Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 1 10 0.5
Call Girls 14 October, 2021 857
Απίθανη
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.5
Συμπεριφορά/Social time
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Απίθανη

Σήμερα Παρασκευή συνάντησα την Sonya κι ακόμη όταν τη σκέφτομαι χαμογελώ. Είναι ένα απίθανο πιπίνι, ένα ευγενικό μικρό κορίτσι που τα δίνει όλα στο σεξ, που σου δίνεται κυριολεκτικά.

Είναι όμορφη, ότι βλέπεται στις φωτό κι από κοντά πιο γλυκιά. Σώμα ότι βλέπεται, όλα πάνω της φυσικά , 22 χρονών γράφει και πράγματι τόσο πρέπει να είναι, χωρίς πλαστικούρες, χωρίς τατουάζ. Στήθος πανέμορφο , σωστό μέγεθος με ρώγες που ανταποκρίνονται, το ευχαριστήθηκα όσο δε φαντάζεστε, η μικρή σε αφήνει να ασχοληθείς μαζί τους και μάλιστα καυλώνει. Μουνάκι νεανικότατο μες τη γλύκα κι αυτό, όταν τη γλείφεις η μικρή το ευχαριστιέται , τελειώνει κι αισθάνεσαι υπέροχα. Δεν άφησα εκατοστό του κορμιού της που δεν το ‘’επισκέφθηκα’’ με τη γλώσσα και τα χέρια μου.

Στο σεξ όπως έγραψα και πιο πάνω σου δίνεται, σε φιλάει υπέροχα και παντού, λαιμό, στήθος πλευρά και σε αγκαλιάζει σφιχτά. Γλωσσόφιλα συνέχεια όπου το επιτρέπουν οι στάσεις. Ιδρώνει τη φανέλα η μικρή και δείχνει να το ζει όσο κι εσύ. Ευχαριστιέσαι τη διείσδυση καθώς είναι και στενομούνικο. Στοματικό σου κάνει αρκετά καλό επισκέπτεται και τη γύρω περιοχή, σίγουρα πάνω από το μέσο όρο μάλιστα το προσπαθεί και για Deep Throat κι όταν της πιέζεις το κεφάλι δεν δυσανασχετεί.

Το πιπινάκι αυτό είναι από τις περιπτώσεις που θέλεις να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της συμπεριφέρθηκε όπως πρέπει να συμπεριφέρονται τα CG.

Έχει και μειονεκτήματα όπως πχ δεν κάνει CIM εμένα πάντως αυτό ουδόλως με πείραξε, αντίθετα ευχαριστήθηκα το τελείωμά μου, μετά από τρεις τέσσερις στάσεις, (η μικρή στήνεται πολύ ωραία) σε ιεραποστολική θέση μες τα γλωσσόφιλα. Κι αφού τελειώσαμε μαζί, τελείωσε κι εκείνη, η μικρή δεν κοροϊδεύει, μείναμε αγκαλιασμένοι σαν ερωτευμένοι.

Μου έκανε και μασάζ και μάλιστα όχι της πλάκας αφού όταν τελείωσε στην κυριολεξία ίδρωσε σε όλο της το σώμα και πραγματικά με σκλάβωσε με τη συμπεριφορά της.

Εν κατακλείδι η Sonya είναι ένα πιπίνι απίθανο, παρόλο το μικρό της ηλικία της και την μικρή εμπειρία σαν CG η συμπεριφορά της αγγίζει το τέλειο. Ήταν ένα από τα καλύτερά μου ραντεβού. Είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να με κάνουν να ασχοληθώ ξανά με το σπορ (όχι πως έχω σταματήσει απλά τώρα τελευταία συναντώ μόνο κορίτσια που γνωρίζω).

Να περνάμε όλοι καλά!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 22, 2021
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
58 (παρά κάτι χαχαχα)
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού