Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 7 10 0.5
Call Girls 26 April, 2013 996
Παιχνιδιάρα και απόλυτα sexy
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Πρόσφατη συνάντηση με τη Βικτώρια.
Μερικές βαρετές λεπτομέρειες, έχουν τη μικρή σημασία τους.
Τη Βικτώρια την έκλεισα τελευταία στιγμή. Είχα δύσκολη μέρα με σπασίματα και έντονη σωματική κούραση, είχε περάσει και η ώρα, λογικά δε θα έκλεινα αλλά το μυαλό κάνει τα παιχνίδια του. Καλώ δύο κοπέλες, δε λαμβάνω απάντηση, τρώω φλασιά για τη Βικτώρια που είχα δει πεταχτά τις φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα του γραφείου πρόσφατα. Για το γραφείο περιτό να γράψω, ο ορισμός του επαγγελματισμού, πανεύκολη επικοινωνία και οι κοπέλες στην ώρα τους με ακρίβεια δευτερολέπτου.
Φτάνω στο δωμάτιο λίγο νωρίτερα, κάνω ντουζ, αρχίζω να αισθάνομαι λίγο καλύτερα, παρόλα αυτά δεν ήμουν σίγουρος αν έκανα καλά, χτυπάει η πόρτα, μπαίνει η Βικτώρια.
Ε, λοιπόν, αυτό ήταν, ξεχάστηκαν όλα, κούραση, εκνευρισμοί, τα πάντα.
Ψηλή, φορούσε τακούνια, καστανόξανθη, 30+, παιχνιδιάρικο πρόσωπο, γατίσια μάτια, μου άρεσε.
Οι μόνες κουβέντες που προλάβαμε να ανταλλάξουμε ήταν πως σε λένε, τη φιλάω, αρχίζω να τη χαιδεύω, φεύγει η πετσέτα, ανταποκρίνεται, κατεβάζει ελαφρώς το φόρεμα, μένει με το σουτιέν, απελευθερώνω το ένα στήθος και μια τη φιλάω μια ασχολούμαι με το στήθος της. Ανεβάζει το φόρεμα και με μία γρήγορη κίνηση γυρνάει, πανέμορφο πίσω σύστημα που τρίβεται στο ερεθισμένο μέλος μου. Κατεβαίνει και τον παίρνει στο στόμα της γονατιστή, είμαι προ πολλού στα κόκκινα, ήθελα να την πάρω επιτόπου στα όρθια αλλά υπήρχε απόσταση μέχρι τη τσάντα της για το προφυλακτικό και δεν ήθελα να χάσω στιγμή.Της τα βγάζω όλα, χυνόμαστε στο κρεβάτι όπου έπαιξαν όλες οι παραλαγές του 69, την κατασπάραξα και κάποια στιγμή επιτέλους ζήτησα προφυλακτικό. Cowgirl, φορούσε τα τακούνια ακόμη, στέκεται στις μύτες, απόλυτη καύλα, κάποια στιγμή ήρθε και η κορύφωση.
Από σώμα εξαιρετική, λεπτή, πολύ ωραία υφή δέρματος, εναμισάρη στήθος με ρώγα που ανταποκρίνεται, πεταχτό κωλαράκι, ξυρισμένη με πολύ ωραία γεύση, περιποιημένα άκρα.
Τέλος πρώτου γύρου όπου μπορέσαμε να μιλήσουμε επιτέλους. Εγώ στα αγγλικά και κάποια στιγμή μου λέει μιλάω ελληνικά. Εξαιρετικά τα ελληνικά της με ωραία χροιά, εξαιρετικό και το social. Παιχνιδιάρα, sexy, με χιούμορ και νάζι με χαλάρωσε και με έφτιαξε ταυτόγχρονα. Της άφησα πλήρη πρωτοβουλία δεύτερο γύρο, με εξαιρετικό στοματικό από τη μεριά της, βαθύ, υγρό.
Πέρασα πολύ πολύ καλά, μάλλον γι΄αυτό γράφω για τη Βικτώρια, έχουν προηγηθεί άλλες έξι αλλά λίγο πολύ ήταν μία από τα ίδια εκτός μίας περίπτωσης που ήταν ανέλπιστα απογοητευτική. Χαμογελαστή με σκέρτσο, εμπειρία, sexy και συμμετοχή, μια χαρά. Μόνο το βαθύ φιλί απέφευγε, με τρόπο όπως. Από τις λίγες κοπέλες, πλέον, που θέλω να συναντήσω ξανά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 02, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style