρόβιλος, παράκεντρο μοτέρ, σεισμός.
Τρώει δάκτυλα αδιαμαρτύρητα αρκεί να έχετε λεία νύχια ή να μην τα έχετε σαν παρατημένα γιαταγάνια.
Η Σόνια μπουσουλά θελκτικά πάνω στο κρεβάτι σαν γατάκι κι εκεί που λες καλή, εκεί που λες παθιάρικο τεμάχιο
εκεί που αναρωτιέσαι για την στόφα της ύπουλης αγριάδας που πλανιέται στην ατμόσφαιρα
εκεί ξαφνικά μεταμορφώνεται σε λέαινα. Την τσιμπουκώνω συνήθως όρθιος όπου μου τον παίρνει απότομα
κι αχόρταγα σαν μια επιταγή με καλο νούμερο. Το καλό είναι ότι το επιδιώκει κι η ίδια στο στυλ της.
Ανήκει στην κατηγορία επαγγελματιών που σέβονται τον πελάτη και τον αφήνουν να κάνει ταρζανιές.
Άλλωστε με τέτοιο οπλοστάσιο γνώσεων στο θέμα, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε.
Δυνατό τσιμπούκι σε βάθος και άπειρη ζεστασιά. Τα τσαούλια της θυμίζουν γκριλ, η μουνάρα της δε ηφαίστειο.
Ρε μπας και βάζουν μπαρούτι μέσα τους ορισμένες και γίνεται καραμπάμ;
Στο γαμήσι καταφέρνει σε όλες τις στάσεις να πιάνει απόδοση κι αν της έβαζα κάπου χαμηλότερο βαθμό
θα ήταν στην ανάποδη καβάλα όπου οφείλω να πω πως χάνει λίγο σε ρυθμό. Πατσίζει όμως με την νορμάλ καβάλα
όπου φοβάσαι έτσι ρυθμικά και τεχνικά που τον μασουλά η μουνάρα της, μην τυχόν χύσεις κι από τ'αυτιά.
Τα τουρλώματά της στα τέσσερα είναι για σεμινάριο. Στο ιεραποστολικό σφίγγει τον πούτσο με μαστοριά και τέχνη
ενώ φιλάει χωρίς σάλια και μαλακίες ασχετοσύνης. Πιστεύω όμως ότι το μεγαλύτερο προσόν της
μετά την απόδοση-συμμετοχή της (αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους), είναι η κατανομή χρόνου που κάνει.
Κάποιες φορές νομίζω ότι βρίσκομαι πολύ παραπάνω στο δωμάτιο απ'όσο δικαιούμαι.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω φάει ξεπέτα (ένα τικ προσοχής στο ότι την έχω επισκεφτεί κάποιες φορές)
ενώ δεν μπορώ να μην αναφέρω και την γαμάτη απλή κι άνετη επικοινωνία που έχει
κάνοντάς σε να αισθάνεσαι λες και βρίσκεσαι στην δική σου κρεβατοκάμαρα.
Συγκεντρωτικά καταλήγω, στο ότι η Σόνια (προσωπική γνώμη) είναι η κορυφαία όλων των στούντιο.
Τιμή και δόξα στην ιερόδουλη που ενώ την προτιμούν πολλοί πελάτες και το καρνέ των ραντεβού της της σφύζει
απ'αυτούς, δεν μαλακίζεται παριστάνοντας την ντίβα.
Ταπεινή εργάτρια λοιπόν όπου τελικά καταχωρείται στις μνήμες μας ως βασίλισσα.
Αλλά έτσι δεν γίνεται με όποια προσέχει την δουλειά της;
υ.γ τώρα που είναι;
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
Studio 12 - 12o χλμ. ε.ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης
Ημερομηνία
February 01, 2016
Βάρδια
Βραδινή
Τιμή €
70
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
M
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Σημειώνω ότι ο φάκος είναι πολύ αλήτης τελικά. Τι άλλο να υποθέσω; φαίνεται εντελώς αλλαγμένη εδώ στις δικές σας φωτογραφίες.
Τώρα δεν ξέρω που γυρίζει μιας και στο πρόγραμμα δεν την βλέπω εκτός αν δεν κάνω κάτι σωστά (που δεν νομίζω).
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη διότι η δική μου κριτική θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με του left.mode
ο οποίος την "σακάτεψε" (έστω σε τρεις γραμμές) αλλά έγραψε πίπα με σκούφο και δεν φιλάει.
Κι άντε να πάρω το δεύτερο ως οκ μιας που είναι στην έκβαση του παιχνιδιού
αλλά η Σόνια κάνει σίγουρα ξεσκούφωτη πίπα στο πρόγραμμα. Μήπως εννοεί ότι πήρε απλό πρόγραμμα;
αλλά βλέπω 70 τα ευρώπουλα. Βρε μπας και λέμε άλλη; τι να πω; :think: ας μην πω...ας στείλω την κριτική.
http://www.studio12gr.com/girls/sonia
εκτος και αν ηταν παλαιοτερα η αλλη σονια σε αυτο το στουντιο.....
Αυτή που λέω είναι καραμπινάτη μιλφ με χαρακτηριστικές γραμμές χεριών και λαιμού (όχι ότι αλλιώς θα μπερδευόμουν στην ηλικία της).
Θα σου στείλω π.μ με λινκ για να καταλάβεις ποια είναι. Πάντως αυτή που πήρες δεν ήταν. Το ερώτημα είναι που βρίσκεται.
Φίλε greta15, ομοίως η απάντησή μου ισχύει και για'σένα. Και τώρα σας αφήνω γιατί με ειδοποιούν από το κοντρόλ
ότι παίκτης κουβαλά dvd player σε δωμάτιο και θέλει να το κάνουν τα ίδια, όπως και να κάνει.
Οκ, άπειρο ρισπέκτ, αν τον πετύχω θα μπουσουλήσω πλάι του.
Αυτή νομίζω είναι όντως μιλφ και μάλιστα δουλεύει ξανά όπως είδα στο πρόγραμμα.
Αντμίν, τελικά ψάξε-ψάξε κάτι θα βρούμε.
Η άλλη η λεπτούλα που μου είχες στείλει με το μαλλάκι ίδιο, δεν ήταν αυτή που λέω.
Πόσο μάλλον η ξανθούλα, πάντως σας ευχαριστώ για τον κόπο σας.