Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 26 10 0.5
Massage
12 January, 2021
4255
Λίζα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφανιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Αφού είχαν προηγηθεί δύο επισκέψεις και Λίζα άκουγα Λίζα δεν έβλεπα, επειδή ήταν πάντα απασχολημένη, έφτασε η μέρα που την πέτυχα στο σαλονάκι. Μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον μην ξέροντας ποιά είναι.
Η Λίζα είναι από τις ποιό ωραίες παρουσίες που έχω συναντήσει σε μασατζίδικα. Μικρή σε ηλικία, ωραία φατσούλα, βαμμένο ξανθό μακρί μαλλί, λεπτούλα, ωραίο σωματάκι με μικρό στήθος. Πολύ ευγενική και χαμογελαστή, θέλει δεν θέλει κάποιος χαλαρώνει μαζί της. Είναι τις παλιές κοπέλες στο μαγαζί.
Το μασαζάκι της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες. Η συνέχεια όμως με αποζημίωσε. Είναι καθαρά GFE φάση και από τις καλές. Η συνάντηση κράτησε περίπου 40 λεπτά με το ντουσάκι της εξόδου, δεν ήταν δυνατόν να κρατήσω παραπάνω....
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, σίγουρα θα την ξαναδώ.
Η Λίζα είναι από τις ποιό ωραίες παρουσίες που έχω συναντήσει σε μασατζίδικα. Μικρή σε ηλικία, ωραία φατσούλα, βαμμένο ξανθό μακρί μαλλί, λεπτούλα, ωραίο σωματάκι με μικρό στήθος. Πολύ ευγενική και χαμογελαστή, θέλει δεν θέλει κάποιος χαλαρώνει μαζί της. Είναι τις παλιές κοπέλες στο μαγαζί.
Το μασαζάκι της δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες. Η συνέχεια όμως με αποζημίωσε. Είναι καθαρά GFE φάση και από τις καλές. Η συνάντηση κράτησε περίπου 40 λεπτά με το ντουσάκι της εξόδου, δεν ήταν δυνατόν να κρατήσω παραπάνω....
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, σίγουρα θα την ξαναδώ.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κοπέλες διαθέσιμες
Τζέσικα, Ναόμι, Τζένιφερ
Ημερομηνία
February 14, 2012
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες