Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10 0.5
Call Girls 01 July, 2015 1401
Βίκυ πολύ ωραίο τυπάκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση – ραντεβού - συνεύρεση με την Βίκυ.
Έψαχνα να την βρω από την περασμένη Πέμπτη χωρίς αποτέλεσμα, Σαββατοκύριακο μάλιστα είχε κλειστό το κινητό της, ενώ την Δευτέρα (χθες) από το απόγευμα που προσπαθούσα ενώ καλούσα δεν απαντούσε. Κι εγώ χθες μη έχοντας άλλη υπομονή κανόνισα με άλλη κοπελιά, κι εκεί μετά από κάνα μισάωρο λέω να κάνω ένα τελευταίο τηλεφώνημα, νάτο το Βικάκι απαντάει στο τηλέφωνο κι εκεί που ήθελα μόνο να την γνωρίσω ώστε άλλη φορά να κανονίσω ραντεβού μαζί της, με τον τρόπο της με κέρδισε το ατιμούλικο, ακυρώνω το άλλο ραντεβού μου και κανονίζουμε για αυριανό (σημερινό) ραντεβού.
Το ραντεβού πράγματι έγινε όμως με εμπόδια κι αυτό διότι άλλος συναγωνιστής είχε πάει σε δωμάτιο ξενοδοχείου, χωρίς να επιβεβαιώσει ραντεβού μαζί της και της έστειλε μήνυμα με τον αριθμό του δωματίου για να τον συναντήσει εκεί, την ίδια περίπου ώρα που εμείς είχαμε κανονίσει από χθες.
Το κορίτσι επειδή έχει φιλότιμο και καλό χαρακτήρα στεναχωρήθηκε πολύ και τελικά επέλεξε να έρθει μαζί μου, όπως ήταν το σωστό, μετά όμως από αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα που ανταλλάξαμε.
Παρατήρησα το κορίτσι όταν μπήκε το πόσο στεναχωρημένο ήταν, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το ηρέμησα και το φρόντισα όπως έπρεπε.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Αδυνατισμένη σχετικά με την φωτογραφία που κυκλοφορεί. (Από το άγχος της δουλειάς όπως μου είπε έχασε 3 κιλά και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω) Εκτιμώ, όπως εξάλλου και η ίδια πιστεύει, ότι εάν ξαναπάρει αυτά τα κιλά, η εμφάνισή της θα βελτιωθεί κατά πολύ. Τώρα είναι ένα κοριτσάκι ξανθό λεπτό, ωραία επιδερμίδα και καλό στήθος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. (Πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό για μένα) Πολύ καλό παιδί, επικοινωνιακή και φυσικά πολύ καλό social.

ΣΕΡΒΙΣ. Πολύ καλό, προσπαθεί τα μέγιστα για να ικανοποιηθεί ο άντρας στο κρεβάτι της, το στοματικό πολύ καλό, δέχεται δάχτυλα παντού, στάσεις όσες θες, εξάλλου παίρνει λόγω σωματότυπου πολύ καλές. Τελείωμα με CIF και CIM, χωρίς να δυσανασχετήσει. Περιττό να αναφέρω ότι έκατσε πλέον της ώρας τουλάχιστον 45΄ και θα καθόταν κι άλλο αλλά έπρεπε να πάω σπίτι.

ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ; Φυσικά γιατί περνάς καλά, πολύ καλά θα έλεγα, πληρώνοντας 80 € VFM όπως καταλάβατε, πολύ σημαντικό αυτό στις μέρες μας.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Πολύ καθαρό κορίτσι.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Έχει και αρνητικά; Φυσικά κι έχει και μάλιστα σοβαρό. Η επικοινωνία μαζί της, την έχουν τρελάνει τα μηνύματα και οι κλήσεις και δεν μπορεί να ανταποκριθεί, προς το παρόν στη μεγάλη ζήτηση που έχει. Αυτό όπως της εξήγησα κι εγώ πρέπει να το προσέξει πολύ.

Θα λείπει από την άλλη βδομάδα μέχρι τέλος Αυγούστου για διακοπές στην πατρίδα της.

MAD ακούσαμε και Τόλη μάλιστα είδαμε και video (με τον Τόλη) , που της αρέσει πολύ όπως μου είπε, πώς να μην το συμπαθήσω το κορίτσι αυτό.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 21, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
51
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 July, 2015
Με πρόλαβες, χαίρομαι που η πληροφορίες μου είναι σωστές...
B
beverly
21 July, 2015
Αυτό με τα τηλέφωνα, ειδικά όταν η άλλη ασχολείται με το κινητό όσο είναι μαζί σου, είναι σπαστικό. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτούς που παίρνουν πρέπει να τους αφήνουν ευχαριστημένους. Το να τους ξεπετάξεις όλους δεν οδηγεί σε ευχαριστημένο πελάτη - κάποιοι θα ξανάρθουν αλλά κάποιοι θα σπαστούν.
M
moshman
22 July, 2015
Όχι, όχι φίλε η κοπέλα όσο ήταν μαζί μου δεν ασχολήθηκε με το κινητό της, ήταν στο αθόρυβο. Αργότερα στην κουβέντα που είχαμε μου έδειξε ότι το τελευταίο 2ωρο ή ενδεχομένως 3ωρο είχε 59 αναπάντητες κλήσεις κι άλλα τόσα μηνύματα.
L
liaris
25 September, 2015
τηλ υπαρχει?

Σχόλιο Αντμίν
Ζήτα το μέσα στο φόρουμ
Y
yiannis21
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση