Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10 0.5
Massage 12 January, 2021 4256
Δα-nice
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
τελευταίο Σάββατο του 2011 και το "σβέρκωμα" πέντε ημερών με έφτασε στο σημείο να αναζητήσω διέξοδο στο μασάζ. Αρχικά σκέφτηκα να επισκεφτώ φυσιοθεραπευτήριο, αλλά αποφάσισα να συνδυάσω το "τερπνόν μετά του ωφελίμου". Αφού θυμήθηκα πως έτρεχε προσφορά φουλ πρόγραμμα 60 ευρώ στο συγκεκριμένο μαγαζί, κίνησα προς τα εκεί απογευματάκι. Καθαρός και προσεγμένος χώρος. Πέρασμα στα ενδότερα και πασαρέλα των κοριτσιών (6-7 πέρασαν χωρίς να συγκρατήσω ονόματα). Ημουν αποφασισμένος να πάρω τη Δανάη για την οποία είχα ακούσει καλές απόψεις.
Χωρίς καθυστέρηση και μετά το γρήγορο ντους μου μπήκε εμφανίστηκε μία αρκετά επικοινωνιακή Βραζιλιάνα. Εμφάνιση μέτρια για τα γούστα μου, αλλά πολύ καλή επαγγελματίας. Μασάζ κανά μισάωρο με το περίφημο b2b που νομίζω πως κάνει αρκετά καλά και στη συνέχεια πολύ καλό βαθύ, υγρό και κυρίως ακάποτο τσιμπούκι. Η κοπέλα τα έκανε όλα μόνη της στο άβολο μασαζοκρέββατο. με καβάλησε και με τέλειωσε σχετικά γρήγορα με σωστό ρυθμό και τεχνική, φωνάζοντας πως τελειώνει και εκείνη. Χωρίς να γνωρίζω αν λέει αλήθεια ή όχι και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα, μου προσέφερε μία υπέροχη ώρα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Δανάη
Ημερομηνία
December 29, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
  • Ελεύθερο στοματικό