Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 26 10 0.5Γυναικάρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Ετεροχρονισμένη κριτικη για Βανέσσα, μιας και όλο έλεγα θα την γραψω και όλο το ξέχναγα. Μετά από ερώτηση σε έγκριτο μέλος για Βανέσσα και αφου ειχα διαβασει τις κριτικές της, έκλεισα πολύ εύκολα ραντεβου μαζι της. Κλείνουμε για την επομενη για 2ωρο και αφου εχω ετοιμαστεί και ξεκινήσει για το ραντεβού, όντας στον δρόμο, μου στέλνει ένα ευγενικό μήνυμα η ίδια. ότι δεν θα προλάβει επειδη ηταν ακομα στο κομμωτήριο. Μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις, το κλείνουμε για μία ώρα αργότερα αλλά λίγο μετά, μου ξαναστέλνει μήνυμα πως πάλι δεν θα προλάβαινε λόγω κομμωτηρίου. Η αλήθεια είναι ότι με «έζωσαν λίγο τα φίδια» μήπως το ακυρώσει αλλα η Βανέσσα, ήταν πάρα πολύ ευγενική στο τηλέφωνο, μου ζήτησε πάρα πολλες φορές συγνώμη για την καθυστερηση και δεν μου έκανε καρδιά να το ακυρώσω. Τελικά, το κλείνουμε για 2 ωρες μετά την αρχική ώρα που είχαμε κανονισει και πάω, παίρνω δωμάτιο και την περιμένω. Μετά από κανά 20λεπτο περίπου, κι αφου με εχει ειδοποιήσει εκ νέου ότι θα αργησει λιγο λογω κίνησης, φτάνει και η ίδια στο δωμάτιο. Ανοίγοντας την πόρτα, είδα μια πολύ όμορφη γυναίκα, γυναικάρα πραγματική, στην κατηγορία προ μιλφ, ντυμένη κυριολεκτικά στην πένα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όμορφο πρόσωπο και σώμα απίστευτο, χωρις κυτταρίτιδα. Επίσης, στήθος από σιλικόνη, αλλά ωραίο στην υφή το οποίο, «δένει» αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα της. Επαγγελματίας χρόνια, μου ζήτησε πόσες φορές συγνώμη για την αργοπορία της. Η αληθεια είναι πως με την όλη συμπεριφορά της, με κέρδισε από την 1η στιγμή, δεν τσαντίστηκα δευτερόλεπτο και είναι από εκείνες τις φορές γενικότερα, που δεν νομίζω να τσαντιστει κάποιος, έχοντας μια τόσο ευγενική γυναίκα δίπλα του. Στο σόσιαλ το έχει, αφου «έσπασε» ευκολα τον πάγο σε δευτερόλεπτα και φρόντισε να μου αποβάλλει το όποιο άγχος είχα.
Αγώνας
Πριν ξεκινήσει η «μάχη», ντουζάκι και από τους 2, όπου φόρεσε ένα σετ εσωρούχων με ζαρτιέρες που είχε φέρει πολύ σέξι που της είχα ζητησει. Φιλιά βαθιά, πίπα για Όσκαρ και ανταπόδοση από μέρους μου στην Βανέσσα με περιποίηση, που η ίδια έδειχνε να της αρέσει. Στο σεξ, δεν λέει όχι σε τίποτα, στάση όποια θελει καποιος και όπως την θέλει και γενικά, ένα από τα καλύτερα αν όχι η καλύτερη συνάντηση που εχω κάνει με ανεξάρτητη. Το ραντεβου, κινήθηκε σε ρυθμούς gfe αλλά όταν ανεβασα στροφές, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου η ίδια. Φυσικά, οι 2 ωρες στησίματος, είχαν πάει «περίπατο» και ακόμα και τσαντισμένος να ήμουν, τα πάντα είχαν κανει «φτερά» εκείνη την ώρα. Άναλ μόνο δεν πήρα, παρότι το είχε βάλει στο πρόγραμμα με +50. Από «περίεργες» μυρωδιές, φυσικά ουτε λόγος μιας και η Βανέσσα είναι πεντακάθαρη. Συνολικά, κάθισε τελικά 3μιση ωρες, οι οποίες πέρασαν σαν νερό, μιας και δεν είχε ραντεβου μετά και φύγαμε σχεδόν άρον-άρον μόλις είδα ότι ειχε περάσει η ωρα, γιατι έπρεπε να πάω για δουλειά. Όταν την ρώτησα για ποιον λόγο κάθισε τόσο, που ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που την είχα «κλείσει» για ραντεβού, η απάντηση της ηταν γιατι ήθελε να μου ανταποδώσει τις ώρες που με έστησε αλλά και γιατι ήμουν πολύ ευγενικός μαζί της από την πρώτη στιγμή. Η αλήθεια είναι πιθανότατα ότι θα καθόταν κι άλλο, μιας και η ίδια δεν είχε πρόβλημα με την ώρα και δεν κοίταξε το ρολόι ουτε στιγμή και εγω ημουν αυτό που είδα την ώρα και έπρεπε να φύγω. Επίσης, στο σόσιαλ, πάρα πολύ καλή και είναι άνετα από εκείνες τις περιπτώσεις που μπορει να σταθεί μια κοπέλα και σε μακράς διάρκειας ραντεβού. Επίσης, δεν τρωει εσκεμμένα χρόνο (στο σόσιαλ). Στο δικό μας ραντεβού, με «τελείωσε» 5 φορές και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ούτε πως έφυγα ούτε πως δούλεψα μετά. Συμπερασματικά, ένα από τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει ποτέ με κοπέλα του χώρου και μακάρι, να ήταν όλες έτσι. Η μόνη μου «ένσταση» για την Βανέσσα, είναι πως «χάλασε» λίγο αποτομα στο προσωπο από την τελευταία φορά που την είδα μέχρι την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο, γι’ αυτό και το «μπορεί» στο αν θα την εβλεπα ξανά.
Αγώνας
Πριν ξεκινήσει η «μάχη», ντουζάκι και από τους 2, όπου φόρεσε ένα σετ εσωρούχων με ζαρτιέρες που είχε φέρει πολύ σέξι που της είχα ζητησει. Φιλιά βαθιά, πίπα για Όσκαρ και ανταπόδοση από μέρους μου στην Βανέσσα με περιποίηση, που η ίδια έδειχνε να της αρέσει. Στο σεξ, δεν λέει όχι σε τίποτα, στάση όποια θελει καποιος και όπως την θέλει και γενικά, ένα από τα καλύτερα αν όχι η καλύτερη συνάντηση που εχω κάνει με ανεξάρτητη. Το ραντεβου, κινήθηκε σε ρυθμούς gfe αλλά όταν ανεβασα στροφές, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου η ίδια. Φυσικά, οι 2 ωρες στησίματος, είχαν πάει «περίπατο» και ακόμα και τσαντισμένος να ήμουν, τα πάντα είχαν κανει «φτερά» εκείνη την ώρα. Άναλ μόνο δεν πήρα, παρότι το είχε βάλει στο πρόγραμμα με +50. Από «περίεργες» μυρωδιές, φυσικά ουτε λόγος μιας και η Βανέσσα είναι πεντακάθαρη. Συνολικά, κάθισε τελικά 3μιση ωρες, οι οποίες πέρασαν σαν νερό, μιας και δεν είχε ραντεβου μετά και φύγαμε σχεδόν άρον-άρον μόλις είδα ότι ειχε περάσει η ωρα, γιατι έπρεπε να πάω για δουλειά. Όταν την ρώτησα για ποιον λόγο κάθισε τόσο, που ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που την είχα «κλείσει» για ραντεβού, η απάντηση της ηταν γιατι ήθελε να μου ανταποδώσει τις ώρες που με έστησε αλλά και γιατι ήμουν πολύ ευγενικός μαζί της από την πρώτη στιγμή. Η αλήθεια είναι πιθανότατα ότι θα καθόταν κι άλλο, μιας και η ίδια δεν είχε πρόβλημα με την ώρα και δεν κοίταξε το ρολόι ουτε στιγμή και εγω ημουν αυτό που είδα την ώρα και έπρεπε να φύγω. Επίσης, στο σόσιαλ, πάρα πολύ καλή και είναι άνετα από εκείνες τις περιπτώσεις που μπορει να σταθεί μια κοπέλα και σε μακράς διάρκειας ραντεβού. Επίσης, δεν τρωει εσκεμμένα χρόνο (στο σόσιαλ). Στο δικό μας ραντεβού, με «τελείωσε» 5 φορές και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ούτε πως έφυγα ούτε πως δούλεψα μετά. Συμπερασματικά, ένα από τα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει ποτέ με κοπέλα του χώρου και μακάρι, να ήταν όλες έτσι. Η μόνη μου «ένσταση» για την Βανέσσα, είναι πως «χάλασε» λίγο αποτομα στο προσωπο από την τελευταία φορά που την είδα μέχρι την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο, γι’ αυτό και το «μπορεί» στο αν θα την εβλεπα ξανά.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
September 05, 2014
Πόλη
Άθενς
Χώρα
Ελλάντα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €