Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 60 10 0.5
Call Girls 30 December, 2020 11220
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΚΕΙΣΑ - ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
10.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.5
Συμμετοχή
 
10.0
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι γι’ αυτή την ΓΥΝΑΙΚΑ που κάνει τόσους άνδρες να την υμνούν. Μια μοναδική ελληνίδα γυναίκα που αν ζούσε στην Ιαπωνία θα ήταν Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΚΕΙΣΑ.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο φέρνει μια αύρα ερωτισμού. Η Βανέσα ‘’ζει’’ το σεξ, το απολαμβάνει και παρασέρνει τον ερωτικό σύντροφο σε στροβίλους ηδονής ή όπως είπε ένας κύριος σε ερωτικό πρελούδιο. Και φυσικά συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Χαλαρώνει με το σεξ και το ‘’βγάζει’’ αυτό διαρκώς. Απολαμβάνει κλείνοντας τα γλυκά γαλάζια μάτια της , με τις σιγανές ερωτικές κραυγές, με τις κινήσεις της κοιλιάς και των ποδιών της. Για την συμπεριφορά της στο κρεβάτι δεν θα πω άλλες λεπτομέρειες. Απολαυστικό, απελευθερωμένο και ατέλειωτο σεξ σε όλες τις στάσεις χωρίς διακοπή. Θέλει να σε ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί και το επιτυγχάνει απόλυτα. Όταν σε ικανοποιήσει φαίνεται η χαρά της στα λαμπιρίζοντα μάτια της. Αν ο ερωτικός σύντροφος την περιποιηθεί και την χειριστεί σαν έργο τέχνης του δίνεται απόλυτα και απολαμβάνουν μαζί το σεξ , τον έρωτα , τα πάντα. Όταν θέλει έρχεται σε οργασμό αλλά κι όταν έντεχνα προσποιηθεί, σου δίνει την αίσθηση ότι την ικανοποίησες πλήρως (αν αυτό σε απασχολεί). Οι ‘’τεμπέλικες’’ στάσεις πού προτιμά , είναι νομίζω επειδή θεωρεί το σεξ απόλαυση και όχι άγρια πάλη. Αλλά αν αγριέψει , ε τότε φίλοι ‘’χάσαμε την μπάλα’’. Σίγουρα μπορείς και με κλειστά τα μάτια να καταλάβεις πότε μπαίνει στο δωμάτιο η Βανέσα. Το έντονο ερωτικό άρωμα που φοράει, οι κινήσεις της γλώσσας και του σώματος και φυσικά εκείνο το ατέλειωτο ηδονικό στοματικό καθ΄ όλο το μήκος και πλάτος πού και η ίδια απολαμβάνει, δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την ταυτότητα της.
Όταν τελειώσει η συνάντηση και σε αποχαιρετήσει με εκείνο το υπέροχο χαμόγελο, σου μένει μια ικανοποίηση και μια αίσθηση πρωτόγνωρη όποια εμπειρία κι αν έχεις, όσων χρονών κι’ αν είσαι,.
Με το σωστό και κομψό ντύσιμο της από τα εσώρουχα μέχρι την τσάντα (όχι σινιέ και πολυτέλειες) , δεν σου επιτρέπει το παραμικρό να την θεωρήσεις δεύτερη (με την κακή έννοια). Πανέξυπνη ξέρει να χειρίζεται μόνη της οχληρές καταστάσεις με αξιοπρέπεια, ανωτερότητα και μεγαλοψυχία ισορροπώντας καμιά φορά σε τεντωμένο σχοινί. Κοσμογυρισμένη, κλασσικά μορφωμένη και πολυδιάστατα καλλιεργημένη, ξεχωρίζει έτη φωτός από τις υπόλοιπες ‘’χαρτζιλικωμένες’’ κυρίες. Σε ψάχνει , σε πλησιάζει όσο εκείνη θέλει, αλλά συγχρόνως είναι πάντα καλά κρυμμένη πίσω από ΔΙΠΛΟ ΤΟΙΧΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Το τίμημα της απόλυτης μοναξιάς.
Σίγουρα δεν έχει θέση στον ερωτικό χάρτη της Ελλάδας και είναι απορίας άξιον πως δέχτηκε να φωτογραφηθεί σε ένα φτηνό ξενοδοχείο.
Κάποιος την παρομοίωσε με το απόλυτο θηλυκό, άλλος με Rolls-Royce, άλλος την είπε μοναδική , ερωτική, κλπ. κλπ. Η Βανέσα είναι όλα αυτά και κάτι παραπάνω. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ .—
ΣΗΜ. 1. H ημερομηνία τελευταίας συνάντησης ενδεικτική
2.Τα περί πλαστικού στήθους και κόκκαλου τα θεωρώ τουλάχιστον ευτελή όχι για την Βανέσα αλλά γι αυτούς που θεώρησαν σκόπιμο να τα αναφέρουν στην κριτική τους.-

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 11, 2013
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Εξτρά €
0
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
37
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Δεν απαντάω
Σχέση Πελάτη / Escorts
Περισσότερες φορές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 6 2

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 February, 2013
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΕΟΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ blonde44@hotmail.gr
O
omorfandras
18 February, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου το email αυτό φαίνεται να μην ισχύει
A
antonakis1976
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση