Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 3 10 0.5
Studio Girls 04 December, 2015 4490
Μελαχρινο σκυλι για πολεμικη χρηση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμπεριφορά κοπέλας

6.0
Συμμετοχή

6.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη.
Επισκεψη λοιπον στο εν λογο στουντιο απογευματακι, η κυρια της υπηρεσιας εξιστωρησε ενα ενδιαφερον μυθηστορημα
πριν την εμφανιση της κοπελας στο σαλονι, ρωταω για εξτραδακια τζιφος σαν να μου το ειπε μην αγγιζεται ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.
Anyway στο ακουσμα των πορνοτακουνων κατι αρχισε να διαπερναει το σωμα και με τον που την ειδα ανετρεξε η μνημη μου σε ενα ατυχημα που ειχα πριν καμια δεκαετια με εναν σταθερο τοιχο.
Δινω το παραβολο μπαινω στο δωματιακι το οποιο ελαμπε κανω ντουζακι και αραζω κρεβατι με τον παιχτη στο χερι σκεφτομενος τι θα μπορουσε να μου κανει το αρμα που θα ερχοταν σε λιγο στο δωματιο
Ακουσμα πορνοτακουνων και ανοιγμα πορτας, πρωτο ξενερωμα μεγαλο λεει τον εχεις τι θα κανω με σενα.... απορησα μπραβω λεω ισως να παω να γυρισω κανα εργο? δευτερο ξενερωμα ξαπλωνει διπλα κρεβατι και παει να βαλει καποτιδι κατευθειαν στραβωνω λιγο και λεω χωρις γλυφεις? γυρναει στραβοκοιταει οχι λεει με νευρα, καλα λεω μεσα μου τα πιασαμε τα λεφτα μας οποτε αραζω σαν αρχηγοπουλο και ξεκιναει πιπα καλη μπορω να πω αφου τσιμπουκωνε κανα 2λεπτο μου λεει θα το κανουμε? αντε τις λεω ανεβα , καβαλαει το μωρο και ετσι που πηγαινε λαου καου κανω ενα τακ της τον καρφωνω ολο μεσα και πεταγεται απο το καυλι μου λες και ειχε νευτι, τι εγινε τις λεω με ξεσκισες μου λεει,(απορω παλι, ρε τοσο μεγαλο τον εχω?) ξενερωνω ξανα την βαζω στα τεσσερα ξεκιναω να ανεβαζω στροφες παναω λεει, ε αι στο διαολο τα περνω κρανια πεταω καποτιδιο στον καλαθο αχρηστων και εκει που ντυνομουνα μου λεει, νευριασες? οχι τις λεω θυμηθηκα κατι που επρεπε να κανω και πρεπει να φυγω, φσσσσσσσστ μποινγκ που ελεγε ο βουτσας.
Εν κατακλιδη τουμπανο σωμα ωραιο προσωπο αλλα δεν το εχει το αθλημα κατ εμε
Αυτα

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Ηρωων Πολυτεχνειου
Ημερομηνία
June 22, 2016
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
70
Φιλί