Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 15 10 0.5
Call Girls 05 January, 2021 2393
Πολύ καλό πιπίνι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Λοιπόν ξεκινάω για το ραντεβού με ανάμεικτα συναισθήματα λόγω κριτικών. Όταν ανοίγω την πόρτα, τρελαίνωμαι από την εμφάνισή της (είναι η γυναίκα που θαυμάζεις έξω) αλλά απογοητεύομαι από στήθος (περίμενα μεγαλύτερο). Της λέω να κάνει μπάνιο, μπαίνει μέσα, βγαίνει μετά από λίγο. Αρχίζουμε το παιχνίδι:

1. Το πιο σφηχτό σώμα που έχω πηδ.... στα τελευταια 20 χρόνια. Ειναι πραγματικό πιπίνι το μωρό και φαίνεται. Στενές/αδούλευετες τριπούλες, γουστάρεις να χουφτώνεις και να πιέζεις. Σου θυμίζει εποχή χαμουρέματος σχολείου/πανεπιστημίου αυτό που πιάνεις.
2. Πίπα τρελά απολαυστική. Όλον μέσα (και δεν είμαι μικρού μεγέθους), γλώσσα όσο τον έχει μέσα. Τρελάθηκα! Δεν μου το έχουν ξανακάνει. Η κοπέλα είναι στο στοιχείο της στην πίπα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η καλύτερη πίπα σε deep throat που μου έχουν κάνει.
3. Ευχαριστιέται το σεξ! Ακούραστη για εναλλαγή στάσεων, στησίματα όμορφα, κουνήματα ωραία, την έβαλα και σε δύσκολα κάμα σούτρα ανταπεξέρχεται άνετα...

Γενικά ό,τι περιμένεις και φαντασιώνεσαι από ένα 20χρονο πιπίνι, το λαμβάνεις! (με εξαίρεση τον κώλο και το στήθος, το οποίο είναι 2άρι όχι 3άρι. Κατά τα άλλα στητό και ωραίο στο πιάσιμο).

Κάτι που με παραξένεψε ήταν το έξτρα 20ευρω που ζητήθηκε για την 3η φορά. Δεν το μετανιώνω, αφού η τρίτη φορά ήταν το καλύτερο σφυροκόπημα (συνεχές 25λεπτο) αλλά δεν είχα προενημερωθεί οπότε αναρωτιώμουν αν ήταν κερατιάτικο.

Τέλος να σημειώσω ότι εμένα όχι μόνο δεν με χάλασε το πρόσωπο/χαμόγελο/δόντια, αλλά με έφτιαξε. Επίσης τα ματάκια που σε κοιτάνε ενώ τον έχουν όλο μέσα στο στόμα της, είναι απίστευτα!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 22, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Εξτρά €