Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 18 10 0.5
0K1A3789
Call Girls 03 July, 2014 3721
Υπεροχη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Χτεσινη συναντηση με την Βικυ μετα απο πολυ καιρο.Ηθελα εδω και καιρο να την ξανασυναντησω αλλα κατι οι υποχρεωσεις και οι δυο δυσκολοι προηγουμενοι μηνες που περασαν για μενα με αφησαν μακρυα της.Παντα ομως την σκευτομουν και ακομα οι μνημες απο το τρομερο ντουο με την Δημητρα που ειχα κανει ηταν νωπες.Εισοδος λοιπον στο δωματιο του ξενοδοχειου και πεντε λεπτα νωριτερα απο την προκαθορισμενη ωρα του ραντεβου.Αψογα ντυμενη με ενα αστραφτερο ολοσωμο φορεμα παραγματικα πολυ σικ και κομψη και καθολου ξεκωλε.Με θυμηθηκε αμεσως και χαρηκε πολυ που με ειδε..Η αλλαγη ειναι στο μαλλια της που πλεον ειναι κοντα και φυσικα και οχι με εξτενσιον κατι που μου αρεσε πολυ.Παρηγγειλα κρασακι οσο εκεινη εκανε το μπανακι της και μετα τα ειπαμε λιγο αψογη και στο social.Το κορμι της πολυ καλο με ισως λιγα κιλα λιγοτερα απο την τελευταια φορα που την ειχα δει.Στις υηρεσιες της ενα κλικ πιο πανω απο την τελευταια φορα που την ειχα δει.Ισως να εφταιγε που ειχαμε καιρο να ειδωθουμε και ηταν πιο συμμετοχικη και γενικα πιο παθιαρα.Τα κανει ολα και δεν κολλαει πουθενα.Τρεις γυρους ειχαμε με πολυ ορεξη και τρια τειλειωματα.Στις αντιδρασεις της οταν χυνει μπορει να μην φωναζει και να την ακουει ολο το ξενοδοχειο οπως η φιλη της η Δημητρα αλλα μονο που βλεπεις να αναψοκοκινιζει το προσωπακι της και να σπαρταραει και να μου ψιθυριζει ποσο δυνατα εχυσε με εφτιαχνε πολυ.Συμπερασματικα λοιπον η Βικυ ειναι μια πολυ καλη επιλογη και θα την προτιμω ολο και πιο τακτικα, ειδικα τωρα που εριξε και την τιμη της στα 130 και την καθιστουν επισης και μια vlm επιλογη.Βικυ μου σε ευχαριστω πολυ για την ομορφη μιαμιση ωρα που μου χαρισες και θα τα ξαναπουμε.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 29, 2019
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
200
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 December, 2019
Ωραίος ο Δημήτρης. Εμένα μου έχει ξεφύγει αυτή, μάλλον πρέπει να την βάλω στις υπόψιν.
L
liaris
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση