Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 26 10 0.5ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Μετά απο προτροπή ενός φίλου - αν και δεν συμπαθώ τις αλλοδαπές- είπα να δοκιμάσω την Βανέσα . Στο τηλέφωνο απήντησε η ίδια και το ραντεβού στο ξενοδοχείο της το ίδιο μεσημέρι. Με το πού κτύπησα την πόρτα μια γλυκειά χαμογελαστή γυναίκα με καλοσώρισε.Σταυρωτό φιλάκι γνωριμίας λίγο κουβέντα και της ζήτησα να πάω στο ντους. Πάμε μου λέει και εγώ εσένα περίμενα να πάμε παρέα. Ε αυτό δεν ήταν ντους. Ολο γλίστραγε το σαπούνι και έσκυβε να το πιάσει. Περιτόν να πω ότι κάτσαμε κάτω απο το χλιαρό νερό 15 λεπτά χαιδεύοντας και γλείφοντας ο ένας τον άλλο. Χωρίς προσποιητές φωνές εκ μερους της με τελείωσε στα όρθια. Σκουπιστήκαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι κουβεντιάζοντας στα αγγλικά αν και καταλαβαίνει ελληνικά. Μια όμορφη, έξυπνη συνειδητοποιημένη γυναίκα με υπέροχο σώμα πεντακάθαρη (μέχρι αηδίας ) αλλά λίγο μεγάλο στήθος πού δεν σε χαλάει όμως. Δεν ήξερα αν μπορούσα να συνεχίσω, και της το είπα, αλλά η Βανέσσα χαμογελώντας με ξαπλώνει ανάσκελα και κοιτάζοντας με στα μάτια μου λέει. Κλείστα και απόλαυσε. Η μαγική γλώσσα της αφού ξεκίνησε απο τα αυτιά μου , κατέβηκε με μερικές στάσεις καταλήγοντας στην σωστή θέση. Εκεί φάνηκε η διάθεση της. Η πίπα της γλυστερή χωρίς χέρια αλλά με τρυφερότητα με απογείωσε. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι την είχα βάλει απο κάτω και με μια ζωώδη διάθεση κάναμε έρωτα. Οσο με έβλεπε εμένα ευχαριστημένο τόσο ανέβαινε και η δική της διάθεση. Μου φαινόιταν ότι ήμουν με μια φιλενάδα και όχι με μια χρονοχρεωμένη κυρία. Οταν ξανατελείωσα ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω μια Βανέσσα να λάμπει επειδή είχα αυτή την έκφραση του ευχαριστημένου άνδρα.
Μή έχοντας άλλο ραντεβού μετά κάτσαμε και συζητάγαμε αρκετή ώρα. Ουτε κοίταξε το ρολόι. Εγώ της υπενθύμισα ότι πρέπει να φύγω.
Πιστεύω ότι η κοπέλα είανι κορυφαία στο είδος της και αναρωτιέμαι γιατί δεν προβάλλεται. Ισως της λύπει ο κατάλληλος μάνατζερ. Εν πάση περιπτώσει μου έιπε ότι στο τέλος του μήνα φεύγει γι' αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε.
Μή έχοντας άλλο ραντεβού μετά κάτσαμε και συζητάγαμε αρκετή ώρα. Ουτε κοίταξε το ρολόι. Εγώ της υπενθύμισα ότι πρέπει να φύγω.
Πιστεύω ότι η κοπέλα είανι κορυφαία στο είδος της και αναρωτιέμαι γιατί δεν προβάλλεται. Ισως της λύπει ο κατάλληλος μάνατζερ. Εν πάση περιπτώσει μου έιπε ότι στο τέλος του μήνα φεύγει γι' αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
February 17, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
170
Εξτρά €