Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 47 10 0.5Δυνατη μασατζου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Ευκολη συνεννοηση μεσω τηλεφωνου και μετα μεσω βιμπερ. Πηγα απο τα μερη της , ενα μικρο δωματιο στο υπογειο μιας πολυκατοικιας , καθαρο με 1 ντουζιερα , μασαζοκρεββατο και 1 μεγαλο στρογγυλο κρεβατι.
Ωραιο σοσιαλ εφοσον ειναι Ελληνιδα. Το μασαζ της ηταν παρα πολυ καλο , δυνατο σε ολο το σωμα και μου ελυσε ολους τους κομπους. Ειχα λιωσει πανω στο μασαζοκρεβατο. Μετα πηγαμε στο κρεβατι οπου ακολουθησε καλη ξεσκουφωτη πιπα και ενα πολυ γρηγορο γαμησι , αφου 1 ωρα με ειχε λιωσει ημουν ετοιμος... Και δεν κοιταξε ποτε ρολοι οπως και εμεινα παραπανω αλλα με χρεωσε για 1 ωρα...
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους μασαζολατρεις...!!!
Ωραιο σοσιαλ εφοσον ειναι Ελληνιδα. Το μασαζ της ηταν παρα πολυ καλο , δυνατο σε ολο το σωμα και μου ελυσε ολους τους κομπους. Ειχα λιωσει πανω στο μασαζοκρεβατο. Μετα πηγαμε στο κρεβατι οπου ακολουθησε καλη ξεσκουφωτη πιπα και ενα πολυ γρηγορο γαμησι , αφου 1 ωρα με ειχε λιωσει ημουν ετοιμος... Και δεν κοιταξε ποτε ρολοι οπως και εμεινα παραπανω αλλα με χρεωσε για 1 ωρα...
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα στους μασαζολατρεις...!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 10, 2017
Πόλη
Αθηνα
Διάρκεια Μασάζ
60 λεπτα
Τιμή €
40
Εξτρά €
30
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ
Πολυ καλη
Είδη massage
- Foot massage
- Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
P
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
32 thoughts on “Vicky Stefania / Βίκυ – Στεφανία”
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Ακριβώς εξου και το ποστ μου!
Τοτε μας σνομπάρει η κιουρία, ναναι καλά εκει που ειναι.
ΑΠοσο διαβάζουμε δίπλα κανονικά δουλεύει.
@antgratis πεστααααα χαχαχαχαχαχα
Δεν μας έκανες μια ανταπόκριση όμως. Θα χαρούμε να διαβάσουμε κριτικουλα
@berry-berry Δουλεύει κανονικά!!
Την είχα επισκεφτεί τις πρώτες μερςες του Αυγούστου
Νομίζω δουλεύει κανονικά. Εχω καιρό να την δω αλλά διαβάζω αλλού ότι ότι συνεχιζει
@mad-or-bad γι αυτό ρώτησα και γώ μήπως ξέρατε κάτι,τες πα οκ!!!!
@berry-berry Δεν ακούγεται τελευταία
καλησπέρα κύριοι,καμιά τελευταία κριτική η σχόλια για την συγκεκριμένη δεν βλέπω,έχει κανείς τίποτα καινούργιο να ενημερώσει η έπαψε να υφίσταται η κατάσταση???? ευχαριστώ!!!!!