Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10 0.5
Call Girls 01 December, 2020 1910
κουτοπόνηρη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

5.0
Συμπεριφορά/Social time

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.0
Η δεύτερη κριτική αφορα το γεγονος πως στο τελος του πρωτου γύρου, που επηλθε στο μισάωρο δεν ειχε όρεξη και δήλωσε πως θελει να αραξει. Η ερώτηση που της απηύθυνα είχε να κανει με το αν σκέφτεται να ακουσει μουσική ή να αρχισουμε την παρλα ωστε να περάσει το μισάωρο. Ήταν ανένδοτη στο οικονομικό,ηθελε δηλαδη και τα 120 του ραντεβού αλλά και την λουφα. Της εξήγησα οτι δεν τα βρίσκουμε απο κάνα δέντρο τα 50αρικα και ενημέρωσα το γραφείο. Ηταν εξυπηρετικος ο Κώστας και αφού της μιλησε και μου δικαιολόγησε πως ισως να μην ήταν σε καλη μέρα , μου ειπε να της δωσω 70 τελικά.
Επειδή το κλαψομουνιασμα είναι γενος θηλυκου και γενικότερα η συμπεριφορά μου σε ολα τα call girls ειναι πάντα με καλη διάθεση, με ξανακαλεσε αργότερα και μου ειπε το ποίημα που του μετέφερε η δεσποινίς,δηλαδη οτι την εχυσα στην μάπα,δικαιολογίες του κωλου και οτιέπρεπε να το χρεωσει και οτι της φέρθηκα "κάπως". Στην ουσία και για τον λόγο αυτό δεν αναφέρω πως πέρασε το μισάωρο καθότι αν διαβάσετε την προηγούμενη κριτική μου ειναι σχεδόν καρμπο.
Απλά δεν πέρασε η κουτοπονηριά της βυζαρους και παντου έβλεπε και μετέφερε "δράκους" στο γραφείο. Ας πάει να πουλήσει αλλού πνεύμα το κοντοπουτανο γιδι...
Απο το γραφείο δεν εχω παραπονο,τοσες φορές εχει εξυπηρετήσει αλλα αυτηβτην φορά έδειξε υπερβάλλοντα ζηλο στα λεγομενα της.
Απλα Χ και γεια σας...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 29, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €
70
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Οχι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 December, 2014
Σωστός,άντε να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τούς. Μήπως έχουμε χαίδεψει και τα call girl και τα γραφεία τόσο καιρό?
L
lunatic
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση