Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 26 10 0.5
Massage
12 January, 2021
4256
πολύ κακό για το τίποτα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση πρόσωπο
1.5
Εμφανιση σώμα
1.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.5
Συμμετοχή
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητά μασάζ
1.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Πολλή φασαρία για τι τίποτα. Στούντιο που περισσότερο θυμίζει ξεπέτα παρά, μασάζ.
δωμάτιο γεμάτο νερά απο τον προηγούμενο, βραζιλιάνες που θυμίζουν όπισθεν δημαρχείου, και μια και μοναδική φέρουσα ώς ελληνίδα( μα καλά κύριοι, δεν καταλαβαίνετε ότι η κοπέλλα είναι αλλοδαπή, και όχι απο την καβάλα όπως λεει;
Θεωρώ ότι για εκείνους που το πλασάρουν με τόση εμμονή, μάλλον υπάρχει πολύ απωθημένο...
Πήρα μόνο πασάλειμμα μασάζ, και μετανοιώνω για τα 60 που έδωσα.
( μην σπεύσετε κάποιοι να κάνετε κριτική στην κριτική μου, διότι μου είναι αδιάφορο )
δωμάτιο γεμάτο νερά απο τον προηγούμενο, βραζιλιάνες που θυμίζουν όπισθεν δημαρχείου, και μια και μοναδική φέρουσα ώς ελληνίδα( μα καλά κύριοι, δεν καταλαβαίνετε ότι η κοπέλλα είναι αλλοδαπή, και όχι απο την καβάλα όπως λεει;
Θεωρώ ότι για εκείνους που το πλασάρουν με τόση εμμονή, μάλλον υπάρχει πολύ απωθημένο...
Πήρα μόνο πασάλειμμα μασάζ, και μετανοιώνω για τα 60 που έδωσα.
( μην σπεύσετε κάποιοι να κάνετε κριτική στην κριτική μου, διότι μου είναι αδιάφορο )
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
......
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
- Μόνο μασάζ
I
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Ομως,ο σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση και στην δική σου κριτική λείπουν πολλά στοιχεία....πες μας λοιπόν με ποιά κοπέλλα έκανες και γιατί πήρες μόνο μασαζ? ζήτησες κάτι παραπάνω και δεν στο έδωσαν?
Δεν έχει άδικο
καλό θα ήταν να μας βοηθούσες λίγο παραπάνω.
Mad Admin
στα μασάζ πρώτα μετράει το μασάζ αυτή είναι και η διαφορά του από τα στούντιο.
Επειδή έχω πάει 2-3 φορές στο μαγαζί αυτό και το μασαζ ήταν καλό και διάρκειας τουλάχιστον 20-25 λεπτά,προφανώς έπεσες σε κοπέλλα άσχετη με μασαζ,που ήθελε να προχωρήσει γρήγορα στο ψητό....Πιθανολογώ δε ότι έκανες με την Βραζιλιάνα την Τζένη,η Τζένιφερ,γνωστή και ως "κομοδίνο" απο τα λίγα....
Αν ως Ελληνίδα απο την Καβάλα εννοείς την Λίζα,είναι όντως Ελληνίδα....υπάρχουν 2 ακόμα,η Κωσταντίνα (πολύ όμορφη,αλλά με ταρίφα 120 ευρώ...) και η Ηλέκτρα,εξαιρετική σε όλα...
Αν ξαναπάς,ζήτα απο την ιδιοκτήτρια,την Νατάσα,να σε καθοδηγήσει.....