Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 1 10 0.5Μεν και δεν
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Την Τίφανι την είχα βάλει στο μάτι από το καιρό που ήρθε και γιατί όχι μιας και οι φωτογραφίες της δείχνουν μια καλλίγραμμη καλλονη. Δυστυχώς όμως όταν ήρθε στο χοτελ δεν ήταν αυτό που είχα δει στις φωτογραφίες. To πρόσωπό της πολύ πιο στρογγυλεμένο και σίγουρα με περισσότερα κιλά απο τις φωτογραφίες που σίγουρα πρέπει να είναι παλιές. Παρόλα αυτά η Τίφανι διατηρεί επάξια τις καμπύλες του σώματος της. Βυζάρες DD που δεν πολυχρειάζονται κάποια υποστήριξη για να είναι στητές και μια μεγάλη κωλάρα σφικτή που παρακαλάει σκαμπίλια.
Αν και είχα απογοητευτεί αρκετά από την διαφορά με τις φωτογραφίες η αλήθεια στο αγώνα με κάλυψε πλήρως. Πέρνει πρωτοβουλίες αλλά υπάκουη συνάμα. Γλωσσόφιλα αβέρτα και τσιμπούκι περιποιημένο. Χωρίς χέρια, μπόλικο σάλιο, deep throat, mouth fucking, γλύψιμο αρχιδιών, προφεσιονελ με τα όλα του!!!
Και στα δύο μέρη του αγώνα με άφησε ικανοποιημένο με μπόλικες εναλλαγές στάσεων καιμπόλικο πάθος. Ακόμη και στην ξεκούραση μεταξύ των ημιχρόνων τριβόταν πάνω μου και χαμουρευόμαστε σαν πραγματικό ζευγαράκι.
Εν ολίγοις πέρασα αρκετά καλά -σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου - με μόνη εξαίρεση το παράπανο για την μεγάλη διαφορά από τις φώτο.
Αν και είχα απογοητευτεί αρκετά από την διαφορά με τις φωτογραφίες η αλήθεια στο αγώνα με κάλυψε πλήρως. Πέρνει πρωτοβουλίες αλλά υπάκουη συνάμα. Γλωσσόφιλα αβέρτα και τσιμπούκι περιποιημένο. Χωρίς χέρια, μπόλικο σάλιο, deep throat, mouth fucking, γλύψιμο αρχιδιών, προφεσιονελ με τα όλα του!!!
Και στα δύο μέρη του αγώνα με άφησε ικανοποιημένο με μπόλικες εναλλαγές στάσεων καιμπόλικο πάθος. Ακόμη και στην ξεκούραση μεταξύ των ημιχρόνων τριβόταν πάνω μου και χαμουρευόμαστε σαν πραγματικό ζευγαράκι.
Εν ολίγοις πέρασα αρκετά καλά -σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου - με μόνη εξαίρεση το παράπανο για την μεγάλη διαφορά από τις φώτο.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
August 13, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style