Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 2 10 0.5
Stefania Your Angels
Call Girls 30 January, 2022 636
Πούτσα Σιδερά
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
-Είδα την στεφάνια με τις καινούργιες φωτός της και άρχισα ήδη να λέω από μέσα μου αν δεν κλείσω εγώ αυτό το πιπίνι το σκυλί το μαύρο να μην με λένε paparovicz, Χαχαχα!Χαχαχα!. Όσες και να έβλεπα ότι και να διάβαζα από αξιέπαινες κριτικές άλλων συναθλητών έμενα το μυαλό μου είχε κολλήσει κολασμένα στην στεφάνια, androniko3 και redb μου πρότειναν ο καθένας την δικές του εμπειρίες άλλα εγώ ανένδοτος θα πάρω την στεφάνια να την ξεπατώσω στην πούτσα. Έτσι μήνυμα στον φυλάκα άγγελο μου Νικόλ, ποιες είναι διαθέσιμες για την ώρα που θέλω, παρακαλώντας να βγει το όνομα της στην λίστα με τις προτεινόμενες και έτσι έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη τις λέω έφυγε το ραντεβουδάκι για το αγαπημένο μου πόρνο ξενοδοχείο.
--Παρφουμαρίζομαι και άρχισα να βλέπω το έκφυλο αυτό πιπίνι, δεν άργησε να χτυπήσει η πόρτα και ανοίγοντας την αντικρίζω ένα μελαχρινό πιπίνι σκυλί μαύρο στην φάτσα αλλά ντυμένο σαν σωστό κολέγιο κόριτσο με άσπρα μποτάκια και τις βυζάρες να εξέχουν μπροστά από το σώμα τις και να βγάζουν όχι μάτι αλλά μάτιαΝαι!Ναι!.
--Μπήκε μέσα στα ενδότερα το αντίτιμο το ζήτησε μπροστά αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου λέω ότι και να σου δώσω το μόνο που θα πάρεις μαζί σου σαν αναμνηστικό είναι πούτσα σιδερά γερήΧαχαχα!Χαχαχα!. Δεν έχασα χρόνο και άρχισα να την γδύνω με ωραίο γαλάζιο σουτιέν καλύπτοντας τα ευμεγέθης βυζιά της 3++ τόσο καλοσχηματισμένα και ανορθωμένες δεν έχω ξαναδεί σε πιπίνι μάλλον ο δόκτορας πρέπει να ήταν μάγκας από του λίγους, σώμα στα καλύτερα του όπως αναλογεί σε ένα πιπίνι σφιχτό και ζουμερό με άκρα περιποιημένο.
--Παίχτηκαν δυο γύροι με επιτυχία την έριξα στο κρεβάτι ξεδιπλώνοντας το ταλέντο μου και την μαεστρία μου πάνω στο κορμάκι τις, φιλιά παθιασμένα και κολασμένα, στο μουνάκι όταν έφτασα με γαργάλησε το μπιχλιμπίδι της τις το δάγκωνα, το έγλυφα, το έφτυνα και δεν το χόρταινα ένας συνδυασμός εκρηκτικού μίγματος με δόση έντονης καύλας και από τους δυο μας, στάση 69 με τον μητσάρα να έχει πάρει την κάθοδο των μυρίων δίνοντας μάχη για λαρυγγικές διεισδύσεις τα κατάφερε με τρόπο λακεδαιμόνιο Ναι!Ναι!. Η συνεχεία έγινε σε γονατιστή θέση απολαμβάνοντας τον και καμαρώνοντας τον στον καθρέφτη με θεά την κωλαρά της, δεν άργησα σκουφί και από την καύλα που ξεχείλιζε σαν ποτάμι την σήκωσα στα μπράτσα μου και άρχισα να την πηδάω στον καθρέφτη σηκωμένη στον αέρα που πάρα ολίγον να τον γκρεμίσουμε βάζουμε γελάκια πονηρά και ριχνόμαστε στο κρεβάτι βγάζοντας από μέσα μου το πόρνο σταρ για μια ακόμη φορά βεβαιώνοντας τον και αυτή εκεί ήρθε και η λήξη τις σιδεράς πούτσας.
--Ντους και από τους δυο σύντομη κουβεντούλα με iqos από την μεριά της λέγοντας μου ότι έχει την δικιά της επιχείρηση και αυτό το κάνει για έχτρα, έμενα παντός μου φάνηκαν και τα δυο ότι γουστάρει σιδερά πούτσα άλλα με ανταμοιβή άλλωστε γιατι όχι τα προσόντα τα έχει και με το παραπάνω και τα εκμεταλλεύεται δέοντος. Ξανά γυρνάμε στο δεύτερο γύρο με πολύ σιδερά πούτσα και έκφυλο πόρνο σταρ ρίχνοντας την αυλαία και για δεύτερη φορά μετά από το σύντομο διάλειμμα. Αρχίζει να ντύνεται και εγώ να έχω εκπληρώσει την φαντασίωση μαζί της που μου είχε προξενήσει από τις φωτογραφίες και εδώ για μια ακόμη φορά βγήκα αληθινός στην επιλογη μου λιγότερη γκλαμουριά άλλα περισσότερη σιδερά πούτσα με δόσεις πόρνο σταρ την αποχαιρέτησα λέγοντας της άμα σε βγάλει ο δρόμο ξέρεις που θα με βρεις για πούτσα σιδερά Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!.
--Το Πιπίνι αυτό μάγκες δεν παίζετε σωματικά άλλα και στο κρεβάτι έμενα παντός με εξέπληξε διότι η φωτός της με προδίκαζαν για μπάζω αλλά σας πληροφορώ ότι δεν είναι καν νομίζετε ότι είναι, εντάξει από φάτσα δεν σκίζει αλλά και έτσι έμενα με καύλωσε πολύ περισσότερο από κάποιες άλλες κούκλο κομοδίνα όπου μόνο την αρπαχτή κοιτάνε, σίγουρα από τι μου είπε το κάνει πολύ καιρό αυτό το σπορ και το κατέχει σε υψηλά επίπεδα άλλωστε μου το απέδειξε ΠροσκύνημαΠροσκύνημα συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των πιπινιών και σε μια άλλη κατηγορία αυτή της πούτσας σιδεράς.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 02, 2022
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Mouth Fucking
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού