Την Στεφανία την έχω συναντήσει αρκετές φορές καθώς την γνωρίζω εδώ και λίγο καιρό! Βρήκα την αγγελία της τελείως τυχαία όταν μια περίοδο έψαχνα για καλό μασάζ και αν υπήρχε η δυνατότητα για happy ending στο τέλος καθώς το επαγγελμά μου είναι χειρονακτικής φύσεως και ταλαιπωρώ καθημερινά το σώμα μου ! Ο χώρος της βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και είναι τελείως prive! Πολύ όμορφη διακόσμηση και η καθαριότητα είναι από τα κύρια μελήματα της πάντοτε ! Κάτι που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση από την πρώτη επίσκεψη μου, είναι η υποδοχή, ανοίγοντας την πόρτα της οικίας της, συναντώ ένα χαμογελαστό κορίτσι, ενδεδυμένο με ένα ωραίο φόρεμα και με ευγένια με υποδέχεται στον χώρο της ! Ομορφο κορίτσι και καλοδιάθετη για να φροντίσει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ! Γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του μασάζ και κάθε φορά απομακρύνει όλα τα πιασίματα από το σώμα μου αλλά ταυτόχρονα η διαδικασία μου προφέρει χαλάρωση και ηρεμία ! Σαν επιδόρπιο μετά από την συνεδρία του μασάζ μου αρέσει η τεχνική edjing (που είναι μια καλύτερη και αρκετά πιο έντονη εκδοχή της χειροποιήτης εκτόνωσης) ! Φεύγω από το σπίτι της ανακοφουφισμένος και αναζωογονημένος και θεωρώ πως είναι αυτό που λέμε vfm !
Παιδιά η Στεφανιά είναι vfm 100%!!! αξιζει να την επισκεφθειτε και να αφεθειτε στο μαγικο αγγιγμα της!!! εγω εχω παει πολλες φορες και ειλικρινα καθε φορα ειναι και καλυτερη!!! σας τη συνιστω 100%
Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
Καλώς επανήλθες …Αν έχουν αλλάξει ή τροποποιηθεί οι υπηρεσίες που προσφέρεις, καλό είναι να μας ενημερώσεις.Ελπίζω πάντως να διατηρείς το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών που γνωρίζουμε, όσοι τις έχουμε απολαύσει.
Καλησπέρα σε όλους κ ζητω συγγνώμη για την σχετική εξαφάνιση μου εδώ!
Υπήρχε ενα μικρό τεχνικό προβλημα κ δεν μπορουσα να συνδεθω ευκολα τώρα ομως επανήλθα κ.ειμαι κανονικά διάθεσιμη
καλησπέρα κύριοι,καμιά τελευταία κριτική η σχόλια για την συγκεκριμένη δεν βλέπω,έχει κανείς τίποτα καινούργιο να ενημερώσει η έπαψε να υφίσταται η κατάσταση???? ευχαριστώ!!!!!
@mad-or-bad καλώς σας βρήκα 🙂
@agrammatos θα σου μάθουμε γράμματα εδω που ήρθες, καλώς όρισες
Πολύ ωραίες φωτογραφίες ! Ομορφα φορέματα και σου πάνε πολύ ! 😉
Καλημέρα σας!
@mad-or-bad
@alepoudiaris4
Εγώ σε περιμένω
Παιδιά η Στεφανιά είναι vfm 100%!!! αξιζει να την επισκεφθειτε και να αφεθειτε στο μαγικο αγγιγμα της!!! εγω εχω παει πολλες φορες και ειλικρινα καθε φορα ειναι και καλυτερη!!! σας τη συνιστω 100%
Στεφανία είσαι όλα τα λεφτά αστέρι μου!! Σε περιμένω!!
για πολύ παλιά μου κάνει η φωτο
@viky-stefania Ωραία η Βίκη
Καλησπέρα σε όλους!
Σύντομα κοντά σας κ για Θεσσαλονίκη (17-27 Νοεμβρίου)θα χαρώ να σας χαλαρώσω
Καλησπερα Στεφανια.Επειδη δεν ειχα την τιμη ακομα να κανονισω καποιο ραντεβου μαζι σου θα ηθελα να ρωτησω αν το απλο προγραμμα μασαζ επιτρεπει εκτος απο εκτονωση και χουφτωματα απο εμας σε εσενα?
@viky-stefania

Βρε εμείς που σε αγαπάμε απλά θελουμε να εισαι καλα χάρηκα πολύ που ξανά επέστρεψες και μη χαθείς παλι ξέρεις ότι σου έχουμε αδυναμία
Καλή σου επιστροφή
@demonasg Η σωστή ερώτηση ειναι δουλεύει ακομα ?
στον ίδιο χώρο;;;;
Σχεδον ενα χρονο μετα χαχαχαχα
@mrgeo σωστός αχαχαχαχαχαχα
Καλη επιστροφη γράφουμε κ έχει να ποστάρει απο τις 16/9/21 🤪🤪🤪🤪
Καλώς επανήλθες …Αν έχουν αλλάξει ή τροποποιηθεί οι υπηρεσίες που προσφέρεις, καλό είναι να μας ενημερώσεις.Ελπίζω πάντως να διατηρείς το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών που γνωρίζουμε, όσοι τις έχουμε απολαύσει.
@viky-stefania καλώς ήρθες 😁
Καλησπέρα σε όλους κ ζητω συγγνώμη για την σχετική εξαφάνιση μου εδώ!
Υπήρχε ενα μικρό τεχνικό προβλημα κ δεν μπορουσα να συνδεθω ευκολα τώρα ομως επανήλθα κ.ειμαι κανονικά διάθεσιμη
Ακριβώς εξου και το ποστ μου!
Τοτε μας σνομπάρει η κιουρία, ναναι καλά εκει που ειναι.
ΑΠοσο διαβάζουμε δίπλα κανονικά δουλεύει.
@antgratis πεστααααα χαχαχαχαχαχα
Δεν μας έκανες μια ανταπόκριση όμως. Θα χαρούμε να διαβάσουμε κριτικουλα
@berry-berry Δουλεύει κανονικά!!
Την είχα επισκεφτεί τις πρώτες μερςες του Αυγούστου
Νομίζω δουλεύει κανονικά. Εχω καιρό να την δω αλλά διαβάζω αλλού ότι ότι συνεχιζει
@mad-or-bad γι αυτό ρώτησα και γώ μήπως ξέρατε κάτι,τες πα οκ!!!!
@berry-berry Δεν ακούγεται τελευταία
καλησπέρα κύριοι,καμιά τελευταία κριτική η σχόλια για την συγκεκριμένη δεν βλέπω,έχει κανείς τίποτα καινούργιο να ενημερώσει η έπαψε να υφίσταται η κατάσταση???? ευχαριστώ!!!!!