Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 7 10 0.5Θέλει δουλειά ακόμα...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
7.5
Συμμετοχή
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.5
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.5
Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί έγινε κυρίως λόγω περιέργιας για να δω τον χώρο αλλά και να συναντήσω μια παλιά μου συμπάθεια. Πρώτη μου φορά στο στούντιο αυτό και οι εντυπώσεις που μου άφησε σαν χώρος ήταν πολύ θετικές. Καινούριος χώρος, μοντέρνος και η κυρία της υποδοχής πολύ ευγενική. Η κοπέλα που δούλευε ήταν η Ρωξάνη. Δεν είναι πολύ καιρό στην Ελλάδα. Δούλευε και το καλοκαίρι για ένα διάστημα σε στούνιο της ίδιας αλυσίδας και την είχα πετύχει κανα 2 φορές αλλά μετά εξαφανίστηκε για ένα μικρό διάστημα και επέστρεψε. Η Ρωξάνη είναι από την Ρουμανία, μικρή σε ηλικία (20 ετών), μελαχρινή, με μικρό βυζάκι, ύψος γύρω στο 1.60 και γενικά καλό σωματάκι. Με το που την είδα στο σαλόνι χάρηκα που την ξανασυναντούσα και αφού έδωσα το πορτοκαλί εισητήριο μπήκα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο με υδρομασάζ μέσα και στρογγυλό κρεβάτι, αλλά είχε κάποια θεματάκια που με χάλασαν λιγάκι. Δεν είχε κάποιον καθρέφτη μεγάλο παρα μόνο στο ταβάνι αλλά ενώ είχε καθαρή και σφραγισμένη πετσετούλα για μετά το ντουζ, δεν υπήρχε κάποιο ζευγάρι παντόφλες. Σε γενικές γραμμές είναι πάντως ένας μοντέρνος και καθαρός χώρος. Αφού έκανα το ντουζάκι μου ήρθε μετά από λίγο η νεαρά. Μόλις την είδα από κοντά και χαιρετηθήκαμε παρατήρησα κάποιες μικρές αλλαγές από την τελευταία φορά που την είχα δει. Το μαλλί της ήταν λίγο αλλαγμένο και κάπως πιο απεριποίητο ενώ το κορμάκι της φαινόταν λίγο πιο πλαδαρό χωρίς όμως να έχει κάποιο ψεγάδι βέβαια. Η κοπέλα δεν γνωρίζει ακόμα ελληνικά παρα μόνο τα βασικά αλλά η συννενόηση μαζί της γίνεται μια χαρά στα αγγλικά. Αρχίζει τα φιλιά και τα χάδια όπου με έφτιαξε αμέσως οπότε άρχισα και εγώ να της τα ανταποδίδω. Το άσχημο που με ξενέρωσε λιγάκι ήταν πως μου ερχόταν μονίμως μια μυρωδιά τσιγαρίλας μόλις πλησίαζα τον λαιμό της που με χάλασε απίστευτα αφενώς διότι δεν είμαι καπνιστής και αφετέρου στο παρελθόν φορούσε ένα απίστευτο άρωμα που έμενε χαραγμένο στην μνήμη σου. Στο κυρίως θέμα η κοπέλα δεν έχει βελτιωθεί και πολύ. Η απειρία της δυστυχώς κάνει μπαμ. Το φόρεμα του σκούφου με αρκετό άγχος ενώ η πίπα της αρκετά ήταν άτεχνη και με αρκετό χέρι. Σε κάποια φάση την σταμάτησα για να αρχίσει η δράση μιας και ήμουν αρκετά φορτωμένος. Δυστυχώς η απειρία της δεν μπόρεσε να κρυφτεί και σε αυτό το σημείο αφού δεν ήξερε πως να στηθεί αλλά δεν έπαιρνε και κάποια πρωτοβουλία. Με την δική μου καθοδήγηση κάναμε αρκετές εναλλαγές στάσεων και ύστερα από λίγο ήρθε και το τέλος. Η Ρωξάνη είναι μια πολύ γλυκιά κοπελίτσα αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να αρχίσει να αποδίδει. Σίγουρα άμα πάρει πιο σοβαρά το όλο θέμα, αρχίσει να προσέχει λίγο παραπάνω τον εαυτό της και αποκτήσει παραπάνω εμπειρία στο κρεβάτι θα γίνει αστέρι. Για την ώρα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για όσους ψάχνουν κάτι σε amateur κατάσταση και μικρό σε ηλικία.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Ημερομηνία
December 03, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
- Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?