Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 60 10 0.5
Call Girls 30 December, 2020 11220
Δεν μου αρεσε.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση πρόσωπο

5.0
Εμφάνιση σώμα

6.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.0
Πρέπει να προσέξω τι θα πω καθότι έχει φαντικους θαυμαστές εδώ μέσα.

Εμένα μαγκες δεν μου αρεσε.Ελπιζω η συμπαθεστατη Βανεσσα να με συγχωρεσει ξερω οτι εκανε τα παντα να περασω καλα και αυτο ισως ειναι αρκετο για να τελιωσει εδω η κριτικη μου, γουστα αλλωστε ειναι αυτα. Ομως αφου μπηκα στην λογικη να γραψω ας καταθεσω λιγο πιο λεπτομερως την αποψη μου.

Στα συν

+ Ευκολη αμεση συννενοηση και αφηξη στην ωρα της στο ξενοδοχειο Μιδας.
+Παρα πολυ καλη στο social time και πολυ συμμετοχικη στο sex.
+ Κατεχει παρα πολυ καλα την τεχνη της πιπας για να σε ετοιμασει να την γαμησεις...οχι για να τελειωσεις. Κανει την απαλη την αργη την πιπα...αυτην που θες στην αρχη...(εγω τουλαχιστον) για να τελειωσεις στην πιπα εγω προσωπικα θελω...λιγο παραπανω τεχνη και γκαζι.
+Ωραιο στηθος.Φτιαγμενο αλλα ωραιο της παει.
+ Κανει squirting (χυνει)

Στα μειον

- Δεν μου άρεσε το πρόσωπο της. Εκανα κινηση που σπανια κανω...χαμηλωσα τα φωτα.
- Απογοήτευση δεύτερη...ο κωλος πεσμενος με ενα κοκκαλο που εξέχει το οποιο με χτυπησε χωρις υπερβολες στην κοιλια 2 φορες οταν ημουν μπρούμυτα απο πάνω της...και επιχείρησα βαθιά διείσδυση.Ακρως ξενερωτικο.
- Η τιμη που διαμορφωνεται στα 185 ευρω θεωρω οτι δεν ειναι vfm για τα δικα μου παντα γουστα.Μαζι με την βενζινη πας στα 200 ευρω κι εκει εχεις πολλες επιλογες ακομα και citytour αφου θα βγεις που θα βγεις απ το σπιτι σου.

Αυτα απο μενα.Για την ηλικια της στεκεται καλα..αλλα δεν ειναι του γουστου μου.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 04, 2011
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €