Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 14 10 0.5
Call Girls 27 October, 2012 2515
Μια πολύ ωραία και πετυχημένη συνάντηση!!!!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Συνάντηση με το όμορφο τιγράκι ύστερα απο ενα μόνο τηλεφώνημα (πολύ εύκολη πρόσβαση και συνενόηση)στον ΠΡΙΑΜΟ.Οταν έστειλα τον αριθμό δωματίου που βρισκόμουν μου απάντησε άμμεσα με μηνυμα οτι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα 5 λεπτου καθυστέρησης λόγω πολλής κίνησης στους δρόμους...Προσωπικά μου άρεσε οτι σκέφτηκε να με ενημερώσει.Οντως περί τα 5 λεπτά μετά το προκαθορισμένο μας ραντεβού εμφανίζεται ,πρώτη εντύπωση δική μου απο εμφάνιση πολύ θετική γιατί μου άρεσε ο τρόπος που ηταν ντυμένη,χωρίς κραυγαλέα πουτανε 'ας μου επιτραπεί η έκφραση' ρούχα και βάψιμο γοητευτικό που της πήγαινε πολύ.Αφού γίναν οι απαραίτητες συστάσεις μπήκε για ντους μιας και γω είχα προλάβει να κάνω ήδη.Φιλική συζήτηση για σπάσιμο πάγου που θεωρώ οτι δεν υπήρχε και όλας γιατί ηταν πολύ φιλική και ζεστή κάνοντας με ως πελάτη να νοιώσω πολύ άνετα σχεδόν αμέσως.Δεν προβαίνω σε λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας γιατί θεωρώ οτι λίγο πολύ την γνωρίζεται είτε απο αντίστοιχα ραντεβού είτε απο τα πάρτυ.Εμενα προσωπικά που δεν είχα καταφέρει να παραβρεθώ στα πάρτυ και την έβλεπα για πρώτη φορά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ,προσωπάκι γλυκό και οχι σταμπαριστά σκυλέ,πολύ όμορφα πράσινα μάτια που ταιριάζαν πολύ με τα ξανθά μαλλιά, τα οποία τυλιχτήκαν σε δυο γλυκά κοτσιδάκια!!!Σωματότυπο που κατα την ταπεινή μου γνώμη πλησίαζε την τελειότητα σε υψος,διαστάσεις γενικά κορμού,πολύ ωραία πόδια ,ωραιότατο κωλαράκι και επιτρέψτε μου να αφήσω για το τέλος την περιοχή του ...στήθους!!!!!!!! εδω έχουμε μια επεμβατική κατάσταση που εγω προσωπικά θεωρώ άκρως πετυχημένη σε μέγεθος σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό σε υφή!!!!(δεν ειχες πιανοντάς το την αίσθηση του 'μπετόν αρμέ' απο μέσα) ρόγα που ατενίζει γρήγορα και αγέρωχα τον ..ουρανό και μια γλύκα που πραγματικά χαιρόσουν να το ...γλύφεις!!!!
Τώρα τα υπόλοιπα τετριμμένα προπαρασκευάστικά..πρώτος γύρος,τελείωμα εκεί,διάλειμα ντους κουβεντούλα και δεύτερος γύρος, θεωρώ οτι είναι λίγο χιλιοειπωμένα και δεν νομίζω οτι ενδιαφέρουν κανέναν ιδιαίτερα.Εκείνο που πρέπει να ειπωθεί οτι κινηθήκαμε σε επίπεδο gfe κατάστασης που είναι πάντα δική μου επιλογή και το οποίο δεν χρειάστηκε να ζητηθεί καθότι η κουκλίτσα εχει την άνεση να 'διαβάσει' τις απιτήσεις και ορέξεις του πελάτη και να 'κινείται' σύμφωνα με αυτές ...άλλο ενα προσόν της!!!! Εν κατακλείδι, απο μέρους μου θεωρώ οτι πέρασα πολύ ωραία με μια γυναίκα πολύ όμορφη,με πολύ τύπο με ωραίο χαρακτήρα, με μια σωστή επαγγελματία που πραγματικά 'ιδρώνει τη φανέλα' που λέμε, χωρις τσιγγουνιές και απο κέφι αλλά και απο χρόνο (αφού η συνεύρεση κράτησε περίπου την 1 1/2 ωρα χωρίς να κοιτάξει καθόλου ρολόι, αλλά ούτε και κινητά να χτυπούν!!!!!
Αρα για μένα ηταν μια πετυχημένη συνεύρεση που μου δίνει το δικαίωμα να πω οτι θα επαναληφθεί σύντομα....Πολλά φιλάκια γλυκό και sexy Τιγράκι και θα τα ξαναπούμε απο κοντά!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 06, 2013
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Εξτρά €