Αναζήτηση Προφίλ

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Studio 15 November, 2010 465
Καλά μας βγήκε το 2010!
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Πέμπτη απόγευμα, κοιτάω το πρόγραμμα και ήταν η Λίντα. Αυτή την φορά δεν θα άφηνα την ευκαιρία να πάει χαμένη αν και αρκετά κουρασμένος. Ήταν μια από τις κοπέλες που ήθελα από καιρό να “γνωρίσω” και δεν το μετάνιωσα.

Η Λίντα είναι μια μελαχρινή, όμορφη κοπέλα με γλυκό πρόσωπο και ωραίο αδύνατο σώμα με καμπύλες. Στήθος από σιλικόνη το οποίο όμως έχει μαλακώσει πολύ και είναι ότι πρέπει. Στο σαλόνι φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη καθώς μας είπε και χρόνια πολλά. Χωρίς να το καταλάβω το 50ρι είχε ήδη βγει από το πορτοφόλι και τα ρούχα μου ήταν ήδη στην καρέκλα του δωματίου.

Στα ενδότερα τώρα.

Ορισμένα λεπτά αναμονή και έρχεται η Λίντα. Μέσα στα χαμόγελα και την χαρά μου εύχεται χρόνια πολλά, κάνει μια στροφή στην πόρτα και κλείνει τον διακόπτη για τα φώτα. Κουβεντούλα 1 λεπτού για το αν έχω ξαναπάει κτλ. Στα προκαταρκτικά τώρα θα διαφωνήσω λίγο με τους υπόλοιπους. Ναι μεν ήταν λίγο επιθετική αλλά όχι σφαλιάρες και μπινελίκια. Με καβάλισε κανονικά φέρνοντάς μου το στήθος της στο πρόσωπο. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και τίμησα το στήθος της δεόντως μέχρι που οι ρώγες της έγιναν κάγκελο. Μικροί αναστεναγμοί από πλευράς της. Αυτή το γούσταρε πιο πολύ από εμένα καθώς κάτσαμε έτσι λίγη ώρα στην οποία δεν σταμάτησε να με σφίγγει στην αγκαλιά της και να με φιλάει σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό. Πέρασμα προφυλακτικού και αρχίζει το στοματικό. Αρκετά επιθετικό με απότομα κατεβάσματα και άλλες κινήσεις αλλά και εναλλαγές με περιποίηση της τριγύρω περιοχής αφού με ρώτησε αν μου αρέσει να μου γλύφει τα αρχίδια ή να τα ρουφάει. Με προέτρεπε να την κοιτάω στον καθρέπτη. Σταμάτημα για να μου φέρει το στήθος της πάλι στο πρόσωπο πριν ξεκινήσει το σεξ. Στο σεξ συμμετείχε αρκετά με σφαλιαρίτσες αλλά και διάφορα λογάκια. Ξεκίνημα με ιεραποστολικό στο οποίο κουνιόταν και αυτή ταυτόχρονα, ευχάριστη έκπληξη την οποία δεν έχω συναντήσει σε πολλές κοπέλες. Στα τέσσερα ήταν η κορυφαία στάση καθώς όσο εγώ έδινα άλλο τόσο αυτή έσπρωχνε προς τα πίσω. Εκεί δοκιμάστηκε η υπομονή της και η αντοχή της καθώς γενικά δεν τελειώνω εύκολα. Καθίσαμε αρκετή ώρα σε αυτήν την στάση, στην οποία δεν έδειχνε να κουράζετε. Προς τιμήν της δεν είπε τίποτα ούτε για μια στιγμή και δεν έδειξε με κανέναν τρόπο να κουράζετε ή να θέλει να φύγει. Σταμάτημα λοιπόν για στοματικό πάλι. Μετά μου έφερε και για 3η φορά το στήθος της λέγοντας μου ότι το κάνω πολύ ωραία και ότι της αρέσει. Δεν αρνήθηκα βέβαια. Ξανά στοματικό και μετά πάλι στήσιμο στα 4. Μου είπε πως αν θέλω μπορώ να βγάλω το προφυλακτικό και να τελειώσω στον κ(ω)όλο της. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και το τέλος στο οποίο βέβαια έκανα ότι με προέτρεψε λίγο πριν. Με ρώτησε αν θα ξαναπάω, δηλαδή αν πέρασα καλά. Κουβεντούλα του 1 λεπτού μέχρι να ντυθεί και έξοδος από το δωμάτιο αφού μου ζήτησε συγνώμη που με κούρασε και μου ευχήθηκε και πάλι χρόνια πολλά!

Ο βαθμός μου είναι 8. Ο μόνος λόγος είναι πως θέλω να ελπίζω την επόμενη φορά να είναι ακόμα καλύτερα αλλά και εγώ να μην είμαι τόσο κουρασμένος.

Το όλο κλήμα καθ’ όλη την διάρκεια του σεξ ήταν πολύ ευχάριστο. Η Λίντα είναι πολύ χαμογελαστή και ναζιάρα, μου έφτιαξε το βράδυ.

Το μόνο άσχημο είναι πως μια τέτοια κοπέλα με τόσο καλό σέρβις δουλεύει σε έναν χώρο όπως είναι το στούντιο της Σπύρου Πάτση 40. Ο χώρος είναι πολύ κάτω του μετρίου. Ναι μεν είναι καθαρό αλλά δεν αρκεί πλέον αυτό. Ούτε ένας νιπτύρας δεν υπήρχε. Πρέπει να γίνει ανακαίνιση ΑΜΕΣΑ. Τα 50 ευρω το στούντιο ΔΕΝ τα δικαιολογεί.

Αν θα ξαναπάω στην Λίντα; Σίγουρα!!!

Λίντα αν το διαβάζεις αυτό, ευχαριστώ και να κρατήσεις την απόδοσή σου τόσο υψηλά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίντα
Ημερομηνία
December 30, 2010
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού