Αναζήτηση Προφίλ

Σπύρου Πάτση 40

 
9.2 (17)
441 0 1 0 0 0
Σπύρου Πάτση 40

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Σπύρου Πάτση 40
Longitude
23.71
Latitude
37.98

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

17 reviews
 
71%
 
29%
5-7 stars
 
0%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.7(17)
Εμφάνιση σώμα
 
9.0(17)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.7(17)
Συμμετοχή
 
9.5(17)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.7(17)
Καθαριότητα χώρου
 
8.0(17)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.6(17)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5(17)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Νίκη – Κασκαντέρ……
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Μεσημεράκι Σαββάτου και πίνοντας στο σπίτι τον καφέ μου, μελετούσα στα προγράμματα, ενόψει της βραδινής τσάρκας. Στο Σ. Πάτση 40 βλέπω την Νίκη. Μια κοπέλα που είχα δει μόλις 2-3 φορές παλιότερα, που αν και δεν είχα απολύτως καμία πληροφορία για τις επιδόσεις της, μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Σε πρόσφατες σχετικά απόπειρες μου να την τιμήσω, δεν ήταν στην θέση της, παρά ότι τα προγράμματα το δήλωναν, και η συνάντηση δεν είχε γίνει.
Τηλεφωνική επιβεβαίωση, ντους στο σπίτι, μιας και όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν το Σ.Π. 40 δεν διαθέτει ντουζιέρες στα δωμάτια.

Η Νίκη δεν είναι μια κοπέλα που θα είχε μεγάλη τύχη σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς. Είναι μια καθημερινή κοπέλα, με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά. Μικρό σχετικά, αλλά πολύ σφριγηλό και στητό στήθος. «Πονηρά»- ναζιάρικα μαύρα μάτια, ένα ελαφρύ κενό ανάμεσα στα δυο μπροστινά δόντια. Περιφέρεια και γλουτοί ευτραφής, αλλά χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι χαλαροί και πλαδαροί.
Με λίγα λόγια έχει το στυλ της ανατολίτισσας – πολίτισας κοπέλας (αν γίνομαι κατανοητός) που σου διεγείρει την φαντασία.

Ιδιέταιρα ομιλητική και φιλική στο σαλόνι μιλήσαμε αρκετά πριν να μπω στο δωμάτιο με δική της πρωτοβουλία.
Δεν άργησε να έρθει, έβγαλε το ροζ δαντελωτό κορμάκι που φορούσε. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να με χαϊδεύει τρυφερά και να με φιλάει στον λαιμό και τις θηλές μου. Ανάλογη περιποίηση από πλευράς μου, έδειχνε να απολαμβάνει το πέρασμα της γλώσσας μου στον λαιμό της και το πιπίλισμα του στήθους της. Δεν δυσανασχέτησε στα χάδια της ευαίσθητης περιοχής της, με ερεθιστικούς μορφασμούς και βογγητά.
Το στοματικό της αρκετά καλό, με εναλλαγές από ρουφήγματα και γλειψίματα, καραμέλωμα στα @@κια βαθύ κάποιες στιγμές.

Εξίσου καλή στο sex, ξεκινώντας με ιεραποστολικό, με σφιχτές αγκαλιές, αναστεναγμούς, βογγητά, φιλιά στον λαιμό και το στήθος από τις δυο πλευρές. Συνέχεια στα τέσσερα, όπου η θεά ομολογουμένως είναι μοναδική. (Για τους fun του είδους να αναφέρω ότι κάνει και πρωκτικό) για να έρθει έτσι το τέλος.

Συνεχίσαμε να μιλάμε όσο ντυνόμασταν, μια κουβέντα που συνεχίσαμε μετά στο σαλόνι, μετά από πρόσκλησή της.
Το ένστικτό μου με δικαίωσε. Πέρασα αρκετά καλά με μια κοπέλα που δεν ήξερα τίποτα για αυτήν. Με καλά προκαταρκτικά και στοματικό, καλή διάθεση και συμμετοχή στο sex. Δεν μπορώ να τη θεωρήσω στανταράκι, όμως νομίζω πως εάν με συχνότερες συναντήσεις δημιουργηθεί μεγαλύτερη οικειότητα, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη και πιο αποδοτική.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νίκη , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.


Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νικη
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
January 12, 2013
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Λίντα – Εποχές για στανταράκια.
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
6.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Τον τελευταίο καιρό, έχω επιλέξει να συναντάω στις επισκέψεις μου, δοκιμασμένες και «σίγουρες» κοπέλες. Μια από αυτές η Λίντα, την οποία είχα αρκετό καιρό να τιμήσω και οι συνευρέσεις μας κυμαίνονται πάντα σε υψηλά επίπεδα..
Δεν χρειάστηκε να περιμένω στο σαλόνι να την δω και πέρασα στο δωμάτιο, αβλεπί.

Χρειάστηκε να περιμένω αρκετά στο λιτό δωμάτιο. Μόλις μπήκε με αναγνώρισε και ακολούθησε κουβεντούλα. Προθυμοποιήθηκε να μου κάνει μασάζ, κάτι το οποίο δεν αρνήθηκα. Αρκετα ποιοτικό, με πείρα επαγγελματία θα έλεγα, με χαλάρωσε αρκετά, μέχρι που ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά.

Σήμερα είχα την τύχη να την πετύχω σε μεγάλα κέφια. Πολύ πάθος, ένταση και από τις δυο πλευρές, με έντονα βογγητά με εναλλάξ φιλία, γλειψίματα, στα αυτιά λαιμό, στήθη και όλο το σώμα. Σφιχτές αγκαλιές, πολλά ερωτικά παιχνίδια.
Περιποίηση από πλευράς μου σε όλη την ευαίσθητη περιοχή της, για να ακολουθήσει η δική της σειρά για ένα άψογο στοματικό. Ακολούθησε το κλασικό 69, μετέπειτα πλάγιο, για να έλθει η ώρα της διείσδυσης.

Sex που κυμάνθηκε στο ίδιο κλίμα των προκαταρκτικών με αγκαλιές γλειψίματα, χάδια και φιλάκια. Ξεκίνημα με cow girl, και συνέχεια με την Λίντα στα τέσσερα μετά από δική της προτροπή. Καταναλώσαμε αρκετή ώρα έτσι, για να το «γυρίσουμε» σε ιεραποστολικό και να μας βρει έτσι το τέλος μέσα σε απόλυτο κλίμα gfe..
Ξάπλωσε δίπλα μου, χρησιμοποιώντας, κατά κάποιο τρόπο, το στήθος μου σαν μαξιλάρι και μιλήσαμε για πολλά θέματα.

Σήμερα ήταν η καλύτερη μου φορά με την Λίντα όπως χαρακτηριστικά είπε και αυτή. Την θεωρώ μια από τις πλέον σίγουρες επιλογές εδώ και καιρό.
Μια τέλεια επαγγελματίας που σέβεται τα χρήματα που παίρνει, και είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, πάντα μέσα στα όρια μου μέτρου. Προσωπικά μαζί της μένω πάντα ευχαριστημένος και την έχω πολύ ψηλά στην λίστα με της προτιμήσεις μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίντα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λϊντα
Ημερομηνία
November 12, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
ερωτα μου αγιατρευτε
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
10.0
Εμφάνιση σώμα
 
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
μετα απο αποχη μαζι της τριων εβδομαδων ειπα να την επισκευτω 3 εβδομαδες χωρις αυτην ειναι παρα πολλες εχει γινει τροπος ζωης για μενα
μου σκαει το μωρο με ενα δικτυωτο κ γυαλια μυωπιας σκετη καυλα οπως παντα κ αρχιζει ενα σεξ σοου πανω στη καρεκλα παιζωντας με το γατακι της
παω νακανω ντου στη καρεκλα κ μου ριχνει μια με το ποδι της κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει να τριβεται με πολυ παθος κ ερωτισμο πανω μουδεν μ αφηνε να κανω τιποτα τωρα θα δεις τι θα παθεις μου λεει
φτυνει τα βυζακια της κ αρχιζει μια ισπανικη με τρελα κ καυλα το απολαμβανα τελειωςμεχρι τη στιγμη της πιπας
αρχιζει ενα στοματικο μεγαλης διαρκειας με φτυσιματα πουτανοματιες κ μπινελικια πως με φτιαχνει αυτο το κοριτσι ειναι τελεια
κ αρχιζει το ματς με καβαλαει κ αρχιζει να χτυπιεται πανω μου με βια κ καυλα τριβοταν πανω μου πολυ καλα ωσπου με σηκωσε ορθιο σκυβει κ αρχιζουμε ενα γαμησι με πολυ βια στα ορθια ξανα κατω κ με πιπωνει με τρελα
με γυρναει αναποδα μου τραβαει τα μαλλια κ αρχιζει να με γλυφει στη πλατη με πολλες νυχιες συγχρονως
ξανα στοματικο κ στη συνεχεια ενα αεροπλανικο κ μαγικο μαζι κ ξανα στα τεσσερα οπου γαμαγα αργα δεν ηθελα να τελειωσω με τιποτα ποσο χαιρομαι που σε γνωρισει αμαντακι μου
το τελος δεν αργησε να ερθει με πισοκολλητο τα σκεφτομαι κ καυλωνω ακομη κ τωρα
να σαι καλα μωρο μου για τις ατελειωτες στιγμες ηδονης που μου προσφερεις καθε φορα κ καλυτερη εισαι

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αμαντα
Ημερομηνία
October 02, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Λίντα – Ρεσιτάλ…..
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Μια μέρα εμεινε πριν την αναχώρηση μου από την πορνομαννα Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ήθελα να πάρω μαζί μου την καλύτερη δυνατή «ανάμνηση». Τι το καλύτερο λοιπόν από μια συνάντηση με την Λίντα.

Δεν περίμενα στο σαλόνι και πέρασα στο δωμάτιο «αβλεπί». Μετά από λίγο γελαστή, μοσχομυριστή καταφθάνει. Ξάπλωσε δίπλα και ξεκινήσαμε την κουβέντα, κάνοντας μου ναζιάρικα παραπονάκια, «ότι χάθηκα».
Με ρώτησε εάν θέλω να μου κάνει μασάζ. Λένε όχι σε τέτοιες ερωτήσεις?
Έτσι λοιπόν αφέθηκα στα χέρια της για ένα μασάζ το όποιο πραγματικά δείχνει να κατέχει καλά. Δυνατά χέρια, το Λιντακι, με χαλάρωσε αρκετα, μέχρι την στιγμή που άρχισε να με φιλάει στα αυτιά μου και να με γρατσουνίσει ελαφρά με τα νύχια της.
Γύρισα ανάσκελα και ξεκίνησαν παθιασμένες αγκαλιές και φιλιά (όχι γλωσσόφιλα) εναλλάξ σε όλο μας το σώμα. Βαθιά βογγητά από πλευράς της όσο την φιλούσα και την έγλυφα στον λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει αρκετά. Έφερνε το στήθος της στο στόμα μου σφίγγοντας το κεφάλι μου όσο πιπιλούσα τις θηλές της. Χαμήλωσα και περνούσα με την γλώσσα μου την κοιλιά και τους γλουτούς της μέχρι βασανιστικά να αρχίσω να ασχολούμαι με το «γατάκι της»
Η συμμετοχή της κορυφαία, ακόμα πονάει το κεφάλι μου, από το σφίξιμο των ποδιών της.
Ήρθε η ώρα για το δικό της στοματικό, αφού πρώτα ξαναπέρασε με την γλώσσα της όλο μου το σώμα.
Στοματικό με μοναδική περιποίηση και στα @@κια, βαθύ σε πολλες γωνίες. Σε μια από αυτές η «ευαίσθητη περιοχή της» ήταν τόσο κοντά στο στόμα που που ένα στην κυριολεξία 69 έλαβε χώρα σε πλάγια στάση.
Το sex μαζί της όπως πάντα απολαυστικό. Ξεκίνημα με την Λίντα στα τέσσερα και συνέχεια ιεραποστολικό. Γαντζωμένη με όλη της την δύναμη επάνω μου, δεν σταμάτησε να με φιλαει στον λαιμό και τα αυτιά.
Στάση του λωτού με την ιδία κορυφαία συμμέτοχη.
Νέο στοματικό με δική της πρωτοβουλία για αρκετή ώρα. Νέα προκαταρκτικά, νέο στοματικό. Ευτυχώς οι συνεχείς καταθέσεις των τελευταίων ημερών ήταν ο καλυτερος σύμμαχος για αργό τελείωμα, κάτι που ήρθε μετά από νέο ιεραποστολικό.

Πραγματικά εξουθενωμένος ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ήρθε γελαστή δίπλα μου, ξάπλωσε βάζοντας το κεφάλι της στο στήθος μου και μιλήσαμε αρκετα. Καμία ενόχληση και αρκετή ώρα περάσαμε έτσι λες και ήμασταν ζευγάρι.
Κάποια στιγμή ομως τα ωραία τελειώνουν και έτσι έπρεπε να φύγει.
Ένας αναστεναγμός ανακούφισης από τον φίλο lex80 που με συνόδεψε, μόλις με είδε μιας και είχε βαρεθεί να με περιμένει. Σαράντα λεπτά μου είπε ήμουν μέσα …

Δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω κάτι για την Λίντα το όποιο δεν έχει χιολιοειπωθει. Μια από τις κορυφαίες εργαζόμενες εδώ και αρκετό καιρό, με συμπεριφορα που μπορεί να κυμανθεί από το απόλυτο pse έως το άλλο άκρο της «γατούλας» για μοναδικές gfe καταστάσεις. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την πλήρη ικανοποίηση του επισκέπτη της. Μια πραγματικά σταθερή αξία..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίντα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Ημερομηνία
August 02, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
C