Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10 0.5
STAR
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός

9.5
Χορός privé

9.5
Χώρος

6.5
ποτά

6.5
Μουσική

7.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού

6.0
Δυο φορες σχεδον κολλητα επισκεφτηκα το Star. Μια καθημερινη και μια Σαββατο. Είσοδος 10 € καθημερινη 15€ το Σαββατο. Και τις 2 φορές οι κοπελες ηταν αρκετες και για ολα τα γουστα. Απο αυτες ξεχωρισα 4.
1, Βιβιαν. Ξανθια με τριαρακι στηθος. Εκανε κάτι που δεν μου εχει ξανατυχει,,, μου εριξε χυλοπιτα... (εννοω οτι τη φωναξα για χορο, εβαλα και ενα απο τα παιδια του μαγαζιου να τη φωναξει αλλα αυτη προτιμησε να κατσει σε ενα τραπεζακι με ενα παππου για 10 λεπτα και μετα να καθετααι μονη της και να καπνιζει !?!?!?
2. Σβετλανα. Κοντουλα,ωραίο ως πολυ ωραίο πρόσωπο, κορμι λαμπαδα, βυζακι μικρο, καστανη, στο χορο δυναμιτης. Πρέπει να σηκωσε τουλαχιστον 30 διαφορετικα ατομα για χορο τις 2 μερες που ημουν εκει. Καλη στον απλο χορο αλλα και στο prive οπου ειναι δεκτικη σε πολλα ... για φραπεδες κλπ δεν ξερω γιατι δε ζητησα.
3, Σονια. Τη μια μερα ηταν μελαχροινη την αλλη ξανθια. Κορμι παρομοιο με τη Σβετλανα προσωπο ετσι κι ετσι. Οταν μου ζητησε χορο της ειπα οτι ειναι το τελευταιο 10€ που εχω και ισως γι αυτο ο χορος της κρατησε πολυ πολυ παραπανω απο το κανονικο (αφου προς στιγμη φοβηθηκα μη μου ζητησει κανα 30αρι ...)
4,Τζουλια. Καστανοξανθη λιγο ψηλοτερη και λιγο μεγαλυτερο βυζακι απο τις προηγουμενες προσωπο συμπαθητικο. Ειναι η GFE του μαγαζιου. Ερχεται καθεται λιγο μαζι σου, μιλαει κανα 5λεπτο πριν ζητησει χορο η κερασμα, σου χαιδευει τα μαλλια γενικα δε σου δινει την εντυπωση οτι βλεπει μονο ενα πορτοφολι με ποδια. Στο χορο τον απλο ειναι πολυ καλη στο Prive ειναι απιστευτη...

Για ποτα κλπ δεν ξερω, εγω πινω Coca Cola. Μια παρατηρηση μονο για το Parking το μαγαζι εχει μια αλανα στο πισω μερος οπου μπορεις να παρκαρεις αμα δε θες να φαινεται το αμαξι απο το δρομο. Εχει κατι λακουβες εκει μεσα λες και εισαι στη Σεληνη...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 19, 2014
K
1 reviews
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση