Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 60 10 0.5ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ (ΣΑΝ) ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΑΣΤΕΣ.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Έχοντας από πριν κανονίσει για το πρωί της Τετάρτης, για κάποιους προσωπικούς λόγους η Κύρια μονό αυτή την περίεργη ώρα είχε χρόνο- κενό, το αποδέχτηκα για δυο λόγους και αυτός είναι ένας λόγος που σε τόσο σύντομο διάστημα από την προηγούμενη συνάντηση μου ανεβάζω μια δεύτερη κριτική κάτι που μονό για την Μεγάλη μου συμπάθεια είχα κάνει, και που πλέον μετά από συμφωνία και των δυο έχω σταματήσει να γράφω για να μην γίνομαι κουραστικός μέχρι γραφικός,
Ανοίγοντας την Πόρτα μου μια όμορφα ντυμένη Κύρια με ακριβά ρούχα MAX MARA με καλοχτενισμένα τα μαλλιά της και ένα ελαφρύ μακιγιάζ κλασική εμφάνιση κύριας των Β/Π λίγο πριν πάει στο γραφείο της, ένα φιλί αυτή τη φορά ποιο θερμό από ότι την πρώτη φορά στην υποδοχή.
Περάσαμε για καφέ στον καναπέ το άρωμα της μάλλον chanel no5 πλημμύρισε το σαλόνι δεν αργήσαμε να θέλουμε να βρεθούμε, και αφήνοντας τον καναπέ του Μαντουλη στο κρεβάτι με την κουνουπιέρα, το ολόλευκο μεταξωτό εσώρουχο της, αγαπημένο της, όπως μου είπε για αυτό δεν θέλησε να μου το χαρίσει πλουτίζοντας τη συλλογή μου μου ανέβασε τη λίμπιντο, ένα σύντομο ντουζάκι από την κύρια, μπαίνοντας στο δωμάτιο δεν άργησε να με γλύφει παντού βαθεία γλωσσοφυλα,ο ερωτισμός που είχε όλοι αυτή η φάση μου θυμίζει κύριες που κάνουν πρωινό πεταχτάρι πριν τη δουλειά την ώρα που ο υπερήφανος για την κυρά του, σύζυγος έχει ιδεί ανοίξει την δουλειά του πιστεύοντας και καμαρώνοντας πως μονό αυτός τη γαμάει και κάνεις άλλος(παντός στην Κεφαλλονιά λένε πως όσο κάθετε ο κερατάς το κέρατο του ΑΞΟΝΙ) μια βαθεία απαλή σαν χάδι πίπα χωρίς καμιά παρέμβαση χεριών μονό με τα χείλη της, η δικιά μου γλώσσα δεν χόρταινε να γλύφει το τρομερά πεντακάθαρο μουνοκωλαρακι της κάνοντας η γλώσσα μου την κλειτορίδα της, να κάνει την πρώτη της κατάθεση (τη όμορφη λέξη κλειτορίδα )αυτή είναι που μας ανοίγει τον Παράδεισο του μουνιού και της καύλας,
Αλλάξαμε στάσεις και για μια ακόμα φορά θέλησα να τελειώσω μέσα στο μουνάκι της κοιτώντας το πανέμορφο πρόσωπο της με τα γαλανά ματιά, γλύφοντας την στης λαγόνες του λαιμού της που τόσο πολλή την ερεθίζουν ερωτικά,
Ένα δεύτερο ντουζάκι και στο ενδιάμεσο μια συζητήσει που μου αφήνει πολλά αινίγματα τη δουλειά κάνει γιατί σίγουρα πανεπιστημιακού επιπέδου είναι η μορφώσει της μάλλον υποψιάζομε νομικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρία,
βέβαια σεβόμενος κάποια πράγματα ποτέ δεν την έχω και ούτε πρόκειται να την ρωτήσω τη δουλειά κάνει ας αφήσουμε τη φαντασία μας να σκέφτεται ότι θέλει,
Ένας δεύτερος γύρος με πολλές εναλλαγές που κατέληξε σε μια ακόμα πίπα με τελείωμα στο στόμα της απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα της τρομερής πίπας κρατεί για τον εαυτό της το έπαθλο απολαμβάνοντας το κάνει κάλο και στο δέρμα,
για μια ακόμα φορά πέρασε η μιάμιση ώρα αυτή τη φορά με το συναίσθημα της παράνομης σχέσεις αυτός είναι και ο λόγος που ανέβασα μια δεύτερη κριτική το ρολόι δεν το κοιτούσε και άμα δεν της έλεγα πως φτάνει μπορεί να πηγαίναμε στο δίωρο άμα είσαι 62 χρονών δυο τελικές είναι αρκετές ,
μη μου ζητήσετε φωτό αυτή τη φορά ας σεβαστό και κάτι που μου ζήτησε όπως κάνω και με άλλες κοπέλες που δεν θέλουν φωτό. τα 150 ευρω είναι άριστα για μιάμιση ώρα αυτό που λεμε ότι πρέπει μετά το κούρεμα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 14, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑΡΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Τηρήθηκε
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
P
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Δεν κατάλαβα - δεν ανέφερες τους 2 λόγους, που αποδέχτηκες την πρωινή συνάντηση.