Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.8 4 10 0.5
Call Girls 18 January, 2015 2573
Απίθανη για μία ακόμη φορά
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Το σκεφτόμουνα πολύ να γράψω η όχι κριτική κι αυτό διότι το κορίτσι είναι πασίγνωστο στο χώρο αυτό. Τελικά αποφάσισα να γράψω επειδή είμαι της άποψης ότι πρέπει να γράφονται κριτικές πάντοτε διότι έτσι μόνο διαπιστώνουμε εάν οι υπηρεσίες των κοριτσιών παραμένουν το ίδιο καλές ή όχι. Η Βερόνικα που είχα περίπου δύο μήνες να την συναντήσω, ήρθε στο δωμάτιο μ' ένα χαμόγελο που σε στέλνει, αυτό το κορίτσι τα συνδυάζει όλα σε πολύ μεγάλο βαθμό, πρόσωπο, σώμα, χαρακτήρα και υπηρεσίες σε τέτοιο βαθμό ώστε να νομίζεις ότι πας πραγματικά με την φιλενάδα σου, χωρίς να είναι η ομορφότερη είναι σίγουρα η καλύτερη (προσωπική μου άποψη πάντα). Το καλοκαίρι όταν ξεκινούσα στο σπορ με CG και διάβαζα τις κριτικές που γράφονταν γι' αυτήν πίστευα ότι ήταν υπερβολές, όταν όμως την συνάντησα την πρώτη φορά τότε κατάλαβα ότι αυτή η κοπέλα συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε να συμπεριφέρονται όλες οι κοπέλες που εξασκούν αυτό το επάγγελμα. Έχουμε παρά πολύ καλή χημεία μαζί και περνάμε και οι δύο απίστευτα υπέροχα, με τρελαίνει και την τρελαίνω, τα δίνει όλα μαζί μου σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν τελειώνουμε είμαστε και οι δύο ''ψόφιοι''. Είναι πολύ αγαπησιάρικο κορίτσι, δε θέλω να γράψω λεπτομέρειες διότι έχουν γραφτεί πολλές κριτικές από άλλους φίλους σε προηγούμενα προφίλ της. Απλώς τονίζω ότι οι πολύ καλές υπηρεσίες της συνεχίζονται. Να ενημερώσω ότι η δεύτερη εκτόνωση πλέον χρεώνεται εξτρά, εμένα όμως αυτό δεν με απασχολεί διότι σε μία ώρα συνήθως δεν μπορώ να τελειώσω δεύτερη φορά, το αναφέρω όμως για τους φίλους που τους ενδιαφέρουν. Πέρασα απίθανα σήμερα με την απίθανη για μία ακόμη φορά Βερόνικα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 23, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €