Αναζήτηση

Studio de Paris

 
5.9 (1)
3649 0 1 0 0 0
studio-12-13-1375698751.jpg

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Λ.Αθηνων 204
Longitude
23.70
Latitude
37.99

Studio de Paris 1

Map

Swap Start/End

User reviews

1 review
Overall rating
 
5.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.0(1)
Συμμετοχή
 
3.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0(1)
Καθαριότητα χώρου
 
9.5(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
4.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
4.5(1)
Already have an account? or Create an account
Βιαστική Κατερίνα
Overall rating
 
5.9

Η επίσκεψη αυτή έγινε το Καλοκαίρι και αφού μπήκε τώρα το στούντιο στον κατάλογο, βάζω αυτή την κριτική. Η κοπέλα δουλεύει ακόμα σε αυτή την αλυσίδα, οπότε η κριτική ίσως να βοηθήσει κάποιον.
Για ξανθιά πήγαινα, μελαχρινή μου βγήκε. Και εξηγούμαι. Διαβάζοντας τα προγράμματα, κατευθύνθηκα προς το Αθηνών 204 για να γνωρίσω την Ζέτα μιας και μου άρεσε από τις φωτογραφίες της που είδα στο μπάνερ του στούντιο.
Ανεβαίνω, χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγουν και μπαίνω στο σαλόνι. Στο μπαρ καθόταν μια γυμνόστηθη ξανθιά κοπέλα, που η νεαρή υπηρεσία μου την παρουσίασε ως Εύα.
Με χαιρέτησε και επέστρεψε στη θέση της. “Έχουμε δύο κοπέλες σήμερα” άκουσα να λέει η τσατσά και με έζωσαν τα φίδια. “Να και η Κατερίνα μας” συμπλήρωσε, την στιγμή που εγώ έριξα μια ακόμα ματιά στο γυμνό στήθος της Εύας. Σε αυτό το σημείο άρχισα να βρίζω τον εαυτό μου γιατί δεν πήρα τηλέφωνο για να τσεκάρω αν όντως δούλευε η Ζέτα.
Η Κατερίνα βγήκε στο σαλόνι γυμνόστηθη και με πλησίασε λέγοντας χαμογελαστή μια καλησπέρα. Τα μάτια μου καρφώθηκαν αμέσως πάνω στα εντυπωσιακά της στήθη. Έτσι όπως τα έβλεπα να πάλλονται προκλητικά, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Έδωσα το πενηντάρικο για απλό πρόγραμμα και με οδήγησαν στον δωμάτιο.
Κι εδώ έρχεται το πρώτο ξενέρωμα. Με βάση τις κριτικές που διάβασα, περίμενα να μπω σε ένα υπερπολυτελές δωμάτιο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αντί γι' αυτό, είδα ένα δωμάτιο που είναι απλά ωραίο. Κανονικό σε μέγεθος και σχετικά στενό. Είναι ένα δωμάτιο που συναντάς σε πάρα πολλά στούντιο, χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο.
Να σημειώσω ότι έλλειπαν μόνο τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια. Όλα τα υπόλοιπα ήταν κομπλέ, είχε δηλαδή χαρτί, σαπούνι, σφραγισμένες παντόφλες, σφραγισμένη πετσέτα, ζεστό νερό κλπ

Μετά από λίγο μπήκε η Κατερίνα και φορούσε μόνο το κάτω εσώρουχο της, όπως ακριβώς βγήκε και στο σαλόνι. Συνηθισμένο πρόσωπο, μελαχρινή, νταρντάνα, με βυζάρες και κωλάρα. Με κάποια λιγότερα κιλά θα είναι πιο σούπερ, σύμφωνα με το γούστο μου.
Με πλησίασε και αρχίσαμε κάποια προκαταρκτικά, κυρίως από μέρους μου. Έγλυφα και χαίδευα τις βυζάρες της και συνέχισα με το υπόλοιπο σώμα της (εκτός από τις τρύπες της). Μετά ασχολήθηκα ξανά με το στήθος της.
Κάπου εκεί με σταμάτησε και ανέλαβε αυτή πρωτοβουλίες. Με ξάπλωσε ανάσκελα και μου πέρασε το προφυλακτικό. Ακούμπησα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι και περίμενα να ξεκινήσει μια pse πίπα. Δυστυχώς όμως αντί γι' αυτό εισέπραξα ένα από τα πιο ανούσια και χλιαρά στοματικά που μου έχουν κάνει ποτέ. Και το ακόμα χειρότερο ήταν πως κράτησε πάνω-κάτω για 1 λεπτό. Η δεύτερη αυτή ξενέρα ήταν και η τελειωτική.
Να πω ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα φρεσκοξυρισμένα παπάρια μου. Ούτε καν τα χάιδεψε με το χέρι της...
Ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει επάνω μου, πρόλαβα και της έριξα δυο σιγανά μπατσάκια στο κωλομέρι μπας και πάρει μπρος, αλλά δυστυχώς...
Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε την ιππασία σε έντονο και γρήγορο ρυθμό. Είχε το σώμα της προς τα πίσω κι έτσι δεν μπορούσα να γλείφω τα βυζιά της. Ήταν τόσο μεγάλη η γωνία κλίσης, που μόλις τα έφτανα αν τέντωνα τα χέρια μου. Δεν μου άρεσε έτσι όπως είχε τοποθετήσει το σώμα της μακριά μου και της είπα να αλλάξουμε στάση.
Στην αρχή ιεραποστολικό και μετά από λίγο αυτή μου ζήτησε να γυρίσουμε στα τέσσερα. Μόλις μπήκα μέσα της, αμέσως έβαλε το χέρι της από κάτω και άρχισε να παίζει με τα @@ μου προσπαθώντας προφανώς να φέρει πιο γρήγορα το τέλος. Έτσι και έγινε.
Σηκώθηκε, πήγε στο νιπτήρα και επέστρεψε στο κρεβάτι για να μου φέρει χαρτί να σκουπιστώ. Πήρε το εσώρουχο της και βγήκε με μια καληνύχτα.
Πολύ μέτριο γαμήσι. Αδιάφορο και ανούσιο. Πολύ μακριά από αυτό που περίμενα. Το θεωρώ απίθανο να την επιλέξω ξανά.
Στην τσατσά έβαλα 4 επειδή με έβαλε σε αυτό το δωμάτιο.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Μια
Ημερομηνία
June 17, 2014
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα χείλη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
I
6 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0