Αναζήτηση

Valery SHI

January 10, 2021
Valery SHI

User reviews

1 review
Overall rating
 
6.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
7.0(1)
Συμμετοχή
 
4.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
6.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
4.0(1)
Already have an account? or Create an account
Κρίμα το "Porn Star" παρελθόν
Overall rating
 
6.4
H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα 5 αστέρων ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, και το μειτινγκ κλείστηκε εύκολα και με επαγγελματισμό, όπως μας έχει συνηθίσει η Mila.

Η Valeri, με υποδέχτηκε φορώντας ένα ωραίο μαύρο κοντό φόρεμα, με fishnet καλσόν και ψηλά τακούνια. Στέκεται στο 178cm περίπου, με ωραία γενικά χαρακτηριστικά και πολύ μακριά σκούρα καστανά μαλλιά. Από τις προοπτικές φαινόταν σαν να είχε ένα δολοφονικό σώμα και με ένα μεγάλο ζευγάρι C-cup βυζιά.

Ωστόσο, και ενώ προαναφέρθηκα στο δολοφονικό σώμα - αν και γενικά είναι καλόσχηματισμένο με όλες τις σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις – όταν ήταν γυμνή στο σώμα της Valeri έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποια ίχνη γήρανσης ή μη καλής φροντίδας, με ορατά σημάδια από ραγάδες στους γλουτούς, οι οποίοι είναι ελαφρός πεσμένοι και ελαφρό “baby fat” στην περιοχή της κοιλιάς. Τό φυσικό στήθος της από την άλλη, είναι φανταστικό και στέκεται πολύ καλά.

Η αρχική ψιλοκουβέντα ξεκίνησε εύκολα καθώς έχω την συναντήσει και στο παρελθόν, όμως αν και τα αγγλικά της είναι επαρκή για μια περιστασιακή συζήτηση και για μικρές συναντήσεις 4 με 5 ώρες, κατά την ταπεινή γνώμη μου δεν είναι αρκετά για ποιό μεγάλες συναντήσεις. Έχει και αυτήν την ξεχωριστή ουγγρική προφορά. Η Valeri δεν είναι από τις κοπέλες που θα σε κάνει αμέσως να αισθανθείς άνετα, και δεν ανοίγεται εύκολα. Εγώ την βρήκα να είναι αρκετά κλειστή.

Προχωρώντας προς το κύριο γεγονός της βραδιάς τώρα δεν μου φάνηκε ότι είναι πολύ του DFK, και προσπαθεί να κρατήσει τη χρήση της γλώσσας στο ελάχιστο. Απολαμβάνει DATY, και αυτό φάνηκε από την προσοχή που της έδωσα, δέχεται δαχτυλάκια - μπροστά και πίσω – το οποίο την φέρνει σε overdrive. Οι στοματικές δεξιότητές της είναι πολύ καλές, με πολύ γλώσσα, καλύπτοντας όλο το μήκος καθώς και τη γύρω περιοχή. Δεν πηγαίνει για deep-throat όμως, που έτσι κι’ αλλιώς δεν είναι πολύ σημαντικό για μένα σε κάθε περίπτωση. Στο σεξ οι αλλαγές έπρεπε να υπαγορεύονται από εμένα, παρόλο που προσπαθεί να αισθάνεται τι θέλει ο πελάτης και να το προσφέρει, βρήκα την απόδοσή της λίγο μηχανική.Ίσως αυτό είναι ένα κατάλοιπο της - μικρής - καριέρας στο πορνό, και να περιμένει να πάρει εντολές και οδηγίες από τον σκηνοθέτη. Για τους κουλουράδες, η πίσω πόρτα είναι ανοιχτή, αν και δεν νομίζω ότι την προσφέρει αυτή την υπηρεσία σε όλους - η οποία είναι με επιπλέον κόστος. Κατά τη συνάντηση προσπαθήσαμε και αν και δεν φαίνεται να είναι αρχάρια, μου ζήτησε να τελειώσω γρήγορα (παρόλο το λιπαντικό και μόνο μετά από περίπου 10 λεπτά) ή εναλλακτικά να αλλάξουμε σε φυσιολογικό. Στο διάλειμμα των συνεδριών που είχαμε μου έδωσε ένα πολύ χαλαρωτικό μασάζ, το οποίο ήταν καλό ...

Παρόλο που την προηγούμενη φορά που την είχα πάρει (πριν περίπου 2 χρόνια) μου είχαν μείνει καλύτερες εντυπώσεις, αυτή ήταν μια πολύ μέτρια συνάντηση που δεν σκοπεύω να επαναλάβω, έχοντας υπόψη επίδοσεις σε σχέση με το κόστος.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 01, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος €
650
Εξτρά €
50 (Anal)
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
C
15 reviews
Report this review Comments (2) | Was this review helpful? 2 0