Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 19 10 0.5
Μόνικα όχι... Μπελούτσι... σίγουρα!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάω την κοπέλα αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω για αυτή γιατί νομίζω πως είναι ένα πολύ δυνατό και ιδιαίτερο κομμάτι του στούντιο της οδού Γ. Μπουζιάνη που έρχεται να προστεθεί με όλα τα υπόλοιπα τρομερά και φοβερά κορίτσια του μαγαζιού!

Για το μαγαζί δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από τα πολύ θετικά σχόλια των υπόλοιπων συναγωνιστών. Είναι ένα πολύ μοντέρνο και καθαρό μαγαζί με πολύ καλό service και σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου.

Η συνάντηση μου με την Μπελούτσι έγινε ύστερα από το καφεδάκι που είχα με κάτι φίλους λόγω των εορτών και επειδή είχα καιρό να την επισκεφτώ είπα να την τιμήσω για μια ακόμα φορά πριν φύγει για τις διακοπές Χριστουγέννων όπως μου είχε πει. Αφού έκανα το ντουζάκι μου και άρχισα να σκουπίζομαι με τις καθαρές πετσετούλες του δωματίου άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Με το που απάντησα θετικά πέρασε μέσα και χαμογέλασε με το που με ξαναέβλεπε και αγκαλιαστήκαμε. Πριν καλά καλά το καταλάβω είχα γίνει τουρμπο με το που την έβλεπα με τα εσώρουχά της και μόνο και αμέσως το σχολίασε πάντα χαμογελαστή και ευγενική. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι πολύ λίγο διάστημα στην Ελλάδα (κοντά 3 μήνες όπως έχει πεί) και της αρέσει πολύ η χώρα μας αλλά δεν ξέρει ακόμα την ελληνική γλώσσα. Φυσικά γνωρίζει πολύ καλά να χρησιμοποιεί την δική της γλώσσα όπου και της επέτρεψα να χρησιμοποιήσει χωρίς να χάνουμε χρόνο στο πέος και στα @@κια μου. Η Μπελούτσι είναι πολύ παθιάρα Γυναίκα με Γ κεφαλαίο και ξέρει να ευχαριστεί έναν άντρα. Δεν λέει σε τίποτα όχι σε σημείο που νομίζεις πως είσαι με την κοπέλα σου... Δάχτυλα στο πεντακάθαρο νινάκι της, φιλιά στο στόμα και καυλωτικές φωνούλες καθόλη την διάρκεια που βρίσκεται μαζί σου στο δωμάτιο. Στα του σεξ δεν θα μπω σε λεπτομέριες αλλά μπορώ να πω πως είναι High Class γυναίκα και δεν ενδείκνειται για PSE καταστάσεις. Εξάλλου πρέπει να της φέρεσαι όπως σου φαίρεται και εκείνη για να υπάρξει και το κατάλληλο αποτέλεσμα. Η κοπέλα είναι όαση... Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν οι κλασάτες γυναίκες!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μπελούτσι
Ημερομηνία
December 24, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?