Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 3 10 0.5
Svetlana
Call Girls 16 August, 2021 4067
μουνίτσα
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Είχα χρόνια να την δω, είχα περάσει και καλά τότε οπότε επικοινώνησα με το γραφείο. Στην ώρα της με μαύρο φόρεμα κοντό, τσαντικό και πάνω σε καλοκαιρινές γόβες. Χαιρετούρες με φιλάκι στα χείλη , τα έχει πειράξει λίγο. Δυο λόγια και πέρασε για φρεσκάρισμα. Σουτιέν δεν φόραγε γιατί ακόμη είναι στην θέση τους τα όμορφα στήθη της με την ενεργή ρόγα. Κορμάκι πολύ καλά κρατεί , πεντακάθαρο από χρωματικές επεμβάσεις , στο εσωτερικό πήχη έχει μόνο μπογιές, ανεπαίσθητες.
Επέστρεψε και αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια, κάπου κάπου σταματάγαμε και λέγαμε δυο λόγια. Με έγδυσε και τον πήρε στο στόμα, λίγο χέρι , περιποίηση διδύμων , προσπάθεια για ντιπ, καλά ήταν. Την ανέβασα στην τραπεζαρία και άρχισα να την φιλάω με κατεύθυνση στο αιδοίο της. Μια μικρή στάση στα βυζάκια της , κοιλιά και έφτασα στον προορισμό μου. Στο μουνάκι έχει σκουλαρίκι με το οποίο έπαιξα με προσοχή, Δάκτυλο έπαιξε μαζί με την γλώσσα μου αρκετή ώρα. Ζήτησα μπαλονάκι και εισχώρησα στο μουνάκι της, καλή αίσθηση. Με είχε κλειδώσει με τα πόδια της γύρω από τον κορμό μου εκεί πάνω στην τραπεζαρία . Φιλιά , χάδια μπόλικα κάνοντας έρωτα.
Τελειώσαμε και περάσαμε για μπάνιο χώρια. Είπαμε δυο κουβέντες με λίγο κρασί και ηλεκτρονικό τσιγάρο , λίγα χάδια , φιλιά και τσουπ ανόρθωση για πίπα και γρήγορη αλλαγή σε 69. Σηκώθηκε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα , μου φόρεσε προφυλακτικό και ερωτευτήκαμε πάλι, αργά , απαλά με πρώτη στάση πλάγια και δεύτερη ιεραποστολικά μεγαλύτερη σε διάρκεια . Εκεί τελείωσα πάλι . Μπάνιο φυσικά και έξοδο από τον χώρο μου με το δωράκι της.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 13, 2024
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στα χείλη
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού