Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10 0.5
Call Girls 01 December, 2020 1912
ΡΟΥΜΑΝΟΒΥΖΑΡΕΣ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Να που μας ξανάρθε η Βαλέρια. Ανανεωμένη, λίγο πιό αδύνατη και γεμάτη όρεξη για πηδήματα. Η επίσκεψη στο χώρο της Λ. Αλεξάνδρας. Κτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε με ένα νυχτικάκι γιατί μόλις έιχε ξυπνήσει. Φιληθήκαμε και πέρασα για ντους ενώ εκέινη έπλενε τα δόντια της. Με τύλιξε σε μια πετσέτα και με έσπρωξε στο κρεβάτι. Μου άνοιξε τα πόδια και όρμηξε να με φάει. Σε ένα λεπτό έιχα καυλώσει τόσο πού ήθελα να μπω και εγώ στο στόμα της. Πίπα μα τι πίπα. Μου τα ήπιε όλα. Στέγνωσα και εκέινη γέλαγε. Λίγο διαλειματάκι να ξεζαλιστώ και της λέω η σειρά μου τώρα. Ε τόσο καθαρό και αφράτο νινακι έχω χρόνια να δω. Τα χειλάκια του φουσκωτά υγράνθηκαν αμέσως και σε λίγο η Βαλέρια τσίριζε. Μου έκλεισε το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια και κτυπιόταν. Γυρίσαμε σε 69 και αμέσως μετά με καβάλησε χώνοντας με στο στενό αλλά μουσκεμένο νινάκι της. Αληθινή αμαζώνα χοροπήδαγε επάνω μου και τα βυζιά της μπήκαν μέσα στα μούτρα μου προτρέποντας με να τις πιπιλίσω τις σκληρές ρόγες. Εκεί ήρθε η δεύτερη δόση κια τελείωσε ο δικός σου. Η Βαλέρια απτόητη ήθελε συνέχεια. Ευτυχώς πήρε ο Κώστας τηλέφωνο ( το ξυπνητήρι) και ηρέμησε. Πέρασα υπέροχα με το ρουμανάκι. Εχουν έρθει πολλά νέα κορίτσια αλλά τούτη εδώ θα σπάσει ταμεία.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 28, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Εξτρά €