Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 60 10 0.5
Call Girls 30 December, 2020 11220
η όμορφη γυναίκα - το απόλυτο θηλυκό
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Η Βανέσα συνδυάζει άνετα την αξιοπρέπεια με την αυτοπεποίθηση και την ώριμη προσωπικότητα με την καλλλιέργεια. Κι όλο αυτό στο παρουσιάζει ένα όμορφο πρόσωπο με ένα δροσερό κι απαλό, πολύ θηλυκό κορμί, αρμονικότατο και γυμνασμένο, που αντιστοιχεί σε ηλικίες 20-30 χρόνων! Η μοναδική σεξουαλική αύρα που αποπνέει φαντάζομαι ότι βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με τη χημεία που της βγάζει ο σεξουαλικός παρτεναίρ της.

Η μόρφωσή της, εγκύκλια και κοινωνική, της επιτρέπει να σου κρατήσει συντροφιά πραγματική και να σταθεί δίπλα σου ισότιμα, όσο υψηλές απαιτήσεις κι αν έχεις ... Στο κοινωνικό επίπεδο μπορεί να περάσει μαζί σου πολλή ώρα και να πλησιάσει ο ένας τον άλλον όσο το επιτρέπει η ιδιόμορφη αυτή σχέση.

Προσφέρει, και ξέρει να δέχεται, υψηλό επίπεδο σεξουαλικού πρελούδιο, κορύφωσης και οργασμού, ιδιαίτερα αν συμμετέχει κανείς στο ερωτικό φιλί, το ολόκορμο και πλούσιο σεξουαλικό χάδι, ιδίως στις ερωτογόνες ζώνες, και την γλυκειά ένταση στην κατάλληλη στιγμή. Σου βγάζει την ίδια αβρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την ερωμένη σου που έχεις καιρό να κάνεις σεξ ή έρωτα μαζί της ... Το αποτέλεσμα είναι οι εκρήξεις που σε απογειώνουν, χαρίζοντας αμοιβαία ικανοποίηση με πλούσια εκχυλίσματα εκατέρωθεν!

Δεν είναι μόνο η αξιοπρεπής και όμορφη κυρία με το προσεγμένο και κολακευτικό περιτύλιγμα που ξεσηκώνει τον άντρα, αλλά και το γλυκό και θερμό κορίτσι που μπορεί να μεταμορφωθεί στο σεξουαλικό του εγχειρίδιο με σκοπό να του αφήσει αξέχαστες στιγμές, τόσο που να θέλει σύντομα να την ξανασυναντήσει ...!

Νομίζω ότι αποφεύγει βίαιες συμπεριφορές κι ότι της αρέσουν οι GFE καταστάσεις, όπου δίνει ρεσιτάλ, χωρίς ταμπού! Πολύ γρήγορα καταλαβαίνει τι προτιμάς και στο προσφέρει απλόχερα, υπηρετώντας συνειδητά τον ρόλο της ερωμένης ή σεξουαλικής παρτεναίρ. Γνώμονας και κριτήριό της «να περάσουμε καλά».

Για όλους αυτούς τους λόγους, συμπληρώνω: Προσοχή, είναι ερωτεύσιμη (ιδίως για όσους είναι επιρρεπείς σ’ αυτό το «σπορ» ...) Ωσόσο, εκείνη, ξέρει να κρατάει την αναγκαία απόσταση από τα μονοπάτια που οδηγούν εκεί, με ευγένεια και χαμόγελο που αναδεικνύει το επίπεδο και την αυτοπεποίθησή της. Από όσο μπόρεσα να καταλάβω, κάπως έτσι έχει χειριστεί διάφορες επικίνδυνες στροφές στην προσωπική της ζωή. Αγωνίζεται όπως πολλοί άλλοι σ’ αυτή τη χώρα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Σημείωση: Την έχω συναντήσει αρκετές φορές, εξ ού και η μακροσκελής «κριτική»! (Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.) Άργησα, επειδή είχα μείνει με την εντύπωση – για κάποιο διάστημα -- πως δεν θέλει να γράφονται κριτικές. Ούτως ή άλλως νομίζω ότι έχουν γραφεί πολλά για την ποιότητά της, που κατά τη γνώμη μου είναι λίγα για να την ζωγραφίσουν πιστά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 03, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 December, 2012
" Από όσο μπόρεσα να καταλάβω, κάπως έτσι έχει χειριστεί διάφορες επικίνδυνες στροφές στην προσωπική της ζωή. Αγωνίζεται όπως πολλοί άλλοι σ’ αυτή τη χώρα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα."

Εντιμότητα .... δηλαδή οι άλλες γυναίκες τι είναι Άγιες;
W
wraios
17 December, 2012
Αγαπητέ δεν σχολιάσω για την Βανέσσα, αλλά σου δίνω συγχαρητήρια για τον σωστό λόγο, σύνταξη, ορθογραφία και στυλ γραψιματος, επειδη εδω περα εχουμε πήξει απο αγράμματους.
P
potamos16
17 December, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχω την πεποίθηση ότι η "εντιμότητα" συνδυάζεται με την "υπευθυνότητα" που χειρίζεσαι / δρας / υποδύεσαι έναν ρόλο και με την ισότιμη αντιμετώπιση του άλλου (όποιου άλλου) στην όποια συναλλαγή.
L
live
17 December, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έκανα καμία εξειδικευμένη "σύγκριση" με άλλες γυναίκες!
Διατύπωσα μια απόλυτη κρίση και παρέβαλα τον αγώνα της με αυτόν "πολλών άλλων" που γνωρίζω!
L
live
17 December, 2012
Αγαπητέ μου Διάβολε. Η γραφή σου πείθει και τον πλέον δύσπιστο υποψήφιο εφήμερο εραστή. Εμαθα ότι η συνάντηση με την Βανέσσα δεν είναι απλά πρελούδιο αλλά συμφωνία σε ρε ματζόρε. Ευγε συναγωνιστή. Με υποχρεώνεις όταν την συναντήσω να προσέχω τα λόγια μου.
O
orila
22 December, 2012
Σύντροφε evil νομίζω ότι κακός δεν είχες γράψει κριτική τόσο καιρό!!!
Τέτοιες κριτικές χρειάζονται στο φόρουμ...νομίζω κάμφθηκαν και οι τελευταίες επιφυλάξεις που είχα!!!
Να είσαι καλά και πάντα τέτοια!
T
the-cult
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση