Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 60 10 0.5
Call Girls 30 December, 2020 11219
Vanessa .Β.Π ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΟΝ.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Μετά από ανταλλαγή πληροφοριών με φίλο, οπαδός και αυτός των χαρτζιλικωμένων δεν είναι μέλος του φόρουμ, εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού πάντα ανταλλάσσουμε όταν έχουμε κάτι κάλο πληροφορίες ,prive
Μου έδωσε το τηλέφωνο της Vanessas μετά από μια ανταλλαγή μηνυμάτων απάντησε στο τηλέφωνο, της ζήτησα λίγο πιεστικά να γίνει η συνάντηση στο σπίτι μου αυτή προτίμα να είναι στα βόρεια προάστια κοντά στο σπίτι της τελικά την έπεισα και ήρθε κάτι που όπως μου είπε δεν το συνηθίζει προτίμα τα hotel.της γειτονιας της.
Μετά από μεγάλη δυσκολία λόγο κίνησης ήρθε με μικρή καθυστέρηση.
Δεν  είχα δει φωτογραφίες και είχα την αγωνιά τελικά τη λαχείο θα κερδίσω σήμερα, η περιγραφεί και η εμπιστοσύνη που έχει ο ένας για τον άλλο με τον φίλο το harry p δεν έπεσα έξω.
Ανοίγοντας την πόρτα μου μια αριστοκρατική κύρια 30+ όμορφα ντυμένη με Μαύρο prada παλτο,και ένα vercage ολόμαυρο φόρεμα και μαύρες ψηλές μπότες, με ξανθό μαλλί σήμα κατατεθέν από της κύριες των βορείων προάστιων, πραγματικά είχα πολλή καιρό να υποδεχτώ μια τόσο όμορφη παρουσία, που μονό η μεγάλη μου συμπάθεια εμφανίζεται στην πόρτα μου έτσι ντυμένη ξέρετε όλοι για ποια λέω,
Περάσαμε στο καναπέ του Μαντουλι μου ζήτησε να κάνει ένα ντουζ γιατί ερχότανε από τη δουλειά της, και δεν είχε προλάβει να πάει σπίτι βγάζοντας το φόρεμα της φορούσε  Μαύρα καυλιάρικα εσώρουχα της  victoria secret  κάτι που κάθε φορά μου ανεβάζουν τη λίμπιντο,
Περάσαμε στο κρεβάτι με την κουνουπιέρα το εξωτικό style του δωματίου αρέσει σε ολες,και της κάνει να ταξιδέψουν νοερά,  σε μέρη εξωτικά,
Ένα βαθύ γλυκοφιλώ, αυτή Μαντουλι φιλάει και μάλιστα κάλα έχετο στα υποψιν,δεν άργησε να μου πάρει τον καραπουτσαρα στο στόμα βαθεία, αργεί πίπα που δεν θέλεις να τελειώσει ,χωρίς χέρια μονό με της χειλάρες της δεν άργησα να της ζητήσω το πεντακάθαρο μουνοκολαρακι της να της το γλύψω και εγώ, ασταμάτητα μέχρι που τα βογγητά της καύλας της άφησαν πάνω στη γλώσσα μου,τα χυσίματα της,
Παίξαμε σε όλες της στάσεις μέχρι που θέλησα να την πάρω ιεραποστολικό, γιατί μου άρεσε να βλέπω το πρόσωπο της τα όμορφα γαλανά ματιά της ένα όμορφο αριστοκρατικό πρόσωπο που με την καύλα  είχε ομορφύνει περισσότερο,
Τελειώσαμε και οι δυο μαζί ,το πούλι μου δεν έλεγε να χαλαρώσει μέσα στο μουνάκι της ,εγκαυλοι και οι δυο περάσαμε ένα σχεδόν δεκάλεπτο,
Ένα ντουζάκι ξανά και χαλάρωμα στον καναπε,με σίγουρα πανεπιστημιακή μόρφωση η κύρια έχεις πολλά να πεις Μάζι της, ποιο πολλή την ενδιέφερε να δει μέρος από το φωτογραφικό μου αρχείο, με της υποβρύχιες φωτό,
Στο ενδιάμεσο μου αποκάλυψε πως είναι στο adult με το όνομα vanessa Β.Π,
Ένας δεύτερος γύρος γλείψιμο παντού τα μπαλάκια μου τα έχωσε στο στόμα της και εγώ την εγκαυλη κλειτορίδα της στο στόμα μου ένα δεύτερο τελείωμα τα ρούφηξε όλα και εγώ γεύτηκα το τελείωμα της στη γλώσσα μου,
Βιασύνη αυτή την φορά δεν υπήρχε από μέρους της εγώ βιαζόμουνα γιατί ήθελα να δω την άλλη αδυναμία μου το βαζελο που έπαιζε σε λίγο,
Αυτό που εγώ έχω να πω είναι μια περίπτωση που αξίζει τα 150 ευρω.Μιαμιση ώρα 1.30 τώρα δεν δίνει κουλουράκι  ίσως μια επομένη φορα, τόσα άλλα, κάλα τα κανει,  
Γράφοντας τώρα την κριτική μου μου θύμισε την πρωταγωνίστρια αμερικάνικης ταινίας διευθύντρια σε μεγάλο  γραφειο ,μπορη δικηγόρος παντρεμένη χωρισμένη ,

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 29, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδαρα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Δεν υπήρχαν
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 March, 2012
Το 10αρι στην καθαριότητα του χώρου μου φαίνεται λίγο σικέ!!!! :) :) :)
S
s2002
02 March, 2012
Να ρωτήσω κάτι. Αυτός ο καναπές του μαντούλη πού αναφέρεις και σε άλλη κριτική τι έιναι ? Πες μου σε παρακαλώ γιατί θα σκάσω
O
orila
06 March, 2012
αφου θες να αναφερθεις λεπτομερως στα ενδυματολογικα της κυριας... τουλαχιστον τσεκαρε την ορθογραφια τους...
κριμα να τα εχουμε πληρωσει ολοι μας και να τα γραφεις λαθος...
Versace γραφεται... παραθετω και λινκ
http://www.versace.com/
φιλικα jorgekavlares
J
jorgekavlares
15 March, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλημέρα επειδή κάποιοι φίλοι και πολλές κοπέλες έχουν επισκεφτεί το χώρο μου και μπορούν να το επιβεβαιώσουν με υπερηφάνεια θα έβαζα όχι μονό 10 άλλα 100 τουλάχιστον μια και έχω προσωπική επίβλεψη στην καθαριότητα του χώρου ,
P
paras
15 March, 2012

Για να μην σκάσης και είναι κρίμας νέος άνθρωπος ένας καναπές που επάνω του έχουν κάτσει πολλά όμορφα μουνιά θα τον κληρονομήσει κάποιος που τον λένε Μαντουλη,χα χα χα
P
paras
15 March, 2012

κάλα εσένα σε πείραξε το g αντί το c στο Versace. εκεί κόλας.
P
paras
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση