Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 26 10 0.5
Massage
12 January, 2021
4255
Χριστίνα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Έχω καιρό να βάλω κριτική αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να γράψω μία για τη Χριστίνα.
Η ημερομηνία είναι τελείως τυχαία, την έχω συναντήσει δύο φορές.
Είναι Σέρβα γύρω στα 25. Μελαχροινή με κοντό μαλλί το οποίο της πάει φοβερά. Κανονικό ύψος βυζάκι 1,5 λίγο χαλαρό, αλλά πάρα πολύ ωραίο πίσω σύστημα.
Τα Ελληνικά της άψογα, δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα και μάλλον έτσι είναι απ' όσα είπαμε στο δωμάτιο. Το μασαζάκι της καλούστικο σίγουρα επιδέχεται βελτίωσης. Με χάλασε λίγο ότι ήταν γυμνή από την αρχή, μου αρέσει να βλέπω τα εσώρουχα να φεύγουν σιγά σιγά. Το υπόλοιπο service OWO, DFK, 69 παίζουν στο πρόγραμμα. Συμμετοχή πολύ καλή.
Μαζί με τη Λίζα νομίζω ότι είναι οι καλύτερες επιλογές στο συγκεκριμένο μαγαζί, για τα γούστα μου πάντα. Σίγουρα θα την ξαναδώ.
Η ημερομηνία είναι τελείως τυχαία, την έχω συναντήσει δύο φορές.
Είναι Σέρβα γύρω στα 25. Μελαχροινή με κοντό μαλλί το οποίο της πάει φοβερά. Κανονικό ύψος βυζάκι 1,5 λίγο χαλαρό, αλλά πάρα πολύ ωραίο πίσω σύστημα.
Τα Ελληνικά της άψογα, δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα και μάλλον έτσι είναι απ' όσα είπαμε στο δωμάτιο. Το μασαζάκι της καλούστικο σίγουρα επιδέχεται βελτίωσης. Με χάλασε λίγο ότι ήταν γυμνή από την αρχή, μου αρέσει να βλέπω τα εσώρουχα να φεύγουν σιγά σιγά. Το υπόλοιπο service OWO, DFK, 69 παίζουν στο πρόγραμμα. Συμμετοχή πολύ καλή.
Μαζί με τη Λίζα νομίζω ότι είναι οι καλύτερες επιλογές στο συγκεκριμένο μαγαζί, για τα γούστα μου πάντα. Σίγουρα θα την ξαναδώ.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ημερομηνία
April 22, 2013
Κόστος €
60
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
- Μόνο μασάζ
- Ελεύθερο στοματικό