Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 14 10 0.5εξαιρετική
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Toν Τίγρη (έτσι θα την αποκαλώ από εδώ και πέρα) είχα γνωρίσει στο 1ο πάρτι του forum, στην συνέχεια μιλούσαμε στο chat μέχρι που έγινε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στο 2ο πάρτι του forum.... kai έτσι βγήκε η καύλα μου για τον τίγρη....
Ραντεβού την επόμενη ημέρα από το party είχε έρθει πιο νωρίς από την ώρα του ραντεβού κάτι τ' οποίο μου άρεσε, συνάντηση και μετά κατευθείαν προς hotel.. Με το που μπαίνουμε στο ασανσέρ δεν άντεξα και της όρμηξα, στο δωμάτιο ντουζάκι, πίπα που το κατέχει το άθλημα και μετά κόλαση..!!! Είχε πιάσει τα μαλλιά της σε δύο κοτσίδες αριστερά και δεξιά και ήταν σκέτη καύλα. Εχει πολύ ωραίο πρόσωπο, από σώμα αψεγάδιαστο, από συμπεριφορά τέλεια σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και καυλωτικά, πολύ καθαρή και συζητήσιμη. Τα του κρεβατιού sexy, υπομονετική, με ωραία στησίματα, χαίρεσαι να την μπαίνεις μέσα της..!!!!
Σίγουρα θα ξαναγίνει συνάντηση γιατί μια φορά δεν αρκεί..
Ραντεβού την επόμενη ημέρα από το party είχε έρθει πιο νωρίς από την ώρα του ραντεβού κάτι τ' οποίο μου άρεσε, συνάντηση και μετά κατευθείαν προς hotel.. Με το που μπαίνουμε στο ασανσέρ δεν άντεξα και της όρμηξα, στο δωμάτιο ντουζάκι, πίπα που το κατέχει το άθλημα και μετά κόλαση..!!! Είχε πιάσει τα μαλλιά της σε δύο κοτσίδες αριστερά και δεξιά και ήταν σκέτη καύλα. Εχει πολύ ωραίο πρόσωπο, από σώμα αψεγάδιαστο, από συμπεριφορά τέλεια σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και καυλωτικά, πολύ καθαρή και συζητήσιμη. Τα του κρεβατιού sexy, υπομονετική, με ωραία στησίματα, χαίρεσαι να την μπαίνεις μέσα της..!!!!
Σίγουρα θα ξαναγίνει συνάντηση γιατί μια φορά δεν αρκεί..
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 23, 2012
Πόλη
Πειραιάς
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Εξτρά €
20
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
V
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 December, 2012
γεια σου βασίλη παίχτη, την προτείνεις δηλαδή ε
T
thita
09 January, 2013
Ναι ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!!!!
V
vassilios75
04 June, 2013
καλησπέρα, μήπως μπορείς να μου δώσεις τηλέφωνο, γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? ευχαριστώ
M
mimisag
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα: