Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 15 10 0.5
Call Girls
05 January, 2021
2393
VIKI TO ΚΟΥΚΛΑΚΙ ONE MORE TIME
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
9.5
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
8.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Επιστρέφοντας από της διακοπές του καλοκαιριού ,έχοντας κάνει αγρανάπαυση με Μονό το διάλειμμα από την επίσκεψη της μεγάλης μου συμπαθείας όλοι ξέρουν ποια--ποια είναι,έκλεισα για το Σάββατο τη VIKI gge, Βικακι εγώ θέλω να την λέω κάτι που όμως δεν της αρέσει όπως μου είπε προτιμά το VIKI, ο Κώστας πάντα πρόθυμος μου κανόνισε την κοπέλα να ειναι στην ώρα του,αυτή τη φορά μια μικρή καθυστέρηση λόγο του ότι ο προηγούμενος την θέλησε περισσότερη ώρα από αυτή που είχε κλείσει αυτά συμβαίνουν όταν έχεις ένα μωρό σαν τη viki τη θέλεις περισσότερο,
Ανοίγοντας την πόρτα μου για μια ακόμα φορά ένα πανέμορφο μωρό πάνω στα ψιλά του τακούνια ,με ένα κοντό σε ανιμαλ πριντ φόρεμα ,γέμισε το σπίτι με ομορφιά ,ποιο όμορφη από την πρώτη φορά που το είχα δει, ήμουνα σχεδόν από τους πρώτους που έκανε επίσκεψη το κορίτσι αν όχι ο πρώτος,ένα ζεστό αυτή τη φορά φιλάκι,ποιο ζεστό από αυτό της πρώτης φόρας,
Η δροσιά των είκοσι Μαΐων ,το πανέμορφο προσωπάκι της με έστειλε πίσω χρόνια,στα φοιτητικά όταν περιμέναμε την συμφοιτήτρια μας για απογευματινή επίσκεψη δήθεν διάβασμα,που κατέληγε σε γαμήσι,
Βέβαια τα εξήντα ένα χρόνια μου λίγο ακόμα και θα με κάνανε να αισθάνομαι άβολα έχοντας ένα κορίτσι είκοσι μόλις το λέω Μαΐων,
περάσαμε στο καναπέ, τα αγγλικά της ποιο βελτιωμένα αν και θα έπρεπε όπως της είπα να μάθε Ελληνικά,το γλυκό της χαμόγελο,τα όμορφα ματάκια της ,ένα πρόσωπο πεντακάθαρο γεμάτο δροσιά χωρίς ίχνος οποίας παρέμβασης,και τη παρέμβαση μπορεί να κάνει ένα τόσο νέο κορίτσι,όλα φυσικά,
βγάζοντας της το φόρεμα της ένα μικροσκοπικό σεξ κιλοτάκι από αυτά που πάντα με φτιάχνουν ανεβάζοντας μου τη λιμβιδο,,της το έβγαλα με τα δόντια,
Περάσαμε σε ένα γρήγορο ντουζάκι,το κορίτσι ήρθε πεντακάθαρο δίκια μου συνήθεια να ζητάω να κάνει ντους, Μέτα άρχισε ,η μάχη ατελείωτο πιπίλισμα πάνω στο ροδαλό μουνάκι της δεν το χορταίνω,τα βυζάκι της όμορφα λαξευμένα με της ροδαλές της ρογουλες γέμισαν το στόμα μου ,άρχισε και αυτό να με γλύφει σύντομα ο καραπουτσάρας βρέθηκε να είναι στόμα της μικρής ,μια βελτιωμένη εκατό τα εκατό πίπα από την πρώτη φορά ένα deepthrot,η γλώσσα της να σε κοπάνα ακατάπαυτα μέσα στο στόμα της,αυτό που λέμε πίπα θεϊκά,που Μονό η ALEXANDRA GR μου κάνει,
Δεν θέλησα να τελειώσω στο στόμα της,αφήνοντας το για το δεύτερο γύρο ,
το ροδαλό μουνάκι της με τα πανέμορφα μουνόχειλα του,το πείρα σε όλες της στάσεις το ανέβασμα από πάνω σου δεινή την ευκαιρία να θαυμάζω το σφριγηλό κορμί της, τα βυζάκια της αναμμένα έχοντας καυλώσει η κοπέλα οι ρογούλες σκλήρυνε, η ιππασία τελειώνει,την γυρίζω στα τέσσερα,τα βογγητά της αληθινά το κορίτσι έχει καυλώσει,την γυρνώ ιεραποστολικό θέλω να βλέπω αυτό τόσο πανέμορφο προσωπάκι κοντεύω να τελειώσω όταν μου ζήτα να περιμένω λίγο να τελειώσουμε μαζί,σίγουρα κάποιο οιδιπόδειο σύμπλεγμα της έχει βγει,τελειώνουμε μαζί, ένα γλυκό απαλό φίλη μας κρατάει αγκαλιά για αρκετή ώρα,
Περνάμε στο μπάνιο, ο ίδρωτας πάνω στα σώματα μας από την προηγούμενή μάχη,γέμισε με μια περίεργη μοσκοβολιά το μπάνιο,
Ένα μικρο διάλειμμα για ένα χυμό,και αμέσως ο δεύτερος γύρος αυτή τη φορά με ένα 69 να έχω τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι του και αυτό να δίνη τα ρέστα του σε πίπα μαγική εξωτική θεϊκή που όπως προηγούμενος είπα πολλή καλύτερη της πρώτης φόρας,δεν άργησα να τελειώσω,γιατί σήμερα το κούρασα το κορίτσι θέλοντας να εξαντλήσω όλα όσα μπορεί να κάνει κάνεις,με ένα τέτοιο πλάσμα,
Άπλα όταν θέλησα να κανονίσω και ακόμα μια ώρα ο φίλος Κ με ενημέρωσε πως το κορίτσι έχει άλλο ραντεβού κλεισμένο,
Έγραψα μια δεύτερη κριτική για την κοπέλα για τη πράγματι έχει βελτίωση πάρα πολλή πολλά πράγματα,και νομίζω πως επειδή όπως έχουμε πει σκοπός είναι η παρουσία μας στο adult να ενημερώσουμε,να ξέρουν και οι άλλοι οπαδοί των χαρτζιλικωμένων,τη γίνετε,
Μωράκι μου,απλά μέσα από τα γραφόμενα μου THANKS ξέρω πως δεν διαβάζεις Ελληνικά ,αλλά θα παρακάλεσω όπως σου υποσχέθηκα την master of masters να σου τη διάβαση φιλάκια κουκλακι.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
September 03, 2011
Πόλη
αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €