Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 3 10 0.5
Call Girls 09 June, 2014 1329
Μία πολύ καλή συνάντηση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5

Η συνάντηση μου με την Vicky ήταν μετά από δύο / τρεις πολύ κακές συναντήσεις με άλλες κοπέλες άλλων γραφείων, και γενικά είχα μία αίσθηση γκαντεμιάς μέσα μου. Δεν ξέρω αν φταίει η Valentina και ίσως περίμενα οι κοπέλες να ήταν σε αυτό το επίπεδο, ή έφταιγα εγώ που άλλο αναζητούσα και δεν έκανα την ερευνά μου σωστά, η απλά έχει γεμίσει ο τόπος βρομιάρες και φτηνές οι οποίες αποκαλούνται CG και escorts.

H Vicky ήρθε να διορθώσει την κατάσταση και να μου χαρίσει μία πολύ όμορφη και ευχάριστη ώρα, γεμάτη καύλα, αισθησιασμό και καλό σοσιαλ με αρκετό χιούμορ και διάθεση.

Εμφανισιακά η Vicky είναι μία αρκετά αδύνατη κοπέλα με ένα γλυκό πρόσωπο, δεν είναι το κάτι γουάου αλλά είναι γλυκύτατη κοπέλα. Μπήκε στο δωμάτιο με ένα πλατύ χαμόγελο, συστήθηκε μου έδωσε ένα γλυκό φιλί γεμάτο υποσχέσεις…

Μετά από κανά δυο λεπτάκια μπήκα για μπανάκι, μπήκε και αυτή με την σειρά της. Όταν βγήκε έξω, δεν ήρθε τυλιγμένη στην πετσέτα, μπήκε στον κόπο να ξανά φορέσει τα εσώρουχα της ώστε να μου δώσει την ευκαιρία να τις τα βγάλω εγώ κατά την διάρκεια των προκαρυωτικών. Για εμένα αυτό είναι σούπερ και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουν αρκετές. ‘Άρχισε λοιπών το ματς, μία καλή πίπα από πλευρά της, δεν θα την έλεγα η καλήτερη, αλλά περιποιημένη. Δεν ξέρω αν βοηθάω εδώ, δηλαδή έδινε ότι είχε το κορίτσι να για να το ευχαριστηθείς, αλλά μου έχουν κάνει και καλύτερες. Παρόλα αυτά η περιποίηση ήταν παντού χωρίς δισταγμούς.

Σε κάποια φάση τις λέω να έρθει σε 69, και εκεί υγράθηκε αρκετά, που δεν το περίμενα, ακούω την ανάσα της να δυναμώνει και γυρνάει και μου λέει “έλα να το κάνουμε από πίσω”, όχι έλα με πάρεις από τον κόλο, ούτε έλα να μου ξεσκίσεις την κολοτρυπίδα, αλλά έλα να το κάνουμε (μαζί) από πίσω, λες και θα ήταν πρώτη φορά της, μόνο με εμένα, και είναι κάτι να το ευχαριστηθούμε μαζί, όχι εγώ μονο. Αυτό εμένα με έφτιαξε αρκετά. Έβαλα το σκουφάκι μου και ευχαριστήθηκα ένα πεντανόστιμο στενό κωλαράκι χωρίς βαζελίνες και παπαριές. Παραδόξως άντεξα αρκετά, και η Vicky όλο και περισσότερο της άρεσε. Η πρώτη ολοκλήρωση μέσα της σε πλαϊνή στάση.

Μπήκα για μπανάκι, μπήκε και αυτή, μου ζήτησε να ανάψει τσιγάρο, τα λέγαμε λίγο εκεί μεταξύ μας, και μετά από κανένα 5 λεπτό πήρε πρωτοβουλία ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο. Το οποίο ήταν όλο στα τέσσερα, μου έφυγε η μαγκιά να σφυροκοπάω, το αντέχει και το ζητάει. Αφού με λυπήθηκα, και την λυπήθηκα ξάπλωσα κατά ιδρωμένος και ανέλαβε η Vicky να με τελειώσει.

Τώρα μερικά σημεία προς καλυτέρεψη, μου έδωσε την εντύπωση πως τα φιλιά τα αποφεύγει, όπως και επίσης το CIM, εγώ δεν επιδίωξα κανένα από τα δύο διότι πέρναγα καλά και δεν ήθελα να της την χαλάσω.

Την Vicky θα την ξαναδώ σίγουρα, αφού πρώτα δοκιμάσω τις υπόλοιπες του γραφείο. Την επόμενη όμως είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλύτερη.

Τώρα να σταθώ λίγο και στο γραφείο και συγκεκριμένα στην Αλεξάνδρα( Η οποία ήταν πάντα ευγενική) . Είναι η τρίτη κοπέλα που παίρνω από το γραφείο, αυτή την φορά θα πρέπει να πω πως το να κανονίσω ραντεβού και η γενική επικοινωνία με το γραφείο ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ήταν αρκετές φορές που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα ασχολιόμουν άλλο, παρόλα αυτά σέβομαι πως η Αλεξάνδρα μπορεί να έχει πελαγώσει ή να βρίσκετε σε μία φάση που δεν μπορεί να κανονίζει τα ραντεβού όπως τα θέλει, και να υπάρχουν στιγμές τις ημέρας που να μην μπορεί να εξυπηρέτηση. Αυτό δεν θέλει να πει πως η επικοινωνία δεν ήταν δύσκολη, και για το να κανονίσω αυτό το ραντεβού, μιλήσαμε πάνω από 15 φορές σε μία διάρκεια 2 εβδομάδων. Ευτυχώς η επιμονή / υπομονή μου με δικαίωσαν, και ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει πιο εύκολα. Για αυτό και βαθμολόγησα έτσι σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο.







Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 07, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 2

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση