Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 16 10 0.5
Call Girls 26 December, 2020 2810
20 λεπτα προθεσμία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

6.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Ξεκίνησα αναζητόντας μία συνάντηση για ντουετο μίας και ειμαι φαν. Κανονισα νωρις νωρις, τεταρτη, να κανονίσω το ραντεβουδάκι. Η Βερονικα στο τηλέφωνο ήταν πολυ υπομονετική, και εξυπηρετική μπορω να πω.

Στην αρχή κανόνισα Λαουρα + Κάτια, μίας και δεν ήθελα πάλι Αλεξάνδρα + Ταμάρα, απο την ξενέρα που είχα περάση τότε. Πήρα λοιπών Ταμαρα + Κάτια, διότι η Λάουρα είχε αδιαθετήση, με την ευχή να μήν ξανα ξενερόσω με την Ταμαρα.

Η ταμάρα είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, πολύ καλα ντυμένη, και με ένα βλέμμα πονηρό στα μάτια της. Η κάτια απο την άλλη θα την έλεγα μία νεανική ρωσίδα, τίποτα άλλο.

Καθυστέρισαν περίπου 10-15 λεπτα ( 15 λέω εγω, 10 η κάτια :) ).

Η ταμάρα απο την στιγμή που μπήκε ήταν απομακρισμένη, μάλλων μαζί μου δεν την βρήσκει. Γυμνές και οι δύο,άρχισαν να πηγαίνουν μία μία γαι ντουζ, μέτα απο δικό μου αίτημα, μπηκαμε και οι 3 μαζί.

Φιλιά πάπαλα απο την Ταμαρα, σε αντίθεση με την Κάτια η οποία έβγαζε πάθος. Να σημειώσω πως στο ντουζ είμασταν 3 ατόμα και όχι 1 γρουπ,καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ με αυτό.

Σε κάποια φάση γωνατίζει η Κάτια και αρχίζει μία αρκετά για εμένα καλή πίπα, απο την άλλη η Ταμαρα την έκανε με ελαφρα βηματάκια. Εκεί κατάλαβα πως έκανα τελικά μαλακία επιλογή για ντουο.

Βγαίνουμε απο το μπάνιο, λέω να περιπηθώ λίγω την Ταμάρα μπάς και ανάψη, οι Κάτια ήταν μες την κάβλα αρα δεν ασχολίθηκα. Αφού λοιπων της έκανα ένα ωράιο στοματικό, και την έβλεπα μου είχε υγραθεί αρκετά, είπα να ξαναδοκιμάσω για φιλάκι, αλλα τίποτα.

Μεταξύ τους λίγα πραγματα, και απόμακρα.

Αφού δεν τελείωνα απο το σπάσιμο, βάζω προφυλακτικό, καβαλάει η Ταμαρα, με αρκετό λυπαντικό ( δεν καταλαβα γιατί βέβαια), και κράτησα την Κάτια για τα υπόλοιπα.

Εκεί λοιπων μετά απο κανα 10λέπτο, έγινε η πρώτη και μοναδηκή κατάθεση.

Η ώρα 7:50, τις βλέπω λοιπων να αρχίζουν να ετοιμάζοντα, και λέω μεσα μου, ρε φίλε τόση προετοιμασία για το δεύτερο, μπράβω τα κορίτσια.

Αντιλαμβάνομαι κατά τις 7:55 πλέων, πως, ετοιμαζόντουσαν να φύγουν, οχι για το δευτερο. Εκεί τις λέω ρε κορίτσια αφού ήρθατε με 15 λέπτα καθυστέριση, και μου απαντάει η Κάτια, μην έισαι τέτοιος, αργήσαμε μόνο 10 λέπτα.

Λέω ΟΚ, X λοιπών και στο γραφείο και στα κορίτσια στο μέλλων.

Τα χρήματα τα είχα ετοιμάσει στο συρτάρη. Η συνάντηση ήταν 340, και εκεί είχα 350, θα που πεις, μην είσαι γύφτος ασε το 10ρικο στα κορίστια, ένταξει θα έλλεγα, αυτό που δεν ανέχομαι, είναι να μην κάνει την κήνηση να σου τα δώσει πίσω.

Αρα συνοπτικά, εγώ το ρεβιού το κάνω σαν ντουο, και 40 λεπτο ντούο συγκεκριμένα.

Την Ταμαρα δεν την ξαναπέρνω, την Κάτια θα το σκεφτό αν ξανα συνεργαστώ με το γραφείο, θα πρέπει να υπάρχει εγκύηση τουλάχιστων για τον χρόνο, αν είναι να μου τρώνε το 33%, να πληρώσω και εγώ αντίστοιχα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 20, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
340
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 June, 2011
Παρολα αυτα βαζεις 9,2 στην ταμαρα και 8,1 στην κατια...τι να πω...
F
Fenomeno
20 June, 2011
Ταπεινή μου γνώμη.................έπρεπε να διακόψεις την συνάντηση με τηλεφωνάκι στο γραφείο και να τους το ανακοινώσεις το Χ..... Μαύρο και πάλι και απο μενα.....
G
georgious
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση