Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10 0.5
Call Girls 24 December, 2016 1147
κουκλακι ζωγραφιστο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
συναντηση με την βικη πριν καποιο διαστημα (οταν ηταν στο γραφειο ας ελπισουμε να ξαναγυρισει στο μελλον )
ηρθε στην ωρα της κομψα ντυμενη με μινι φορεμα μαυρο που τονιζε το καλιγραμμο κορμι της.......
εγω σε συγριση με τους δυο αλλους συναδελφους εμεινα αρκετα ευχαριστημενος με την κοπελα
τοσο σε εμφανιση οσο και υπηρεσιες......
ωραιο προσωπο ομορφο νεανικο με ωραια χαρακτηριστικα
σωμα παρα πολυ καλο...σαν τις φωτο ...ισως και καλυτερο....
πραγματικα δεν βρηκα καποιο ψεγαδι.....ολα στη θεση τους σφυχτα στητα στο καταληλο μεγεθος και με απαλη επιδερμιδα.....
στα του σερβις
φιλια εδωσε αλλα χωρις γλωσσα (δεν το επεδιωξα κιολας) μαλλον δεν ειναι και το αγαπημενο της......
πιπ@ αρκετα καλη βαθια υγρη και με διαφορα παιχνιδια....περιποιηται και @@ οκ....
στο σεξ αρκετα δυνατη .....παιρνει καποιες πρωτο βουλιες, καλα στησιματα χωρις να προσπαθει να τις αποφυγει....
απο πανω ειδικα της αρεσει της ιδιας να δινει το ρυθμο αρκετα εντονο......
με το στηθος που αναφερθηκε πως ειχε ενα θεμα να μην την γλυφεις/ασχολησαι ...εγω δεν αντιμετωπισα κανενα τετοιο προβλημα
cim εκανε κανονικα αν και την πρωτη φορα προσπαθησε να το αποφυγει.....δεν ειναι και το αγαπημενο της.......
και οταν της ειπα , αν δεν σου αρεσει βγαλτο απο το σερβις , μου ειπε οτι οκ δεν εχει προβλημα.....
αγγλικα ελαχιστα εως καθολου.......δεν θυμμαι να βιαστηκε ουτε να εφαγε χρονο ασκοπα......
δεν ξερω τι πηγε στραβα στους συναδελφους αλλα εγω περασα αρκετα καλα......

υγ το δωρο το πηρε στο τελος , ενω πρεπει να εκατσε + - 1 ωρα.......

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 12, 2017
Πόλη
αθηνα
Χώρα
ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €