Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.5 13 10 0.5Αχ αυτά τα μάτια ...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Μετά τους διθυράμβους που γράφτηκαν δεν μπορούσα με έτρωγε η περιέργεια και έκλεισα με την Veronica.
Μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει τόσο πολύ. Αν όχι το πιο όμορφο σίγουρα στα τρία πιο όμορφα που κυκλοφορούν. Αυτό το ελαφρύ σχιστό μάτι πάντα ήταν αδυναμία μου. Γιατί 9 και όχι 10, έτσι βαθμολογώ τι να κάνουμε. Σώμα σφιχτό και σφριγηλό. Αν δεν είχε και ένα μικρό τατουάζ που δεν την κολακεύει θα ήταν τέλεια.
Πεντακάθαρη με μπάνιο πριν και μετά. Δεν κάπνισε όση ώρα ήταν στο δωμάτιο.
Στο service τώρα γενικά η κοπέλα το έχει και σίγουρα γουστάρει αυτό που κάνει. Τώρα σε πιο επίπεδο βγαίνει με τον καθένα, αυτό είναι και θέμα χημείας και διάθεσης. Τα έχουμε αναλύσει αυτά μην τα ξαναλέμε. Πολύ καλή πίπα, γουστάρει 69 και να ασχολείστε μαζί της. Ποικιλία στάσεων και αντέχει και σε ρυθμούς GFE και PSE αναλόγως την διάθεση.
Τώρα όσο για τις βαθμολογίες 10 και τα λοιπά. Σίγουρα η κοπέλα αξίζει. Σίγουρα είναι μέσα στην τοπ 5αδα της αγοράς. Απλά νομίζω ότι τα 10 δεν βοηθάνε να σχηματίσεις μια αντικειμενική γνώμη αν και μπορώ να καταλάβω γιατί ενθουσιάστηκαν οι συνάδελφοι.
Ο μόνος μου φόβος είναι ότι θα την κάψουν την κοπέλα και δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Αν θα την ξαναέβλεπα, σίγουρα ναι. Αν είναι VFM; αν κρατήσει το επίπεδο και δεν καεί, νομίζω πως ναι.
Ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα
Μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει τόσο πολύ. Αν όχι το πιο όμορφο σίγουρα στα τρία πιο όμορφα που κυκλοφορούν. Αυτό το ελαφρύ σχιστό μάτι πάντα ήταν αδυναμία μου. Γιατί 9 και όχι 10, έτσι βαθμολογώ τι να κάνουμε. Σώμα σφιχτό και σφριγηλό. Αν δεν είχε και ένα μικρό τατουάζ που δεν την κολακεύει θα ήταν τέλεια.
Πεντακάθαρη με μπάνιο πριν και μετά. Δεν κάπνισε όση ώρα ήταν στο δωμάτιο.
Στο service τώρα γενικά η κοπέλα το έχει και σίγουρα γουστάρει αυτό που κάνει. Τώρα σε πιο επίπεδο βγαίνει με τον καθένα, αυτό είναι και θέμα χημείας και διάθεσης. Τα έχουμε αναλύσει αυτά μην τα ξαναλέμε. Πολύ καλή πίπα, γουστάρει 69 και να ασχολείστε μαζί της. Ποικιλία στάσεων και αντέχει και σε ρυθμούς GFE και PSE αναλόγως την διάθεση.
Τώρα όσο για τις βαθμολογίες 10 και τα λοιπά. Σίγουρα η κοπέλα αξίζει. Σίγουρα είναι μέσα στην τοπ 5αδα της αγοράς. Απλά νομίζω ότι τα 10 δεν βοηθάνε να σχηματίσεις μια αντικειμενική γνώμη αν και μπορώ να καταλάβω γιατί ενθουσιάστηκαν οι συνάδελφοι.
Ο μόνος μου φόβος είναι ότι θα την κάψουν την κοπέλα και δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Αν θα την ξαναέβλεπα, σίγουρα ναι. Αν είναι VFM; αν κρατήσει το επίπεδο και δεν καεί, νομίζω πως ναι.
Ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 21, 2013
Πόλη
Αθληνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
R
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
1) Είμαι ο πρώτος που διαφωνεί γενικώς με τις βαθμολογίες και το έχω εκφράσει ανοιχτά στο αντίστοιχο topic
2) Δεν γνωρίζω τι θεωρεί ο καθένας ενημέρωση, εμένα μου αρκεί να ξέρω ότι η κοπέλα είναι όμορφη, δεν εξαναγκάζεται να κάνει αυτό που κάνει, είναι καθαρή και δεν προσπαθεί να κοροϊδέψει.
3) Ο καθένας καθορίζεται και προσδιορίζεται από τις οικείες προσλαμβάνουσες. Το πως γράφει κανείς δεν αλλάζει όσο κι αν το προσπαθεί. Είσαι πάντα ο εαυτός σου δεν μπορείς να είσαι κάποιος άλλος. Εξ αυτής της αιτίας φρονώ πως δεν είναι εφικτό να εκφέρεις αντικειμενική άποψη σε προσωπική κρίση...
4) Το θεωρώ ανοίκειο και προσβλητικό να αναφέρεσαι σε καλοπροαίρετα σχόλια άλλων, θεωρώ πως η φράση "θα την κάψουν" απευθυνόταν συγκεκριμένα σε κάποια άτομα και να στοχοποιούνται αυτά χωρίς λόγο.
Αν θεωρείς πως δεν ήταν προσβλητικό το σχόλιο και δεν απευθυνόταν κάπου συγκεκριμένα, τότε έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις επί του θέματος. Μπουνιές δεν πρόκειται να παίξουμε, ούτε να αρχίσουμε τα ξεκατινιάσματα, δεν είναι του στυλ μου. Ακόμη κι αν έχεις διαφωνίες για τα γραφόμενά μου μπορείς να τις εκφράσεις με πιο εύσχημο και πρέπων τρόπο χωρίς να προσβάλλεις τους άλλους.Διότι από τα σχόλιά σου προσβλήθηκαν παραπάνω από 2 άτομα, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση ή οιαδήποτε επαφή, αν θεωρείς πως είναι δικό τους πρόβλημα οκ αλλά να θυμάσαι πως αν και όλοι μας έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα της άποψής μας, η ελευθερία μας σταματά εκεί που αρχίζει να πληγώνει τον άλλο.
Με εκτίμηση
Απλα θεωρω οτι δεν ειναι ο χωρος των κριτικων ο καταλληλος για την εξιστορηση αυτης σε ολο της το μεγαλειο.. θεωρω οτι οι κριτικες εχουν αλλο λογο υπαρξης, την οσο πιο αντικειμενικη ενημερωση στα πλαισια της υποκειμενικης εμπειριας παντα, κατι που σιγουρα θεωρω δυνατο..(γι αυτο στο 3 διαφωνω καθετα).. οι κριτικες συνεπαγονται καποια ευθυνη γιατι επηρεαζουν κοσμο και κατευθυνουν χρηματα..
Αντιθετα στο 2 συμφωνω απολυτα..
Το ισως απολυτο υφος που γραφω ειναι απορροια απο λογικης αποψης της πιστης μου οτι αυτο που λεω ειναι το σωστο και απο συναισθηματικης αποψης της καποιας οργης μου για τις φολες που εχω φαει βασιζομενος σε διθυραμβικες κριτικες κατα το παρελθον.
Να πω επισης οτι ειναι γενικη αποψη και δεν γραφτηκε με στοχο να αποτελεσει απο πλευρας μου προσωπικη επιθεση σε κανεναν.. Προφανως δεν ειχα προθεση να προσβληθει κανενας, για ξεκατινιασματα ουτε λογος, για μενα ηταν απλα υποστηριξη θεσεων..
Χρονια πολλα και καλα
με εκτιμηση