Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10 0.5
Massage 12 January, 2021 4256
πολύ κακό για το τίποτα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση πρόσωπο

1.5
Εμφανιση σώμα

1.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.5
Συμμετοχή

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

1.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

1.0
Πολλή φασαρία για τι τίποτα. Στούντιο που περισσότερο θυμίζει ξεπέτα παρά, μασάζ.
δωμάτιο γεμάτο νερά απο τον προηγούμενο, βραζιλιάνες που θυμίζουν όπισθεν δημαρχείου, και μια και μοναδική φέρουσα ώς ελληνίδα( μα καλά κύριοι, δεν καταλαβαίνετε ότι η κοπέλλα είναι αλλοδαπή, και όχι απο την καβάλα όπως λεει;
Θεωρώ ότι για εκείνους που το πλασάρουν με τόση εμμονή, μάλλον υπάρχει πολύ απωθημένο...
Πήρα μόνο πασάλειμμα μασάζ, και μετανοιώνω για τα 60 που έδωσα.
( μην σπεύσετε κάποιοι να κάνετε κριτική στην κριτική μου, διότι μου είναι αδιάφορο )

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
......
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 1

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 December, 2011
Ολες οι απόψεις είναι σεβαστές και κάποια απο αυτά που λές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα....
Ομως,ο σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση και στην δική σου κριτική λείπουν πολλά στοιχεία....πες μας λοιπόν με ποιά κοπέλλα έκανες και γιατί πήρες μόνο μασαζ? ζήτησες κάτι παραπάνω και δεν στο έδωσαν?

Δεν έχει άδικο
καλό θα ήταν να μας βοηθούσες λίγο παραπάνω.
Mad Admin
A
andy51
27 December, 2011
Το ότι δεν ανέφερα όνομα κοπέλλας είναι σκόπιμο, σκοπός δεν έιναι να εκθέσω μια εργαζόμενη γυναίκα, αλλά να καταδείξω ότι η ποιότητα τέλος πάντων, πρέπει να έιναι το ζητούμενο.Έχω την αρχή ναξεκινώ πάντα μόνο με μασάζ, και στην συνέχεια να διευρύνω το πρόγραμμα, έτσι προφυλάσσω το πορτοφόλι μου, και στην περίπτωση αυτή, με απών τον ερωτισμό, ακόμη και τα 60 που έδωσα μόνο για το πασάλειμα, ήταν χαμένα λεφτά, σημειωτέων ότι επέμεινα για μασάζ 40 λεπτών , όταν η κοπέλλα μου έλεγε ότι το μασάζ είναι μόνο 10 λεπτά.
I
ierax
28 December, 2011
Εμένα με κάλυψε με την απάντηση του και έχει μεγάλο δίκιο,
στα μασάζ πρώτα μετράει το μασάζ αυτή είναι και η διαφορά του από τα στούντιο.
A
admin
28 December, 2011
Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το καλό μασαζ είναι προαπαιτούμενο στα μαγαζιά αυτά,διαφορετικά μιλάμε για μπουρδέλλα.....
Επειδή έχω πάει 2-3 φορές στο μαγαζί αυτό και το μασαζ ήταν καλό και διάρκειας τουλάχιστον 20-25 λεπτά,προφανώς έπεσες σε κοπέλλα άσχετη με μασαζ,που ήθελε να προχωρήσει γρήγορα στο ψητό....Πιθανολογώ δε ότι έκανες με την Βραζιλιάνα την Τζένη,η Τζένιφερ,γνωστή και ως "κομοδίνο" απο τα λίγα....
Αν ως Ελληνίδα απο την Καβάλα εννοείς την Λίζα,είναι όντως Ελληνίδα....υπάρχουν 2 ακόμα,η Κωσταντίνα (πολύ όμορφη,αλλά με ταρίφα 120 ευρώ...) και η Ηλέκτρα,εξαιρετική σε όλα...
Αν ξαναπάς,ζήτα απο την ιδιοκτήτρια,την Νατάσα,να σε καθοδηγήσει.....
A
andy51
16 January, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γεια σου οπως καταλαβες μονο τωρα μπορεσα κ διαβασα την κριτική σου..την σεβομαι απολύτως θα θελα ωμος να μου πει το όνομα της κοπελα για να μπορεσουμε να διορθώσουμε...για να μην ξανασυνβει αυτο....φιλουθκια....
D
danai-brasil
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση