Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 60 10 0.5
Call Girls 30 December, 2020 11218
Πολύ καλή για milf lovers
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Πριν λίγο καιρό είχα βρεθεί με τη Βανέσσα στα βόρεια προάστεια. Είχα ακούσει καλά λόγια και είπα να δοκιμάσω.
Η αρχική επικοινωνία έγινε με email, όπου απάντησε σχετικά γρήγορα (1-2μέρες) και μου έδωσε τηλέφωνο φωτογραφίες κόστος και πρόγραμμα.
Κανονίσαμε τελικά το ραντεβού εύκολα με μερικά sms και βρεθήκαμε στα βόρεια προάστεια (μόνο εκεί πάει).
Με το άνοιγμα της πόρτας βλέπω μια γυναίκα ψηλή (πρέπει να είναι πάνω από 1.70 και με τα τακούνια μου έριχνε αρκετά) με όμορφο χαμόγελο και υπέροχα γατίσια μάτια. Το πρόσωπο είναι πιο σπασμένο από ότι θα ήθελα και δείχνει λίγο την ηλικία της, αλλά παραμένει ένα όμορφο πρόσωπο.
Λίγη κουβεντούλα και μπαίνει για ντουζ. Το σώμα είναι πραγματικά πολύ καλό και πολύ γυμνασμένο. Είναι αδύνατη, με σφιχτό κορμί όμορφο κωλαράκι και στήθος τούμπανο 3+ φτιαγμένο με ωραία αίσθηση.
Ξεκίνησα να την περιποιηθώ και μου διαμαρτυρήθηκε ότι ήθελε και εκείνη να κάνει παιχνίδι, όπου γυρίσαμε σε ένα 69 που έγινε μούσκεμα και εμένα με τρέλανε στο γλύψιμο μέχρι να τα καταπιεί όλα και όχι μόνο αυτό, δεν το άφηνε από στο στόμα της αν δεν καταλάβαινε ότι είχα τελειώσει για τα καλά.
Στο δεύτερο γύρω ξεκινήσαμε με το ίδιο στυλ και αφού αλλάξαμε κάποιες στάσεις, όπου είναι ευλύγιστη και παρότι είναι ψηλή κινείται μια χαρά στο κρεβάτι, τελείωσα μέσα της αυτή τη φορά.
Γενικά είναι μια πολύ ευχάριστη γυναίκα, που άνετα μπορείς να μιλήσεις, να γελάσεις και να περάσεις όμορφα μαζί της καθόλη τη διάρκεια που είσαστε μαζί.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 28, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα καταπίνει
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 May, 2017
Οι παλιες κριτικες που ειναι ? Εγινε αποσβεση ?
O
orila
29 May, 2017
καλη αλλα τωρα τελευταια εχει κανει το στομα της μουνι .
C
carolos
19 September, 2017
Hi,
Sorry i don't speak Greek and it's really hard to navigate through this website ;-)
Could someone be so kind and tell me how/where i can find Vanessa's phone number ?
thank you for your help !
A
alex2088
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση