Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 17 10 0.5
Call Girls 28 June, 2014 2932
35άρι...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Το ραντεβού με τη βερόνικα (που έγινε ακριβώς την ημερομηνία που αναφέρω, δεν ξεχνιούνται αυτά :)) χαρακτηρίστηκε από απόλυτη επιτυχία και ήταν ο ορισμός της χρησιμότητας του φόρουμ από την άποψη ότι αποδείχτηκαν τα όσα γράφονται σε όλες τις κριτίκές καθώς και τα σχόλια των φίλων στην πράξη.

Περίληπτικά θα πω ότι η κοπέλα είναι ομορφούλα με πολύ ωραίο χαμόγελο (εμένα μου θύμησε την μελαχροινή από τη μουρμούρα στο πιο γλυκό), με ωραίο σώμα, μικρό αλλά ταιριαστό με το σώμα της στήθος και τίμιο κωλαράκι. Για μένα προσωπικά ήταν επιτυχία το διπλό τελείωμα σε 35 λεπτά σύνολο (1ος γύρος μόνο στοματικό βάση σχεδίου :P) και το γεγονός ότι με καύλωσε πολύ τόσο με την προθυμία της όσο και με τα λόγια της (σε ομολογουμένως αρκετά καλά ελληνικά).

Στα πολλά θετικά περιλαμβάνονται:

- Αν και ήμουν το πρώτο ραντεβού στις 17:30 και στο x-Dream στην αγία παρασκευή, όπου δεν νομίζω να είχε άλλον πελάτη, έστειλα το δωμάτιο στις 17:20 και ανέβηκε πάνω στις 17:25.

- Συμμετείχε πολύ στο μπλα μπλα ιδιαίτερα στη διάρκεια του σεξ όπου δεν άφηνε κουβέντα να πέσει κάτω κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ότι δίνει σημασία στις ανάγκες του πελάτη. Δεν πρόκειται να μπω στο τριπάκι ότι γούσταρε τη φάση και άλλες μπούρδες που διαβάζω δεξιά και αριστερά, η δεσποινίς κάνει τη δουλειά της και την κάνει πολύ καλά και επαγγελματικά.

- Φιλί με γλώσσα με το καλημέρα και δική της πρωτοβουλία, όσοι πληρώνουν καιρό καταλαβαίνουν τι εννοώ.

- Φοβερά έυκολη συνεννόηση με το γραφείο μόνο με SMS.

Κλείνω εδώ κινδυνεύοντας να χαρακρηριστώ αγαπούλας, γενικά συστήνεται ανεπιφύλακτα, θα διάλεγα να την ξαναδώ σίγουρα αλλά ο μόνος λόγος που δεν θα το κάνω είναι ότι το έχω κανόνα να μην “βλέπω” καμία δεύτερη φορά για αποφυγή “ατυχημάτων” ;)

Ο λαός απαιτεί duo Veronica και Nicole!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 04, 2014
Πόλη
αθήνα
Χώρα
ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130+28 hotel
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
32
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Σχέση Πελάτη / Escorts
1-6 escorts τον χρόνο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση